![]() |
#1001 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Colorion ty chyba sam zapominasz jak kiedys nie odpisywales a wszystko co mowiles bylo po angielsku<pomijam to ze bylo widac ze to ty> pozatym jewstes chyba niedoedukowany panie tutor kto ma dostep na Nargor jeszcze chyba griffinclaw kwitnie<to do tych ktorym chce sie zbierac na addon misiek na glowe 100 demon dust<srednio 3.000 demonkow>> |
|
![]() |
|
![]() |
#1002 |
Zbanowany
|
![]() Eeee to wyglada na to ze Xisso sie sprzedaje za 5.000 czegos...
btw xisso zamazal nick na zdjeciu ale nie zamazal nicka na defaut czy on jest az takim kretynem?? |
![]() |
![]() |
#1003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Hybrid sluchaj ja osobiscie nie wiem co jest z toba ale na guild chacie wczoraj conajmniej dziwnie sie zachowywales.. mowisz reka zlamana.. ale po szwedzku, angielsku i jakiemys tam zes bazgrolil..
nie sadze zebys byl poliglota...-.- Moze ktorys z vice sledzil twoje zachowanie i doszedl do wniosku ze lepiej cie usunac.. nie wiem.. Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy.. tylko ze po polsku a nie szwedzku-.-(ewentualnie angielsku badz niemiecku) ![]() Zimpa- na cholere ci misiek na glowie?-.^ sorry all ale wlasnie wrocilem z biby ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Poziom: 110
Skille: 88\84
|
![]() Moze to nie xisso sprzedaje tylko ktos z relictus napisal aukcje bo zeby nie zmazac na defeault musi byc cos naprawde z glowa niedobrze
@zimp Dosc jestem doedukowany na swoje potrzeby a nie mowie kto tu wtapial tutor examy swoje i trzech kumpli z paccem co 2 miechy A to zedytuj bo z siebie analfabete zrobiles, moze juz to widzisz moze nie
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 09:35. |
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....
Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic> Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>.. Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki .. ![]() Cea// |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Cytuj:
Lokacja: Łódz Stan: Aktywny gracz Imię: Tajemnica ![]() Profesja: Elite Knight Gildia: Relictus Świat: Galana Skille: 80+/80+ Poziom mag.: 6 Oki zagadam ![]() btw. nie sądzisz że powinien najpierw zapytać jakiś vice i pogadać ze mna? |
|
![]() |
![]() |
#1007 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Naprawde zaczynam tracic tutaj czas an tym forum takze zaczela sie pojawiac propaganda.. niestety nic wam z niej nie wyjdzie... P.S.Kto zdradzi bedzie ginac wiec osobiscie szkoda by bylo sprzedawac postacie na rzez;] |
|
![]() |
![]() |
#1008 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@pawlon to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy. Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :* Cytuj:
Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko..... Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 17:12. |
||
![]() |
![]() |
#1009 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic. nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje. PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal ![]()
![]() |
#1010 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem gdybyś mnie dłużej znał to byś wiedział że gram Hybridem od początku i nie opchnął bym chara nikomu nie mówiąc..... Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Wydalo sie!!!
Tharrin ma nowego ownera!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1012 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
|
![]() miales nikomu nie mowic
![]() gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny... color@ co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie?
#1014 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1015 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() widzicie powiedzialem takiemu zsczerze i wprost a jeszcze mi nie wierzy ![]() a potem taki color mi powie ze sie na mnie nie mozna poznac xD EDIT: zrobilby to i zrobil jako ze profuil byl wyedytowany + co najmniej 3 osoby pisaly do mnie o Twoich dziwnych zachowaniach typu gadanie po szwedzku itp. jakbys byl on line to pewnie ze bym to dokladnie sprawdzil, ale nie byles a nie bylo czasu an czekanie jakio ze myslelismy o ataku na ailythe i nie moglismy podejmowac ryzyka ze jestes nowym ownerem i ze mozemy wpasc w trapa ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 01-09-2006 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
#1016 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle. A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#1017 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Color przestan sie wreszcie klucic z zimpa bo mam tego delikatnie mowiac dosc! Po drugie Hybrid~ Bylem obecny na guild chat kiedy jedyne slowo jakie bylo(mozna przypuszczac w innym jezyku niz szwedzki)to bylo "oko", choc wciaz chyba bylo zamierzone "ok" . A to raczej nic nie zmienia gdyz to znaczy to samo.. taki wplyw innego jezyka na twoj ojczysty.. Na privie sam do mnie napisales w obcym, mimo iz obaj moglismy spokojnie po polsku porozmawiac.. zgrywales totalnie nie zaznajomionego z historia swojej postaci i przypomne, ze 2 razy zapytalem cie co ty robisz i czemu sie dziwnie zachowujesz... Tharrin nowy owner.. znow sie zaczyna-.- Dlaczego nikt nie mowi o mnie takich bajek ze mam kilku ownerow.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1018 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe
![]() ![]()
#1019 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Poza tym nie wydaje mi sie by mu o paymenty chodziło ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
#1020 |
Zbanowany
|
![]() @tharrin
ten ciagle robi ten sam blad @kurier ja moge przestac ale to zalezy tylko od przeciwnej strony @colorion~ moze i tharin sie myli ale na pewno nie we wszystkim trzeba mu troche racji o tobie przyznac |
![]() |