|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Wrzucilbym do tego temamtu jakies zdjecia, ale jestem leniem i bede umieszczal tylko w jednym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
|
![]() No.... i wkońcu wróciłem
![]() Więc musiałem dobić lvl [IMG] ![]() Poczym nudny quest... [IMG] ![]() Ostatnio edytowany przez XaDerus - 15-08-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() Robiles paradoxa albo postmana? ^^
O.o ![]() Przerwalismy hunt zeby ubic pewna osobe, majac 15 minutowego pzta natknelismy sie na pewnych random pkrow (+60lvle)... ![]() Lecz pozniej role sie odwrocily... ![]() ![]() Gdyby nie przypadkowo napotkany Trevlig (myslal, ze to my ich gonimy bez powodu, magic walle zrobily swoje...) pewnie podzieliliby los Thibiamastera No to na koniec 70 dyszka :> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() Ja tam preferuje Iridie
![]() Kolejna porcja ss'ków ::: 26 lvl : ![]() I dzisiejszy wypad na Elf Fortress Quest (serdeczne podziekowania dla Adiago - blokera ![]() 1 arena : ![]() 2 arena : ![]() Wbity mlvl ( Suxx ![]() ![]() ![]() I koncowy Ss ![]() ![]() Comment Please .!. @edit; sorry ze takie miniaturki, sam niewiem przez co to ;/ a mlvl wbiłem 30 ;d
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* Ostatnio edytowany przez Eshi - 15-08-2006 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
|
![]() @Xaorix robiłem nudnego Noble Armor Quest
![]() @Eshi davaj więcej screenów A tu farcik, co prawda nie jest to żaden RaR no ale cieszy ![]() [IMG] ![]() Przy expieniu wbiłem również 36lvl, ale nie zdąrzyłem uchwycić ![]() Ostatnio edytowany przez XaDerus - 16-08-2006 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja wczoraj sobie fotki cykalem, chcialem wreszcie wrzucic cos innego niz awansy ect, wieczorem postanowilem przegladnac zdjecia, okazalo sie, ze zapomnailem wlaczyc UO...
![]() Tutaj maly farcik ![]() ![]() A co to? Jakby tak wszystkie kicki zsumowac to z milion expa w plecy juz bedzie (straty odriobione ofc ^^) ![]() Dlaczego tak malo fotek wrzucacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
|
![]() @Xaorix gz next Boh
![]() Wrzucajcie screeny, bo temat umiera ![]() Podczas penetracji głębokich podziemi natrafiłem na [IMG] ![]() Były 3, nawetsilne ![]() [IMG] ![]() Po dużej przerwie w expieniu... [IMG] ![]() Oraz niedługo potem 38lvl [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze temat sie rozkreca
![]() ![]() @ Konzbi gratz Bohów. . .kiedy ja wbije taki lvl ? ![]() ![]() @ Adimus : żywy dowód na to ze bez pacc można być PG ;] Gratz ! Niedlugo tez dam swoje sski...ale narazie siupam mlvl =) do 35, a co ! ![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Vampirka :
![]() I moj domek : ![]() troche mi scielo ssa ale vampirke widac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() 10 min temu zabił mnie 24 druid ... wyleciało mi B robe Warrior helmet Crown Shield Bp uh ....afk rulez ![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* Ostatnio edytowany przez Eshi - 20-08-2006 o 20:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
|
![]() @Xaorix gz loota i domq
![]() @Eshi wbijaj szybko mlvl i leć z expem ![]() A tutaj mój kolejny (nudny) adv ![]() [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Człowieku zostaly Ci bohy i starcza Ci P-set nie zalamoj sie ; )
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio wybrałem się na 2 Ciekawe Questy ;]
Oto Nagroda Jednego z Nich - Był łatwy ![]() [IMG] ![]() Drugi Quest Nieco Trudniejszy ![]() ![]() [IMG] ![]() A przy okazji wbiłem 40lvl ![]() [IMG] ![]() Teraz zabieram się do skilowania - Chce wbić 80 skila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Troche stare fotki, ale sa.
Wieczorem poszedlem sobie na gski... ![]() Loot moze nie najlepszy, ale wazne, ze zwrocilo sie za hmmy ![]() Pozniej trzeba bylo ukarac osobe, ktora okrada kumpli z rl O.o ![]() Loot tym razem dopisal ;] ![]() Powrot na PoH i tym razem troche wiecej szczescia ![]() Chwila przerwy i mala odmiana ^^ ![]() <Niespelna 30 minut pozniej> Niespodzianka (btw. jak ktos chce k legi kupic to pisac ![]() ![]() I tak na dobre zakonczenie dnia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Guest
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Amenothep - 29-08-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2006
|
![]() Xaderus - noob?
Niedlugo moze dam tu jakies ssy. Pozdro all |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() "Ciekawa akcja byla kiedy siedzac na necro zostalem poproszony o pomoc przez przyszlego kumpla z rl (gdzie jest cafe na piekarach? ) "gonia mnie jakies 20 levele i jeden 37". Wiec mowie zeby ciagna je do Venore, ja zaraz tam bede. Podbijam, patrze, pelno wolno chodzacych charow z white skullami (nie bylo czasu zeby popatrzec na lvle ). Troche SDkow poszlo, nawet nie policzylem ile ich tam bylo w kazdym badz razie lista morderstw przez mojego chara na tibia.com tak teraz wyglada:
Aug 03 2006, 20:31:56 CET Killed Gargi at Level 37 ok Aug 03 2006, 20:29:55 CET Killed Saibot Nillav at Level 15 ok Aug 03 2006, 20:29:33 CET Killed Trube at Level 15 ok Aug 03 2006, 20:29:16 CET Killed Sir Grajek at Level 21 ok pozniej zjawil sie jeszcze Yaguardo wiec on chyba pare ich tez wybil" hehe no akcja była w sensie takim ze idąc sobie do thais jeszcze w veno zaczeli mnie pykac 4 typa widac wyrzej jak Konzbi zaciukal ich wiec mówie do niego ze tluka mnie w 4 i jak chce to niech pomoze ja sie z nimi pobawie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |