![]() |
#921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() pare stron wczesniej wyczytalem pytanie do mnie, no to juz mowie...
demon armor jest lady slodziutkiej, tak jak jeden demon helmet, drugi demon helmet jest mój (catrishi), trzeci demon helmet jest mojego rl brata (kupił za 300k od kogoś z venezueli, nie pamiętam), czwarty demon helmet jest mojego rl kumpla (tez kupił), wszystko leży u mnie i tylko ładnie wygląda... wiecej pytań? na wszystkie odpowiem... ![]()
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 29-08-2006 o 10:47. |
![]() |
|
![]() |
#922 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaak, moze nam przedstaw swoja wersje tego jak stales sie wlascicielem d armora i helmetu slodziutkiej?
|
![]() |
![]() |
#923 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosze bardzo... kiedys moj rl kumpel gral lady slodziutka, dostal passy i gral razem z nia, jej itemki trzymal u siebie w domku, jak stracil domek przeprowadzil sie do mojego i wszystko lezalo u mnie, molgi brac itemki kiedy chca, trzymalem sie dobrze z nim i z lady, a ten ktos kto jej zarabal d arm i d helmet to nie ja... i ten ktos nie ma teraz dobrych kontaktow ani z lady ani z moim kumplem i w szczegolnosci ze mna...
#925 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wlasnie nie moge, chcialbym, bo chyba wiekszosc wie ze catrishia byla prowadzona przezemnie tak zeby miec dobra reputacje i nigdy walkow nie krecilem... ale poprostu nie moge...
ide sobie teraz pograc w warcrafta na battle necie (moje nowe zajecie), jak wroce to odpowiem na reszte pytan, o ile takowe beda...
#926 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale wlasnie 1 walek zrobiles.... d armor to d armor a nie jakis smiec......
czemu nie mozesz? i bta. co zrobic zeby miec tibia.pl support? ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() catri@ po prostu nie moge = nie chce? xD no coz, kto wie moze masz dobry powod, nie zal mi slodziutkiej d arma wiec nie bede wnikal ![]()
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
|
![]() fakt kiedys sie zglosilem i jestem w support... czasochlonne zajecie...
nie moge... przyjdzie czas wszystkiego sie dowiecie... narazie nie wdrazamy sie w temat ![]()
#930 |
Użytkownik Forum
|
![]() a nie mowilem ze bedzie prezent? chlopaki sie szybko uwineli i nawet dzisiaj a nie jak sadzilem jutro xD
navo mozemy sobie pogratulowac ![]()
#931 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Champions of Olymp
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Krok po kroku do celu. Moze uda nam sie zdeletowac wiekszosc HWL? To by chyba przeszlo do historii
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() normalnie pomogl bym ci w grze ale niestety od miesiaca jestem pozbawiony komputera i nie mam nawet gdzie zalogowc sie do gry...
Jesli ktos tutaj na forum ma mozliwosc grania , niech pomoze temu kolesiowi nademna , pokarzcie ze polak terz potrafi (bezinteresownie pomoc). Sama rozmowa z tym "napastnikiem" nic wasz nie kosztuje..
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#933 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oj Marcin. .. Tak właśnie wygląda Galana
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Taa Keekz owned jeszcze Corlic na celowniku ;] I uwazajcie co piszecie na forum bo senior tutorzy czuwaja ;]
Co do tego goscia co ma hunta msg me in game zobaczymy co i jak ;p Z gory zaznaczam ze jak trafimy na jakiegos seconda HWL to tylko pogorszy sytuacje xD |
![]() |
![]() |
#935 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Ma ktos jakas "sprawdzona" strone z fragami do wojny ?? bo sa 2 i jedno sie nie zgadza z drugim ;]
|
![]() |
![]() |
#936 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
www.tibia.com i osbie sprawdzaj ![]() ![]() PS: Catri@ wlasnie skojarzylem czemu "nie mozesz " oddac itemkow, kurna nie wiem czemu wczesniej na to nie wpadlem ![]()
![]() |
#937 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() pawlon catri dlaczego nie mozecie all oswiecic dlaczego nie mozna oddac dem arma?
Ostatnio edytowany przez sliver - 30-08-2006 o 00:29. |
![]() |
![]() |
#938 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Cati czyżby thiefing rulez??I nie mówię tu o tobie w tej chwili/
|
![]() |
![]() |
#939 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Usunięty
|
![]() 08:39 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals. Ciekawe kto pojdzie ![]() Edit1 - 08:43 Orshabaal is about to make his way into the mortal realm. Run for your lives! Edit2 - 08:46 Orshabaal has been summoned from hell to plague the lands of mortals again. Ostatnio edytowany przez Cyran_13 - 30-08-2006 o 08:47. |
![]() |