![]() |
#1 |
Guest
|
![]() 70 knight i 19 druid expia na wiezieniu w kazo:
http://rapidshare.de/files/31277254/..._kazz.rec.html |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moim zdaniem Filmik Baardzi słaby:
Twoje skille i eq jak na ten lvl to dosłownie SYF (co ty haka miałeś) Gdy blokujesz i bija cie wiecej niz 2 potowry biegaj ruszaj sie bo wtedy inne trafiają cie na masło. Na tym lvlu chodzisz bez gfb/hmm Etc. W przeliczeniu on cie ih'ał czyli gdzies 5x+ do full hp to juz lepiej kupic 1 uh'a i masz to samo. Najlepsze są wasze teksty typu "na gurze" "wrzucaj" W pewnym momencie hitnołeś 128 twoj qmpel mowi gz a ty "to na full def" No nie to mnie dobiło na Full Atak niemogłeś załadować hita wiekszego niz 100 a tu nagle na Defie 128 ze skillami 78 nie no gz (...) Ogólnie to juz wiem dlaczego tyle ludzi gra na non pvp >.> |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() VOLERASI: co ty pierdolisz... ? nieogladalem tego filmiku bo wiem ze napewno nudny jest ale jak ktos ma skile 78 to zajebie i to duzo ponad 100 nawet na full defie, nawet jesli by mial; 68 to moze jebnac okolo 120-130
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Taaaaaa NApewno ci jebnie 120 na full def >.> To co moze na full atak po 200 bedzie bił z bs'a? |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na emeryturze
Imię: Anubis Woman
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 162
Poziom mag.: 75
![]() |
![]() omg... co ty filmik sciagasz po to zeby patrzec na eq albo analizować czy sie bardziej oplaca uhy czy ihy? zostaw te komentarze dla siebie.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
dziecko ile ty masz lat ze tak kozaczysz? szkoda mi twojej starej, takiego esa spłodzic to jest sztuka ... :/ Ostatnio edytowany przez Vieri - 30-08-2006 o 11:29. |
|
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Advalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() ___________________________ Hail DoF |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Oleśnica
Imię: Danieluss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 102
Skille: -------
Poziom mag.: 7
|
![]() ja na skilu 63 zajebalem z d lancy i axe ringa 202 w beholdera
ale na full defie nigdy nieudalo mi sie walnac 100+ xD |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() no własnie Adval ;*
|
![]() |
#10 |
Zbanowany
![]() |
![]() Kurwa jak widze co piszecie to nerwy mnie biora Ta na skillach 10 ja wale hity po 300 -.-
Vier takie teksty to zostaw dla przyjaciol z klasy >.> Tylko ocenilem ,że masz eq syf skille syf i na dodatek blokujesz jak ostatnia ciota -.-I nie rozkazuje co masz robic tylko Ci powiedzialem ze lepiej sie oplaca kupic uh a nie 5 x ih Ale kurwa rob jak chcesz gowno mnie to obchodzi tylko mi nie wal takich tekstów koleś dales ten filmik na tibia.pl poto aby skomentowac wiec wyrazilem tylko swoje zdanie >>.>>Wogole jak mozesz mowic cos takie ze walisz na defie po 120+? Ostatnio edytowany przez Volerasi - 30-08-2006 o 12:45. |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() dżołkowałem matole głupi
![]() ![]() a co do skili: na 26 lvl mialem 70/70 i kupiłem paca. pacc sie skonczyl i sam sobie przekalkuluj ile w ciagu tego paca lvl wbiłem... Ostatnio edytowany przez Vieri - 30-08-2006 o 15:39. |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2006
|
![]() Vieri tragiczny jestes... Jasne na full def mozna walnac 100 ale nie przy skillach 78!!! Volerasi ma racje syf jak nic a ty ciota jestes i sie wymądrzasz!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() @up
Po 1 syf to u ciebie w chacie jest ![]() Po drugie to chyba napisał ze z tym hitam za 120 na defie to był żart tylko że ty nie zrozumiałeś "dżołkowałem" to twój problem. Po trzecie.... jestes noobem ![]() A... jeszcze jedno "używać" pisze sie przez "ż" a nie "rz" analfabeto. Dyslekcje masz czy downa? Ostatnio edytowany przez Raynold - 31-08-2006 o 01:16. Powód: Double post. Sklejam. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludziska w filmach chodzi o pokazanie miejsc do expienia a nie o to czy postac ktora gra dany player jest dobra czy zla jezeli chcesz komentowac czyjes "skile" to wejdz sobie do tematu postacie.
Pozdrawiam Tomek. ![]() ____________________ Hail Dof |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tomek... zrozum to nooby ktorzy nigdy nie mieli postaci 20 lvl+
![]() Oni zamiast grać to ogladaja filmiki i komentują nawet jak nic nie wiedzą na dany temat... LUDZIE wy zamiast pisać głupie komentarze to zajmijcie sie grą... |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Tomek. ______________________ Hail Dof |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() pochwal sie kurwa swoim rookslayerem 12 lvl muahahahahaha. ile juz masz bp katan?
|
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Maaz
Świat: Eternia
Poziom: 95
|
![]() Panie szanowny Viery
Miejac na 26 levelu skille 70/70 A na 70 levie 78? Wybacz ale jest to niemożliwe Przy expie zrobilbys przynajmniej 82 Taka jest prawda Pan Vieri sciemnia nam abysmy nie wzieli go za nooba To samo tyczy się 120 z full defa Fatk ze nie umie blokowac jest faktem Od lagow duzo ludzi sie wykreca 5x ih? Druid przeciez jest healerem wiec musi leczyc dobrze, nie wazne czy waste ![]() Vieri, lepiej kup znowu eq na allegro, albo od kogos tam z podworka. I nie dawaj pasow jak chca dac free pacc'a. Nie chce widziec pod tym postem postow (xd) typu "ty kretynie, vieri to ziom" po prostu komentujcie dalej filmik |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() To swiat pvp i ciagle cie leja ?
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Co cie obchodzą jego skille? Jak ma takie widocznie jest to możliwe ![]() Jaki ty masz lvl że go wyzywasz od noobow? pewnie jestes newbie ktory wyszedl dopiero z rooka i cwaniakujesz. Z tym 120 na defie to kurwa byl zart chyba sam powiedzial kretynie. Co chcesz od jego blokowania? przeszkodziło ci w czyms? uraziło cie jak tak reagujesz? I nie wmaszczaj ze on kupil eq na allegro bo nic nie wiesz... |
|
![]() |