Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-08-2006, 00:03   #341
Mammnon
Użytkownik Forum

Mammnon's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mammoon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
Domyślny

no mooth~ zrob cos z nim! zobacz ilu ludzi sie skarzy na niego! wiec cos w tym jest on nie jest wpozadku graczem!!!!
Mammnon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-08-2006, 09:51   #342
Granteon
Użytkownik Forum

Granteon's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Sry, nie tu miałem napisać posta...

Notka!

Ostatnio edytowany przez Granteon - 27-08-2006 o 09:56.
Granteon jest offline  
stary 27-08-2006, 10:19   #343
0lik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mooth Pokaż post
"You are now the leader of the Last Stand..."

i stala sie wola boska

0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ? hehe ile dajecie za 1 faraona ?
8 faraonow 80k
0lik jest offline  
stary 27-08-2006, 10:52   #344
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mammnon Pokaż post
Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni
ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]

@Azeris

Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage.
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.

Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.

Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal . Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe . Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.
Morximal jest offline  
stary 27-08-2006, 11:33   #345
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Data dołączenia: 20 10 2005

Stan: Zbanowany
Imię: Defroy
Gildia: Gang-Bang
Świat: Kyra
Poziom: 91
Skille: 92/40
Poziom mag.: 19
Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

@up

to nie zmieni faktu ze jestes PA i ze sie z toba dogadac nie idzie, bo dogadac sie nie idzie.
BTW jak moothonost nie chcial oddac lota to czemu jego nie zabiles Xezbeth?
Zen jest offline  
stary 27-08-2006, 11:50   #346
Mammnon
Użytkownik Forum

Mammnon's Avatar

Domyślny

no walsnie skoro mooth~ nie chcial oddac loota dlaczego mnie ubiles? przeciesz na tym nic nie zyskales? nie kleje tego:> nie jestem pierwsza i ostania osoba ktora pzrez ciebie odeszla z serva:/ keidys przyjdzie czas na ciebie na kyrze jak to na arcani bylo:> a co do hlvl bijacym mniejsze lvle pod dp nigdy tego nie robilem a ty mnie ubiles jak szlem na dragi za nic!! czep sie moot~ a nie mnie czemu do mootha~ nie wyskoczysz skoro on ma jego loot?
pis;]
Mammnon jest offline  
stary 27-08-2006, 11:53   #347
Mammnon
Użytkownik Forum

Mammnon's Avatar

Domyślny

a ik co mojego deda to nie padlem jak noob:/ troche sie meczylsiice zanim mnie ubiliscie i se na priv pisaliscie ze musiecie sie bardziej zgrac bo jak waliliscie jeden po driugim UE to sie wyuhalem:> asz wkoncu fartem wam sie udalo 2sd i 2UE rownoczesnie puscic i sie wylozylem bo niewyuhalem to tyle:> padlem ale nie bez walki
pozdro
Mammnon jest offline  
stary 27-08-2006, 12:06   #348
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morximal Pokaż post
ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]

@Azeris

Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage.
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.

Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.

Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal . Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe . Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.
Jak ja Pkuje i gine od ciebie czy kogoś to nie mam do nikogo pretensji o deda i nawet nie pisze w tej sprawie. A jak mój kolega został zabity na kopalni przez twojego zioma to wszystko było wpożądku i jak go atakowałem to lałes mnie z SD.
Azeris jest offline  
stary 27-08-2006, 12:40   #349
Mooth
Użytkownik Forum

Mooth's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Imię: Moothonost
Gildia: Last Stand
Poziom: 171
Poziom mag.: 74
Domyślny

" Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie. "

haha kto ? xD mi nic o tym nie wiadomo
Mooth jest offline  
stary 27-08-2006, 13:04   #350
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow

@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!

@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!
Zen jest offline  
stary 27-08-2006, 15:34   #351
Morximal
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zen Pokaż post
Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow

@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!

@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!
Chciales powiedziec postac twoja i twoich kolegow bo o ile mi wiadomo to defroy mial wiecej ownerow niz ja w swoim zyciu ludzi zabilem a sami napisaliscie za zabijam duzo xDD btw dzieki za tego 70 knighta na isarze, kiss
Morximal jest offline  
stary 27-08-2006, 18:14   #352
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Ale ty glupi jestes muhauahua pedale. Defroy mial 2 ownerow a o ile mi sie zdaje to ty juz zabiles okolo 1000 osob, i non stop straszyles mnie huntem, dostales postac na isazre ale ona miala bardziej przejebane niz gluchyy na kyrze takze sprzedasz ja na allegro to sobie opinie spierdolisz zreszta ty i tak masz spierdolona. I gdybym chcial to bym ciebie mogl zabic ze 3 razy albo wiecej, ale za duzo membersow bylo co jak mowisz "oddadza za ciebie wszystko" czy jakos muhauhaua. Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr
Zen jest offline  
stary 27-08-2006, 19:31   #353
Gedd
Użytkownik Forum

Gedd's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005

Domyślny

"Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr"

masz na mysli kyre?
Gedd jest offline  
stary 27-08-2006, 21:30   #354
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz pp
Zen jest offline  
stary 27-08-2006, 21:56   #355
Morximal
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz pp
lol dzieciaku smucisz tylko dookola, ja w przeciwienstwie do ciebie nie sprzedawalem i odzyskiwalem chara, nie dawalem passow gluchemu, nie placilem za wolnosc 4x i nie pisalem ze moge 80 palkiem zabic 100 mastera, a btw zabilem cie 3 razy i zabil bym wiecej jakbym mial okazje. Na nowy server nie pojde bo gram na kyrze i jesli skoncze grac na kyrze to skoncze z tibia. Przykro mi ze nie spotkamy sie na nowym serverze bo tak predko go nie bedzie nawet jakbym tam poszedl to bys se dlugo nie pogral. PARODIA wes sie nie osmieszaj a i pamietaj ze 1 z twoich ownerow gra na glaxu wiec domysl sie jak twoje postowanie tutaj sie skonczy, kiss.

Ostatnio edytowany przez Morximal - 27-08-2006 o 22:15.
Morximal jest offline  
stary 28-08-2006, 00:34   #356
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.

pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO

Ostatnio edytowany przez Zen - 28-08-2006 o 00:36.
Zen jest offline  
stary 28-08-2006, 10:49   #357
Mammnon
Użytkownik Forum

Mammnon's Avatar

Domyślny

po jakiego walka piszecie ile kto ma ovvnerow? i tlyko jeszce bardziej se opinie psujecie? ;p;
pzdro
Mammnon jest offline  
stary 30-08-2006, 00:52   #358
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.

pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO

no napewno inteligentniej mowia od ciebie
zdania nie potrafisz zlozyc
majk jest offline  
stary 30-08-2006, 12:54   #359
Zen
Użytkownik Forum

Zen's Avatar

Zen ma numer GG 5256696
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez majk Pokaż post
no napewno inteligentniej mowia od ciebie
zdania nie potrafisz zlozyc
zamknij ryj wiesniaku. Temat byl zamkniety to na huja go roztrzasasz?!
Zen jest offline  
stary 31-08-2006, 09:55   #360
paior
WIDZEWIAK

paior's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin

Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
Domyślny

Safi padl ;] Gz calej akcij

Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot..
Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego.
Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo.
paior jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania