|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2561 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Stan: Niegrający
Imię: Clas Seren
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 9
Poziom mag.: 16
|
![]() @Grebol
Widze, ze ty niekumaty jestes. Wiesz co to znaczy bez odbioru? Nie rob teraz z siebie idioty, bo ja dokladnie pamietam twoje noobowskie pytania na gc w tym rowniez to o aol'a i rs hahaha. Masz racje zrob deleted dla swojego chara i idz juz stad. Zaplac Drazowi za bycie w jego guildi, bo ty jestes do tego zdolny bheuh. Zegnaj... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2562 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
wiesz wogle kto to Wakko?! bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna |
|
![]() |
![]() |
#2563 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() Przed chwilka bylem ofiara PA Gammblerka i Senseja, ow panowie przyszli na hydry zarobic,W nerwach przez przypadek wcisnolem yellow skulla na gammblerku, dlatego bylem piewny ze padne(jedynie chcialem stracic wszystkie runki). Jednak jakims cudem udalo mi sie wyjsc z tiq~ chocciaz probowali mnie strapowac jednak nie udalo im sie ta sztuka. Mimo to ze udalo mis ie wyjsc z tiquadny to nic mi nie dawalo poniewaz dalej mialem yellow
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Użytkownik forum
|
![]() @Shanoz
Pamietam jak klociles sie z Gritem kiedy jeszcze wanted caly czas panowalo i DoF nie wychodzil z pz'ta. Ty juz wtedy byles przeciwko el drazito i jego ekipie. Wyzywales Grita i mowiles jaki to on nie jest noob itd. Wspomniales rowniez o jego pvp...teraz chyba troche zonk bo padles wlasnie od niego hahaha |
![]() |
![]() |
#2565 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() Cytuj:
Jestes tak zaslepiony zemsta na Drazie ze nie widzisz lub nie chcesz widziec co sie dzialo i zaczyna dziac teraz... Ps. I prosze nie mow mi ze jestem rasita bo to mnie obraza... jednak dla ciebie wyzwiska to nic wielkiego Ostatnio edytowany przez PiXiEs - 28-08-2006 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
#2566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @up
mass log wanted vs shanoz ![]() ![]() ![]()
#2567 |
Użytkownik forum
|
![]() Ruphy
Aug 07 2006, 20:17:09 CEST Killed at Level 40 by Jameha and by Vorn Rochon Taa, a ktos z DoFu powiedzial ze draz i urb zabijaja 50 lvle. Heh, dobrze jest mowic na kogos po czym robic dokladnie to samo -.- |
![]() |
![]() |
#2568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
|
![]() @up
Caly DoF. Zapomniales, ze oni sa swieci ? ;o huheuheuhe Pozdrawiam ![]() Franek ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.
|
![]() |
![]() |
#2570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1356518
#2571 |
Użytkownik forum
|
![]() o boshe shanoz jak ty mogles pasc przeciez sam jeden 10 roznosisz zawiodles swoich idoli teraz az zal.Ej ludzie wezcie sie ogarnijcie a nie sikac tylko umiecie.rebol wiem ze miales cieszakie dziecinstwo i ołowiem byles karmioty ale nie przelewaj swoich problemow na forum plx chlopcze z morskiej pianki
Ostatnio edytowany przez Bekas123 - 28-08-2006 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
wspolczuje deda ale huj odrobisz to ale najpierw trzeba pokonac frajera....
![]() |
#2573 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Shanoz do bystrzakow to ty naprawde nie nalezysz skoro myslales ze Wanted zostawi cie free.Jak ty mozesz mowic nakogokolwiek zlodziej i zdrajca po tym jak po raz ktorys chciales zmienic strone.I kto tu wyszedl na frajera?? Barany sa po to zeby je strzyc.
Btw.obojetnie ktora strona wygra to przeciez Shanoz i Sathan nie myslicie chyba ze ktos wam tu grac pozwoli, wasze chary beda unicestwione obojetnie jak to sie skonczy. |
![]() |
![]() |
#2574 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@Shanoz Ty sie chlopie zdecyduj czy jestes przeciwko wanted czy z wanted. Najpierw wyzywasz Draza od frajerów, idiotow itd a teraz chcesz wrocic. Co ty myslales, ze on cie przyjmie bez paymentu? Za chwile bedziesz pewnie wyzywal Hega albo ludzi z DoFu. Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 28-08-2006 o 20:30. |
|
![]() |
![]() |
#2576 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2577 |
Użytkownik forum
|
![]() @mioduch
Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.- |
![]() |
![]() |
#2578 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@down Ale konkretnie kto tutaj sie smial z samego faktu, ze ubijaja niskie lvle? Bo ja juz nie ogarniam twojego toku myslenia Ostatnio edytowany przez Gimlos - 28-08-2006 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
#2579 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiem jak na forum tibia.com ale tutaj jak widzisz podniecal sie tym jakis koles, ktory w wanted nie jest, wiec nikt z wanted sie tym fragiem nie chwalil -.- Poza tym nie chodzi tutaj o chwalenie sie fragami tylko o to ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja niskie lvl, tymaczasem DoF robi to samo -.- @Mioduch Nie znasz tematu, albo go nie kumasz, a ja nie mam zamiaru sie rozpisywac tlumaczac ci wszystko. Napisalem ci zebys przeczytal troche wstecz, zastosuj sie do tego. Ostatnio edytowany przez Clas Seren - 28-08-2006 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
#2580 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Clas Seren
ale mi chodzi o Ruphyego ![]() |
![]() |