![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() super ^^ kolejny fajny pasek
![]() ps: chyba "Bregdensa: ![]()
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Może, ja usłyszałem tak jak napisałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() ten odcinek jest chyba najśmieszniejszy widzę że zaczynasz łapać co trzeba robić by ludzi rozśmieszać ![]() @Veruis Bredgens jest w 100% poprawny (patrz słynny tekst pana Andrzeja) ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
|
![]() Niezabardzo mnie to śmieszy. Może wymyśl coś z lepperem albo z Chuckiem Norrisem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Właśnie ten pasek (tak, ten u góry tej strony!) jest o Lepperze... Śmiać się czy płakać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Drakon First:
Moja pomylka ![]() Ps: plakac ;]
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Super i oto mi chodziło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masakra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() Po pierwsze. Pytanie mam. Dlaczego Jak Nadrill da nowy pasek ma odrazu z 30 komentarzy a ja marne 5? (wiem, on jest lepszy, ale może chocia powiedzcie co mam poprawić itp. co?)
Po drugie. zięki, przy 10 pasku było już 2.500 odwiedzin (o Nadrilla to nic, ale i tak się ciesze.). Mam nadzieje że przy 20 będzie już około 10.000 (marzenia podobno się spełniają...) Po trzecie. Macie tu nowy pasek. Pasek #11 ![]() Po czwarte i ostatnie - Kooment plx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() A ja Ci mówie nie jest źle ;P tylko mało... A tak to jest git ;P I jest miło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() haha dobre xD jak zwykle niezle
![]()
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Hehuah... nareszcie pasek, który mnie rozśmieszył. Brawo. Przyjacielu... już Ci mówię, co brakuje... przezrocza na paskach. To raz. Krzykliwej nazwy. Nie ma już co zmieniać, ale mógłbyś poprawić odmianę nicka głównego bohatera. To dwa. Specyficzny humor. Tego nie zmieniaj, bo jest ok, ale... wypróbowałem ten pasek na dwóch osobach, nie za bardzo skapowały, o co chodzi. Ale wystarczy, że dopiszesz "Humor dla elity" i już zyskasz więcej komentarzy. Ludzie poruszeni, zaczną komentować z myślą, że są elitą... Aha, komentarze. Ja tam cieszę się z każdego, choćby najmiejszego komentarza. Nie ma co liczyć, to nie jest jakiś wyścig. Ja po prostu myślę, że jak dam komentarz, a autor narzeka, to coś jest nie tak. Wydaje mi się też, że lepiej jest, kiedy dostaniesz mniej komentarzy, ale ciekawych, z uwagami co do aktualnego paska. Niezbyt przepadam za postami w stylu "10/10, rób dalej, fake rox", ale nie można wymagać od osoby komentującej, że będzie pisać swoje spostrzeżenia. Robi co chce, tyle. Ale koment, to koment, i z każdego można być zadowolonym. Ufff, ale zacząłem pisać... to tyle. 10/10, rób dalej plx |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() hehehe dobre dobre
![]() Jak zwykle teściowa dobra na wszystko ![]() ![]() @Nadrill Widze nowy avek ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zbanowany
|
![]() @drak
już od paru dni ![]() @Nadrill A jak się robi przeźrocze na paskach? Jeśli możesz napisz mi na PW. Thx za komentarze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Chcałeś komenta?to masz komenta!
3 ostatnie paski mnie rozmieszyły,reszta to żenada(moim zdaniem) Ale co ja wiem,rozmieszyć mi kogoś trudno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słabe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |