|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() No k...a, Ci z Cipsoftu niedość że z każdym updatem robią coś fajnego, tylko dla PACC (i to jest właśnie w*****ające -.-).. to jeszcze za każdym razem coś schrzanią..
ja nie wiem, włączam Tibie, cośtam się ściąga aktualka się zrobi, wchodze wpisuje passy.. ni chu chu.. pisze że wszystkie serwery są powyłączane.. wchodze na Tibia.com a tam jak patrze to ludzie są online :/ pisali coś że "można" ściągnąć instalke z Tibia.com.. bardzo śmieszne.. nie można -.- co za mendy. |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
|
![]() mam pytanie..czy wy tez macie problemy z otwieraniem tibia.pl??jebie mi sie wszystko dopoki nie nacisne jakiegos linka na stronie....
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() od czasu tego update mam ogromne laggi
![]()
#26 |
Guest
|
![]() nie moge sie zalogowac...
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Greengoo
Profesja: Knight
Gildia: Stars Forever
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak zwykle są jakieś problemy z klientami, ale nie ma się co na Cipsoft wkórzać - nie znają wszystkich kompów, u jednych działa a u innych nie (bo u nich napewno działa xddd). Wprowadzone poprawki są spox... Pozdro.
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() widze jednak ze nie jestem jedynym ktory nie moze sie lognac ;/
|
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: gdzieś w kosmosie...
Stan: Na emeryturze
![]() ![]() |
![]() Jak juz chcesz popisywac sie angielszczyzna to napisz to poprawnie -.-
To sie pisze przez "s" - suprise. Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Kosmita - 29-08-2006 o 23:18. |
||
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Hmm mam małom propozycje co do tych kasowania kont po 2 latach ..
Mam kumpla co wyjechal do angli i niema kompa i niemoze grac az na dwa lata i co on ma zrobic troche niepomysleliscie o takich ludziach moze by tak dac graczom do wyboru na My account czy chcą zeby po dwóch latach im skaskowalio postac jak niegraja. Jak ktos sobie zazyczy ze niechce bo musi pilnie wyjechac albo cos no niebedzie go na kompie i na tibi przez dwa lata to lepiej zrobic tak : Gracze moga niewchodzic na postac przez dwa lub 1 rok jak sobie chcecie i po tym roku lub dwoch dobiero uaktywnic fukcje skaskowana konta za 2lata jak niewejdzie po tym roku lub dwoch grania to wtedy dopiero jak niewejdzie przez drugi rok do SKASOWAC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolega Lyszki
Profesja: Druid
Świat: Lucera
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() @2xUp: dac tibie synowi....
współczuje mu xd |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Eh. Znowu minor update nie wpływający za bardzo na samą grę...
Ale w sumie ten pomysł z lvlem/monthem deleta nie jest taki zły..
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: warszawa
Imię: Hominis-Nocturna
Świat: Celesta
Poziom: 35
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() a ile konkretnie to może kosztować??
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Nie wiem czemu , ale ja mam tak samo , jak widze pasek z aktualizacja nowego update'a to jak dojdzie do konca to nagle sie zatrzymuje ( na samym koncu ) , nie wiem czy to sie zawiesza czy co , ale tak stoi i stoi w jednym miejscu i sie dalej nie rusza ![]() ![]()
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 99+
|
![]() Dlaczego jak zarejestrowalem konto to po 28 dniach dane te mozna dalej zmienic?
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() Mam kilka pytań
"Zostanie on wysłany za małą opłatą listem na adres podany przy rejestracji konta. Z tego powodu ważne jest aby podawać tam prawdziwe dane. Jeżeli jeszcze tego nie zrobiliście - czas najwyższy" ile ta oplata ma kosztowac?? - i czy jak zmienie dane na nieprawdziwe a list domnie nie dojdzie czy dostane bana bo nie wiem czy w tym liscie jest jakis link aktywacyjny czy cos wtym stylu bo nie mam zamiaru placic za oplate chyba ze to marne jakies 2 zeta? czy jezeli mam przyypuscmy 5 postaci to musze sie na kazda postac wlogac zeby nie stracic konta i ile musze posiedziec na tej postac czy tylko musze sie wlogac na jedna postac zeby nie stracic konta??
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl Ostatnio edytowany przez Fire glutek - 30-08-2006 o 09:15. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Terror Monk
Profesja: Druid
Gildia: Luminera Friends
Świat: Luminera
Poziom: 40
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Tak samo jak pare innych osób mam problem z zalogowaniem się do gry, a mianowicie nie moge się dostać na listę postaci. Pojawia się komunikat znienawidzony już przezemnie: Cannot connect to a login server. Error: Connection timeout. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Wie ktoś jak temu zaradzić?? Z góry THX.
![]() [Napis na bramie Piekła] ,,Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste męki, przeze mnie droga w naród zatracenia. Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki. Wzniosła mię z gruntu Potęga wszechwładna, Mądrość najwyższa, Miłość pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieją, chyba wieczyste - a jam niepożyta! Ty, który wchodzisz, żegnaj się z nadzieją..." |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() ja nie jestem zachwycony bo wszystkie filmiki które mam idą do kosza i trzeba mieć pewniew nową tibie cam
![]() |
![]() |