|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() hmm czy dobrze ?? dwaj panowie z Elysii stracili chary .... 170 rp i 136 ek ( Bax Sho & Lan vel'visko ) deleted acc mają podobno za jakieś przekręty z paccem.
a już myślałem że za Sharing... |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
|
![]() jestem bardzo wkuzony bo ja jestem w szkocji i i niee mam kompa w biblotece siedze a nie wolno sciongac zecy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() nie wiedziałem że przedszkola robią teraz wycieczki do Szkocji...
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ja jakos nie mam czasu albo checi zeby skasowac konta a tak to problem z glowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#46 |
Guest
|
![]() No ładnie.. Mam podobny błąd. Po uptadzie zalogowałem się. Niby wszystko jest OK, ale gdy jakiś koleś wziął mnie 2 raz na party (pewnie jakiś zbir) to w obawie, że mnie "dotknie" wylogowałem się. Chwile potem chcę się zalogować i wyskoczył error:
Cannot connect to a login server. Error ![]() blablablabla... Najgorsze jest to, że nawet, gdy podałem nieprawidłowy pass i numer wyskakiwało to samo. Tak już jest parę minut. NA KONIEC DODAM, iż ich oficjalna strona (www.tibia.com) nie działa. ![]() CO mam zrobić?? ![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() cipsoft wszystko maści
tzn. jak ktos wyjedzie na wakacje całe (2miesiące) i zostawi jakis dany level np.50lvl to co mu sie saksuje po miesiacu? czy ten 50lvl X miesiąc ? to by bylo zjebane jak by po miesiącu sie kasowalo czyli co ja jestem niewolnikiem ze musze co miesiąc sie logowac a jestem np.akurat na plazy daleko od kompa ? grrrrrrr cipoft niby robi dobrze ale to wszystko pierd.....zieli |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() up: Naucz się czytać! postaci są kasowane przez pomnożenie levela przez miesiąc, czyli np. postać na 1 lvlu za miesiąc, na 2-gim za 2 miesiące, na 3cim za 3 miesiące itd. nie dotyczy to postaci o levelu 20 lub wyższym
|
![]() |