|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Witam!
Otoz zalozylem ten temat, bo coraz czesciej spotykam sie z klotniami, bijatykami itp, w sprawie Tibii. Jesli Wy tez widzicie takie sytuacje, mozecie je tu opisac. Pozwolcie ze zaczne. Pewnego dnia, gdy wracalem z czworka moich przyjaciol ze szkoly, dwoch moich qmpli, zaczelo dyskutowac, ktorego postac jest lepsza. Ze obydwaj to nooby to szczegol. Maja 10lvl itd. Rozpaczal sie miedzy nimi taki diaglo ( niedokladnie taki/ K1 to Kumpel 1 ,K2-Kumpel 2) : K1-I taj moj char jest lepszy! K2-I dobrze, a ja mam Fire Sworda i pociacha mi ci twojego ... (domyslcie sie, nie bede sie brzydko wyrazal) K1-Ch** ci w lep! K2-Tobie! K1-Eternal Oblivion by cie zjechal w 1 strzale! K2-A mnie to ch*j obchodzi! K1-Bo dostaniesz! K2-Juz sie boje! Po tej milej rozmowce zaczeli sie naparzac workami, bic sie piesciami, plecakami, kopac sie. Ja z moim kumplem stalismy wryci. Taka klotnia o gre!? Gdy bili sie tak rzez 5 minut, jeden mial zlamany nos, drugi zdarte kolana i rozcieta glowe. Oczywiscie dwoch zwijalo sie z bolu. Gdy chcielismy im pomoc wstac, zucili sie na siebie krzyczac : TY DEDLES!, NIE TO TY DEDLES! Ze bylo to niedaleko naszych domow, to pobieglismy po ich starych. Gdy przybiegli zaczal sie taki rozgardiasz, ze ho-ho. I teraz najlepsze. Rodzice -czemu sie pobliliscie ? A kumpel - bo zrobil na mnie skula! Myslalem ze sie poleje. W kare dostali szlaban na Tibie, do odwolania. TO byla prawdziwa Historia ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Mają rację te wszystkie TVN-y i inne 'Goście Niedzielne'...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() to tylko siedziec i plakac...
![]() PS Na odwyk powinni isc jakis, czy co, bic sie o tibie?
![]() |
#4 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() "Rodzice -czemu sie pobliliscie ?
A kumpel - bo zrobil na mnie skula!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() O qwa prawie sie polałem ze smiechu
![]() Mogli zrobic duela w Tibi a nie na rl <lól> Co jak co, ale nie ma nic śmieszniejszego niz wyzywające sie dwa n00by |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Profesja: Elder Druid
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() Nie jest to opowieść ale taka krótka wymiana zdań między dwoma kumplami mi się nasuneła
![]() - Wiesz czemu Eternal i Bubble teraz nie expią? - Czemu? - Bo zajmują sie dziećmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Przechlewo
Stan: Niegrający
|
![]() "Rodzice -czemu sie pobliliscie ?
A kumpel - bo zrobil na mnie skula!" Jak się domyślam to chodziło oto że on niby "nabił skula na nim w rlu"?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakie to muszą być pojeby o ja pierdziele .... Do gazety ich xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Gli...
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Canadia
|
![]() Dobrze ,ze ty sie nie wciagnoles w ta bujke ;d xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Gli...
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Canadia
|
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mamo on chce mnie pobic bo na nim redskulla zrobilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @grzybeeq: naucz się edytować posty.
@topic: dwóch kolesi z moejj klasy pobiło się dlatego, że jeden uważał tibię za super grę (niestety, bo on jest strasznym noobem), a drugi za jakąś głupotę i grę jak z pegazusa (tja, bo na pegazusa by się dało taką grę zrobić).
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A sami nie mogliście zaradzić, tylko od razu po rodziców?
"Prosze pani, oni się biją!!".. Brawo.. Down: A po co miałeś komuś przywalić? Nie masz siły aby kogoś złapać i odciągnąć? Twój kumpel zrobiłby to samo i byłoby po sprawie. A dyplomatem i tak nie mam zamiaru zostać.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 30-08-2006 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |