![]() |
#341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mammoon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: ?/?
Poziom mag.: 55
|
![]() no mooth~ zrob cos z nim! zobacz ilu ludzi sie skarzy na niego! wiec cos w tym jest on nie jest wpozadku graczem!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Azeris Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje? wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage. ![]() Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia. Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie. Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal ![]() Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
to nie zmieni faktu ze jestes PA i ze sie z toba dogadac nie idzie, bo dogadac sie nie idzie. BTW jak moothonost nie chcial oddac lota to czemu jego nie zabiles Xezbeth? |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
|
![]() no walsnie skoro mooth~ nie chcial oddac loota dlaczego mnie ubiles? przeciesz na tym nic nie zyskales? nie kleje tego:> nie jestem pierwsza i ostania osoba ktora pzrez ciebie odeszla z serva:/ keidys przyjdzie czas na ciebie na kyrze jak to na arcani bylo:> a co do hlvl bijacym mniejsze lvle pod dp nigdy tego nie robilem a ty mnie ubiles jak szlem na dragi za nic!! czep sie moot~ a nie mnie czemu do mootha~ nie wyskoczysz skoro on ma jego loot?
pis;] |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ik co mojego deda to nie padlem jak noob:/ troche sie meczylsiice zanim mnie ubiliscie i se na priv pisaliscie ze musiecie sie bardziej zgrac bo jak waliliscie jeden po driugim UE to sie wyuhalem:> asz wkoncu fartem wam sie udalo 2sd i 2UE rownoczesnie puscic i sie wylozylem bo niewyuhalem
![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#348 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Imię: Moothonost
Gildia: Last Stand
Poziom: 171
Poziom mag.: 74
|
![]() " Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie. "
haha kto ? xD mi nic o tym nie wiadomo |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj. Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow ![]() @Moothonost Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!! @Nonix Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili pusta palo!! ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty glupi jestes muhauahua pedale. Defroy mial 2 ownerow a o ile mi sie zdaje to ty juz zabiles okolo 1000 osob, i non stop straszyles mnie huntem, dostales postac na isazre ale ona miala bardziej przejebane niz gluchyy na kyrze
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
|
![]() "Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr"
masz na mysli kyre? ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol dzieciaku smucisz tylko dookola, ja w przeciwienstwie do ciebie nie sprzedawalem i odzyskiwalem chara, nie dawalem passow gluchemu, nie placilem za wolnosc 4x i nie pisalem ze moge 80 palkiem zabic 100 mastera, a btw zabilem cie 3 razy i zabil bym wiecej jakbym mial okazje. Na nowy server nie pojde bo gram na kyrze i jesli skoncze grac na kyrze to skoncze z tibia. Przykro mi ze nie spotkamy sie na nowym serverze bo tak predko go nie bedzie nawet jakbym tam poszedl to bys se dlugo nie pogral. PARODIA wes sie nie osmieszaj a i pamietaj ze 1 z twoich ownerow gra na glaxu wiec domysl sie jak twoje postowanie tutaj sie skonczy, kiss.
Ostatnio edytowany przez Morximal - 27-08-2006 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#356 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl
![]() pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu! BAJOOOOOOOOOOO Ostatnio edytowany przez Zen - 28-08-2006 o 00:36. |
![]() |
![]() |
#358 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
no napewno inteligentniej mowia od ciebie ![]() zdania nie potrafisz zlozyc ![]() |
|
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Safi padl ;] Gz calej akcij
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |