|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Bosh.. ludzie wasze rozmowy to takie pier...nie o szopenie.. bez kitu.. zastanowcie sie nad tym co piszecie... jezeli masz postac w tibi... to sie jej trzymaj a nie wkladasz lapy tam gdzie nie potrza... kazda postac ma wlasnego wlasciciela... i tylko on moze decydowac o jej dalszym rozwoju.. moze sobie ja zdeletowac... kupic pacca... od kogo chce i za ile chce... was to nie powinno za specjalnie interesowac... sry za to.. ale sie czuje jak na straganie... sluchajac rozmow starych bab plotkujacych o kazdym i na kazdy temat.. troche przystopujcie... a jezeli nie pasi komus cos o firmie Droma.. to ryj w podloge i szorowac zebami... bo wasze wypowiedzi napewno nie pomoga jego firmie...
No skonczylem.. jak tak dalej pojdzie to szybko wyladuje w szpitalu przez was... uff moje cisnienie .. xd ~Misi3Q :> Ostatnio edytowany przez Misi3Q - 30-08-2006 o 18:01. |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Odjebcie sie od Droma !! co wam da to 10 zl jak tu mozna kupic legalnie i pewnie na 100% !!
Myslicie ze forum i stronke macie za free ? Ostatnio edytowany przez Szaryy - 30-08-2006 o 18:00. |
![]() |
![]() |
#43 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Witam.
Cipsoft łamie regulamin! Tak uważam, ponieważ w regulaminie tibi nie było nic o wycofywaniu premium acc! Nie było również nic o tym, że jak się wycofa raz czy więcej pacc to można dostać delete konta! To nie jest uczciwe ze strony Cipsoftu! Jeśli zmienili regulamin to powinien obowiązywać od dnia zmiany a nie rok wstecz!!! A w najgorszym wypadku gracze powinni być ostrzeżeni i dostać bana na 30 dni. Ale Cipsoft woli wprowadzić coś nowego w regulaminie i skasować konta dla zabawy chyba. Dla nich nie liczą się ludzie tylko pieniądze! ![]() |
![]() |
#45 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() a dla kogo się nie liczą pieniądze? oni mają prawo zmieniać zasady regulaminu...
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Hehe Panowie ale wy jesteście naiwni. Sposób gościa z Allegro- (nie próbujcie tego w domu) sprzedaje tanio pacc (granica opłacalności=0) ma kartę kredytową zamawia ci pacc ty płacisz (no przeważnie jest odwrotnie czyli ty płacisz i on ci zamawia pacc) no ty się cieszysz wystawiasz sprzedawcy pozytywa on sprzedaje sprzedaje i tak wszyscy są zadowoleni do czasu kiedy gościu nie zadecyduje wycofać kasy. Wszyscy kupujący mają po banie a sprzedający hyhy ucieszoną twarz i pełen portfel (i nic sobie nie może zarzucić w końcu wystawiliście mu xxx pozytywnych komentarzy jest superchruper sprzedawcą
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() @Matek
moze ich boli to ze drom jest uczciwy ? ; s dunno @Wurzel - jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie. Dostal delete ze reportowal kolesia ktory na bocie wbil 50 lvl cipsoft mial na to wyjebane. Wurzel postanowil zrobic nowego chara wbil nim na bocie 50 lvl i dal wpis na forum ze on - Wurzel - potrafi wbic 50 lvl na bocie a cipsoft tego nawet nie zauwazyl... ot cala prawda. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mało jest ludzi uczciwych, którzy na 1 miejscu postawiliby, że ludzie są ważniejsi! Masz rację mają prawo zmieniać regulamin! Ale powinien wchodzić w życie od dnia zmiany!!! A nie rok lub nawet więcej wstecz!!! Myślę, że może teraz mnie zrozumiałeś. Tak? |
|
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: kkk
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Powiem tak wielką głupotą jest możliwość wycofywania pacc'a.
Można zrobic coś takiego : Tworzysz konto (facc) nabijasz kilka leveli i nagle zachciewa ci sie pacc'a. Robisz 2 konto i z tego konta robisz pacc'a dla 1 konta np. na 360 dni PO 350 dniach stwerdzasz ze tibia ci sie nudzi i nie chcesz w nią graćnp. po to aby pograć w World of Warcraft. Więc aby odzyskać kaske na abonament w wow'ie wycofywujesz pacc'a odzyskujesz pieniądze a tamten char dostaje bana i cieszysz sie teraz z zabawy z innej gry. I tutaj nie mam pewnosci czy odzyskuje się calą kase za pacc?? |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Bo Drom to kanalia jest! Strona powinna być w czerni i bieli, najlepiej na darmowym hostingu. Forum winno być założone w serwisie fora.pl, a Drom powienien przestać się panoszyć. Co mam na myśli? Przede wszystkim zmianę podpisu na "pokornie całuję w pośladeczki i mam nadzieję, że ten pacce, które wam za darmo wysłałem dojdą jak najszybciej
![]() Dalej, różne wariacje, pozostawiam to waszym spaczonym MuZgĄ. PS Jak znam tych podłych drani z tibia.pl oni dalej będą wam organizować konkursy, nadzorować konkurs sms i dawać pewność bezpiecznego zakupu pacc, AAAAA! Będą rozwijać Wiki, organizować konwenty, będą bawić się w różne projektu typu Tibia Earth, nie, nie zniosę tego dłuużej...! ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 30-08-2006 o 21:32. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Toryfan
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 66
Poziom mag.: 60
|
![]() To ja mam taki pomysl, kupilem sobie 2x pacc 90dni na chara ktory w tym momencie jest mi do niczego nie potrzebny, rok nie minal wiec moge wycofac wplaty i dostac ponad 180zl z powrotem. Za co zostane ukarany jedynie delatem zrookowanego konta! Potworne! Nikt nie bedzie mnie gonil mimo ze wszystkie namiary na mnie posiada cipsoft ?!
btw: Cipsoft powinien otworzyc rachunek w polskim banku i nikt by nie musial korzystac z posrednikow. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Krakow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Toryfan
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 66
Poziom mag.: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Akhel Cimirus
Profesja: Knight
Gildia: Alliance of Trust
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 67/67
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() moze i drom robi sobie reklame ale żby kupować pacca na allegro bo tam jest tańszy o 5 zeta??? bez jaj ale allegro to wylęgarnia oszustów i tyle... szkoda tylko ze cipy
![]() ![]() nie mam pacca, jak cos to kolo grudnia
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Tarnów
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
taa allegro to wylegarnia oszustów , chlopie ALLEGRO to normalny sklep internetowy , w ktorym za oszukanie mozesz wyladawać w SĄdzie, wiec nie moów ze to wylegarnia oszustów matole-.- |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum