Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-08-2006, 18:57   #541
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mimo-vader Pokaż post
Jak to fajnie łączyć przyjemne z pożytecznym .
...a jeszcze jak widzisz jak koło Ciebie pada knaak albo inny pyrokar to prawie jak... orgazm

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-08-2006, 19:11   #542
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Xaem skoro taki powazny probujesz byc na forum, to dlaczego w stylu 10 letniego dziecka bawisz sie w wyzywanie w stylu rudy bartek. Niewazne jak gra, jaki jest twoj przeciwnik, ale lepiej go pokonac na polu walki a nie bawic sie w takie wyzywanie.
Webi jest offline  
stary 31-08-2006, 19:15   #543
Czip
Użytkownik forum

Czip's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005

Stan: Tutor
Imię: Czip
Profesja: Elder Druid
Poziom mag.: 42
Domyślny

Xaemus daj mi swój autograf blz

Wszyscy z Ordo Fidelis macie hunted od Bubla co jej mONz to Cipsoft
Czip jest offline  
stary 31-08-2006, 19:29   #544
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Xaem skoro taki powazny probujesz byc na forum, to dlaczego w stylu 10 letniego dziecka bawisz sie w wyzywanie w stylu rudy bartek. Niewazne jak gra, jaki jest twoj przeciwnik, ale lepiej go pokonac na polu walki a nie bawic sie w takie wyzywanie.
___
Przymiotnik "rudy" w połączeniu z rzeczownikiem "bartek" obrazuje tylko cechy wyglądu zewnętrznego danej osoby. I nijak ma się to jako obraza. Znając Ciebie ze zdjęć Webi wiem, że natura obdarzyła Cię włosami o ciemnym odcieniu. CZY OBRAŻĘ CIĘ słowami: "Ty szatynie" lub "Ty brunecie"?
Jeśli ktoś ma to szczęście i ma włosy koloru rudego i jest z tego powodu nieszczęśliwy co stoi na przeszkodzie, by wsadzić łeb do wiadra ze smołą???????

___
Xaem

stary 31-08-2006, 19:34   #545
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Knaak The Sorcerer's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

huahua, wez xaem idz z tad pomoc kumplom na polu bitwy a nie mass logouty robisz :<

Te twoje teksty nie smiesza nikogo, oprocz garstki ludzi ktorzy asslickowali Cie

to jest poprostu smieszne jak all stoicie w domku xaema i wyzywacie nas, pozniej zabijacie kogos na sneak attack i wszyscy spamujecie fora, a jak przyjdzie co do czego to dajecie mass logout -.-

mozesz sobie pisac o mnie co chcesz, ale tak naprawde gowno wiesz

btw. fajnie sie zabija ludzi z trapped under ass

gdzie jest Hespios ?? zawsze tu cos pisal a dzis ??
Knaak The Sorcerer jest offline  
stary 31-08-2006, 19:45   #546
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Xaem przeciez dobrze wiesz i ty i ja, ze nie wypowiadacie tego w przyjacielskim stylu, albo jak to ujales obrazujacym cechy zewnetrzne. Twoj koment na tibia.com tez nie ejst ofensywny, no ale coz. ja utrzymam zdanie, ze jak jest ciezko walczyc normalnie to mozna na inne sposoby.
Gdzies tam wyzej napisales, ze nie chces byc Goebbelsem tutaj, ale jednak twoi kompani z gildii pisza na forach je.bac zydow.
Jezeli dalej uwazasz, ze nie jestescie ofensywni to dlaczego dzisiaj rzucales itemki nubom pod warunkiem ze beda krzyczeli je.bac ordo. Kaziu i Trax wrecz zachecali do tego.
I dlaczego kazdy tak potrafi wyzywac z noob charow? Fajnie by bylo zobaczyc kto jest tak glupi i stoi w depo wyzywajac reszte.
Jeszcze gdzies tam pisales ze masz nadzieje ze w rl ludzie sa inni, chcac zaznaczyc roznice miedzy zyciem, a wirtualnym swiatem. Jednak sam w pewnym momencie zatraciles ta granice grozac komus tam w realu? Czyz tibia nie ejst tylko gra?
Webi jest offline  
stary 31-08-2006, 19:46   #547
TeRcIk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xaemus Serigimox Pokaż post
___
Przymiotnik "rudy" w połączeniu z rzeczownikiem "bartek" obrazuje tylko cechy wyglądu zewnętrznego danej osoby. I nijak ma się to jako obraza. Znając Ciebie ze zdjęć Webi wiem, że natura obdarzyła Cię włosami o ciemnym odcieniu. CZY OBRAŻĘ CIĘ słowami: "Ty szatynie" lub "Ty brunecie"?
Jeśli ktoś ma to szczęście i ma włosy koloru rudego i jest z tego powodu nieszczęśliwy co stoi na przeszkodzie, by wsadzić łeb do wiadra ze smołą???????

___
Xaem

LOL jak zrobil sie nagle mily uhm... czyzby to ta propaganda w celu pokazania ludzia jacy jestescie " dobrzy " ????

Aff zal mi ciebie bo codziennie wyzywasz nas , naszych rodzicow na nic innego cie niestac.
Robicie chore akcje noob charami w celu zabijania ludzi pod depo " 4fun ". A co powiesz na temat akcji w dp venore jak niby rozdawales " frii items " 2 golden army ? XD wyzuciles je na ziemie a ludzie ktorzy je wzieli to noob chary scythe ? ^^
Narobiles pewnemu kumplowi klopoty a gdy ten zwrocil sie do ciebie o pomoc ( bo przeciez byles wielkim protektorem dla niego ) zaczeles go wyzywac od najgorszych i zasytuje " jak bedziesz odchodzil wyslij mi swoje itemki do venore "
dlamnie jestes i zawsze byles dwulicowym czlowiekiem chociaz szanuje cie jako wroga.

stary 31-08-2006, 19:49   #548
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knaak The Sorcerer Pokaż post
huahua, wez xaem idz z tad pomoc kumplom na polu bitwy a nie mass logouty robisz :<

Te twoje teksty nie smiesza nikogo, oprocz garstki ludzi ktorzy asslickowali Cie

to jest poprostu smieszne jak all stoicie w domku xaema i wyzywacie nas, pozniej zabijacie kogos na sneak attack i wszyscy spamujecie fora, a jak przyjdzie co do czego to dajecie mass logout -.-

mozesz sobie pisac o mnie co chcesz, ale tak naprawde gowno wiesz

btw. fajnie sie zabija ludzi z trapped under ass

gdzie jest Hespios ?? zawsze tu cos pisal a dzis ??
__
Po takich jak ty, to ja wsiadam na swoją Kasztanke. Nie jesteś w stanie mi ubliżyć. Przeczytaj może z dwie książki nim zaspamujesz nas kolejnymi wypocinami bez sensu i treści. Wylogowaliśmy się ponieważ Hespios tak nam rozkazał. Wiedział, że padnie i niechciał narażać swoich ludzi. To cechuje prawdziwego przywódce. Wasz zapewne kazałby wam się wyciąć w pień tylko dlatego by ratować swój własny, za przeproszeniem Webiego <rudy tyłek>.

stary 31-08-2006, 20:03   #549
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
__
Po takich jak ty, to ja wsiadam na swoją Kasztanke. Nie jesteś w stanie mi ubliżyć. Przeczytaj może z dwie książki nim zaspamujesz nas kolejnymi wypocinami bez sensu i treści. Wylogowaliśmy się ponieważ Hespios tak nam rozkazał. Wiedział, że padnie i niechciał narażać swoich ludzi. To cechuje prawdziwego przywódce. Wasz zapewne kazałby wam się wyciąć w pień tylko dlatego by ratować swój własny, za przeproszeniem Webiego <rudy tyłek>.
eh, mnie to nie kosztuje zadnych sil, aby tu napisac cos o tobie

masz 35 lat i grasz w takie gry, zal.pl (nie mam nic do tego w sumie ze grasz, ale wyzywasz kazdego kogo spotkasz na drodze i na koncu mowisz ze masz styl)

Hespios hero ))

wiesz co, jezeli ty chcesz walczyc tak jak dzis to pokazaliscie to wiecie co mozecie zrobic

..pogadac na forum
stary 31-08-2006, 20:05   #550
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TeRcIk Pokaż post
LOL jak zrobil sie nagle mily uhm... czyzby to ta propaganda w celu pokazania ludzia jacy jestescie " dobrzy " ????

Aff zal mi ciebie bo codziennie wyzywasz nas , naszych rodzicow na nic innego cie niestac.
Robicie chore akcje noob charami w celu zabijania ludzi pod depo " 4fun ". A co powiesz na temat akcji w dp venore jak niby rozdawales " frii items " 2 golden army ? XD wyzuciles je na ziemie a ludzie ktorzy je wzieli to noob chary scythe ? ^^
Narobiles pewnemu kumplowi klopoty a gdy ten zwrocil sie do ciebie o pomoc ( bo przeciez byles wielkim protektorem dla niego ) zaczeles go wyzywac od najgorszych i zasytuje " jak bedziesz odchodzil wyslij mi swoje itemki do venore "
dlamnie jestes i zawsze byles dwulicowym czlowiekiem chociaz szanuje cie jako wroga.

na glupote nie ma rady, Im starsze tym glupsze
stary 31-08-2006, 20:11   #551
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Domyślny

hah, bubel to z ciebie wyszedl i niezly szpieg dla szwedow

od dzis nie zamierzam sie klocic z toba i innymi wybrykami tibii, bede poprostu czytal i postowal fragi jak bedzie mi sie nudzilo
stary 31-08-2006, 20:11   #552
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Świat: Nebula
Domyślny

@xaemus

jak mozesz to poprosze info czym sobie vilir zasluzyl na priv moze byc nie musisz pisac na forum

a co do wieku w tibii nie ma to znaczenia przynajmniej dlamnie
ale wyzywanie sie nawzajem jest troszke zalosne
djmtv jest offline  
stary 31-08-2006, 20:15   #553
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
eh, mnie to nie kosztuje zadnych sil, aby tu napisac cos o tobie

masz 35 lat i grasz w takie gry, zal.pl (nie mam nic do tego w sumie ze grasz, ale wyzywasz kazdego kogo spotkasz na drodze i na koncu mowisz ze masz styl)

Hespios hero ))

wiesz co, jezeli ty chcesz walczyc tak jak dzis to pokazaliscie to wiecie co mozecie zrobic

..pogadac na forum
___
...to widać, że nic cię to nie kosztuje. Ty też będziesz miał kiedyś 35 lat nastąpi to szybciej niż myślisz i stawiam all, że będąc w moim wieku będziesz pracował jako spychacz, koparka lub ciągnik osiowy, gdzieś tam w dalekiej europie. I po 16h pracy dziennie, nie w głowie będzie ci granie.
Ty mały zazdrośniku.
___
Xaem

stary 31-08-2006, 20:16   #554
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Xaem jak zaczales pisac byles taki oficjalny, mily. Jednak sie okazalo ze masz za mala sile argumentow zeby takim dotrwac. Masa sie wami wysluzyl? Nie znam dokladnie skladu scythe, ale kto stamta walczyl? Amfa silver i vura? Dwom ostantim nikt dolaczac nie kazal.

Edit:
A co do itemow, jasne, mozesz robic z nimi co chcesz. Wazne natomiast jest w jakim stylu to zrobisz.

Ostatnio edytowany przez Webi - 31-08-2006 o 20:18.
Webi jest offline  
stary 31-08-2006, 20:22   #555
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
hah, bubel to z ciebie wyszedl i niezly szpieg dla szwedow

od dzis nie zamierzam sie klocic z toba i innymi wybrykami tibii, bede poprostu czytal i postowal fragi jak bedzie mi sie nudzilo
__
Nic innego ci nie zostaje. Twoje horyzonty nie pozwalają na za wiele. Zostałeś owned i lepiej sobie daj spokój z wojnami słownymi. Ciebie od pługa tak naprawdę oderwać można tylko za pomocą granatu. Nie rozumiem tylko czemu informujesz nas co będziesz robił, przecież nikogo z nas to tak naprawdę nie interesuje. Czyżby mania wielkości..... ??????
__
Xaem

stary 31-08-2006, 20:25   #556
Bjoern Shu
Użytkownik Forum

Bjoern Shu's Avatar

Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
Domyślny

Xaem nie rozumiem Cie na forum starasz sie robic wrazenie super madrego i powaznego gracza wiec powiedz mi dlaczego w grze wyzywasz innych na poziomie 10 latka? nie kapuje..
Bjoern Shu jest offline  
stary 31-08-2006, 20:27   #557
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Świat: Nebula
Domyślny

@xaemus
nie wiem raczej ty masz manie wielkosci
skoro sie podniecasz ze masz cafe i mozesz zarabiac i grac
a my bedziemy jezdzic za granice robic 16 h na dzien

a i dalej nie napisales czym sobie vilir zasluzyl
skleroza ?
djmtv jest offline  
stary 31-08-2006, 20:29   #558
Knaak The Sorcerer
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
__
Nic innego ci nie zostaje. Twoje horyzonty nie pozwalają na za wiele. Zostałeś owned i lepiej sobie daj spokój z wojnami słownymi. Ciebie od pługa tak naprawdę oderwać można tylko za pomocą granatu. Nie rozumiem tylko czemu informujesz nas co będziesz robił, przecież nikogo z nas to tak naprawdę nie interesuje. Czyżby mania wielkości..... ??????
__
Xaem
wiesz, gdybym czul sie owned to bym sie nie odzywal

na twoim miejscu zaczal bym myslec na przyszlosc, ahh zapomnialem nie masz juz przyszlosci na tym serwerze

over and out
stary 31-08-2006, 20:30   #559
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

@upupupup (nie wiem ile postow sie pojawi zanim enter wcisne )
Jak sie okazalo troche wyzej, nie tylko w grze wyzywa.

Xaem, piszesz do knaaka nic innego ci nie zostaje, rotfl. On zrobil dokladnie to samo co ty. W ostantim poscie psizac jaki to on jest glupi rowniez napiales co nieco o sobie. A jezeli ktos jest tu owned to wydaje mi sie ze ty, poniewaz pekl twoj image "madrego, doswiadczonego, dojrzalego", jaki probowales miec jeszcze strone czy dwie predzej. Juz nie mowisz takladnie i slodko ze ktos tam ciebie i innych wykiwal na nebuli, jaki to masa jest okropny. teraz twoimi argumentami staja sie teksty rodem z bluzgatora. Na nic wiecej ciebie nie stac?

Ostatnio edytowany przez Webi - 31-08-2006 o 20:34.
Webi jest offline  
stary 31-08-2006, 20:37   #560
Xaemus Serigimox
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu Pokaż post
Xaem nie rozumiem Cie na forum starasz sie robic wrazenie super madrego i powaznego gracza wiec powiedz mi dlaczego w grze wyzywasz innych na poziomie 10 latka? nie kapuje..
__
Być może tego nie zrozumiesz, tibia to gra strategiczna będąc wrogiem publicznym numer jeden, skupiam uwagę na sobie, a reszta może działać. Nawtykałem im tak, że chcąc nie chcąc skupiają swoją uwagę na odwiedzaniu dowolnego pz w którym akurat mam przyjemność się znajdować.
Frag na kimś takim pozwalałby im na dalsze życie bez seksu, przez następne hmmm 10-15lat
___
Xaem

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania