Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-09-2006, 01:38   #1001
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion Pokaż post
Pewnie powiesz ze to nie moja sprawa i bedziesz mial calkowita racje, ale Twoja zlamana reka nie tlumaczy odpowiedzi po angielsku na polskie pytania a jakby nie bylo nic oprocz tego 5 lv chara to by cie nie wywalili. Moge sie mylic ale zawsze mi sie wydawalo ze tylko leader moze wywalac, a vice od invitow.
A ci z preliator noxis chyba mniej walcza o "wladze" i bycie waznym niz o prawo do spokojnej gry

Colorion ty chyba sam zapominasz jak kiedys nie odpisywales a wszystko co mowiles bylo po angielsku<pomijam to ze bylo widac ze to ty>

pozatym jewstes chyba niedoedukowany panie tutor

kto ma dostep na Nargor jeszcze chyba griffinclaw kwitnie<to do tych ktorym chce sie zbierac na addon misiek na glowe 100 demon dust<srednio 3.000 demonkow>>
Zimpa jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-09-2006, 01:55   #1002
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

Eeee to wyglada na to ze Xisso sie sprzedaje za 5.000 czegos...

btw xisso zamazal nick na zdjeciu ale nie zamazal nicka na defaut czy on jest az takim kretynem??
Zimpa jest offline  
stary 01-09-2006, 04:04   #1003
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Hybrid sluchaj ja osobiscie nie wiem co jest z toba ale na guild chacie wczoraj conajmniej dziwnie sie zachowywales.. mowisz reka zlamana.. ale po szwedzku, angielsku i jakiemys tam zes bazgrolil..
nie sadze zebys byl poliglota...-.-
Moze ktorys z vice sledzil twoje zachowanie i doszedl do wniosku ze lepiej cie usunac.. nie wiem..
Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy.. tylko ze po polsku a nie szwedzku-.-(ewentualnie angielsku badz niemiecku)
Zimpa- na cholere ci misiek na glowie?-.^

sorry all ale wlasnie wrocilem z biby i moge byc lekko wciety wiec sorka za bledy
Kurier jest offline  
stary 01-09-2006, 09:34   #1004
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Domyślny

Moze to nie xisso sprzedaje tylko ktos z relictus napisal aukcje bo zeby nie zmazac na defeault musi byc cos naprawde z glowa niedobrze

@zimp
Dosc jestem doedukowany na swoje potrzeby a nie mowie kto tu wtapial tutor examy swoje i trzech kumpli z paccem co 2 miechy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa Pokaż post
to nie pytanie to wezwanie tych ktorzy dostep maja a do czego jest napisane pozniej ystarczy czytac ze zrozumieniem<na addon misiek na leb>
A to zedytuj bo z siebie analfabete zrobiles, moze juz to widzisz moze nie

Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 09:35.
Colorion jest offline  
stary 01-09-2006, 09:40   #1005
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....

Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic>

Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>..
Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki ..

Cea//
Ceapoznan jest offline  
stary 01-09-2006, 10:31   #1006
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
...
Najlepiej jakbys napisal do mnie w grze a moze sie dogadamy..
.....
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajemnica
Gildia: Relictus
Poziom mag.: 6

Oki zagadam

btw. nie sądzisz że powinien najpierw zapytać jakiś vice i pogadać ze mna?
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-09-2006, 12:02   #1007
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Widze kurier, ze nie jestes dosc bystry....

Skoro tak twierdzisz

Powiem tylko tyle, ze Galana Zostanie niedlugo opanowana przez HWL A to głownie dlatego, ze Euro ma o wiele lepszy kurs niz złotówki... Dlatego szwedzi z tego korzystaja<Patrz. Corlic>

Jak dobrze pojdzie to nie zdaza wykupic tylu tych postaci zeby nam dokopac!

Kto zrozumial aluzje nie bedzie potrzebował Odpowiedzi Adama<Hybrida>..
Jego przyszłosc to laseczki a moze powinienem powiedzieć ich przyszłosc to laseczki ..

Cea//
No tak.. tylko pytanie jedno sie pojawia- czy on bedzie te laseczki nie wiem "robil"(czyt. strugal) czy ich szukal?

Naprawde zaczynam tracic tutaj czas an tym forum takze zaczela sie pojawiac propaganda.. niestety nic wam z niej nie wyjdzie...

P.S.Kto zdradzi bedzie ginac wiec osobiscie szkoda by bylo sprzedawac postacie na rzez;]
Kurier jest offline  
stary 01-09-2006, 16:59   #1008
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Dokladniej chodzi o laski<czyt. Kobiety>... zapewne wszyscy znaja zamiłowanie Adama to kobiet wiec nei ma sie czemu dziwic...

Powiem szczerze, ze sie sam w tym gubie i jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ze Adam bedac na wakacjach bawil sie tak wysmienicie, ze gdy wrocil chcac przelac ta radosc zrobil taki zart.... Jednak sam tego wszystkiego nie lapie... CZasami liczy sie u ludzi szczerosc i gdy jej zabraknie dzieja sie wlasnie takie rzeczy...

Hybrid sprecyzuj to co robisz lub to co masz zamiar robic nie mowie tu o calym forum ale o najblizszych znajomych ... wtedy to oni beda w stanie cie wytlumaczyc w takich porywach...
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**

@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
hybrid to ja cie wywalilem
Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*

Cytuj:
wolisz obrazac innych i jeczec na forum zamiast normlanie zalatwic spraawe jak dorosly czlowiek za ktorego przecierz sie uwarzasz?
Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.

Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 17:12.
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-09-2006, 17:38   #1009
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Jak bym odchodził to byś na bank o tym wiedział i bym się pożegnał :**

@pawlon
to że mnie nie ma i rozmawiam np. z ratten czasami po szwedzku to znaczy że just jestem nowy owner? czy ktoś z was zapytał mnie chociaż raz jak byłem online czy " ja to ja" ??? tak samo w czasie wakacji mam czasem przerwy w logowaniu kilu dniowe i to wynika z tego że robię w tym czasie coś innego przyjemnego a nie szukam nowego ownera do Ku..wy nędzy.

Z Polskich vice jest tylko Tharrin. Thx bo nawet nie wiedziałem :*

Nie jestem jakaś marionetka żeby ktoś mnie wywalał z gildii bez nawet rozmowy ze mną o tym a potem go prosić o to by mnie przyjął znowu. Ja przeciw HWL walczyłem dłużej niż Ty i nie zamierzam zmienić strony czy to będac w gildii czy bez. A Ty jako vice powinieneś sam zapytać mnie "czy jestem nowy owner" i potem podjąć decyzje. Widocznie vice leaderzy Relictus są jak narazie niekompetentni do sprawowania takiej funkcji.

Został mi tylko Krupnik z którym można normalnie pogadać i który nie zrobi Cie w bambuko.....
a powinienes wiedziec, ignorant

walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic.

nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje.

PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal
stary 01-09-2006, 17:44   #1010
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
a powinienes wiedziec, ignorant

walczyles dluzej niz ja? no to spoko, to ja Ci powiem ze walczylem wiecej niz Ty ;D w ogole dominion mialo samych wojownikow co widze teraz majac niektorych w gildii, nie ma sie co dziwic ze nie byliscie w stanie nawet 1 udanego ataku przeprowadzic.

nie widzialem Cie gadajacego po szwdzku, za to widzialem Twoj profil(obecnie detale ukryte) wyraznie mowiacy o lokacji szwedzkiej i szwedzkim imieniu wlasciciela postaci + wlanie inne Twoje zachowania o ktorych mnie poinformowali inni, tak wiec zrobilem jak zrobilem i na ten moment byla to sluszna decyzja. i jak juz powiedzialem widzac Twoja reakcje teraz to nie zaluje.

PS: tak... mialem spytac potencjalnego szpiega czy jest nowym ownerem i szpiegiem...jestem pewien ze taki czlowiek od razu by sie przyznal

Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem

gdybyś mnie dłużej znał to byś wiedział że gram Hybridem od początku i nie opchnął bym chara nikomu nie mówiąc.....

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 17:50.
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-09-2006, 17:47   #1011
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Wydalo sie!!!
Tharrin ma nowego ownera!!
Bartol1 jest offline  
stary 01-09-2006, 17:49   #1012
Colorion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nawet bym nie pomyślał że to Ty mogłeś zrobić Tharrin..............Albo nie jesteś tym Tharrinem którego kiedyś szanowałem
Trzeba było powstrzymac szacunek zanim go naprawde poznasz. Tharrin to ten sam owner ale ciezko sie na nim poznac zanim "cos" sie stanie
stary 01-09-2006, 18:07   #1013
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1 Pokaż post
Wydalo sie!!!
Tharrin ma nowego ownera!!
miales nikomu nie mowic

gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny...

color@
co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie?
stary 01-09-2006, 18:09   #1014
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
miales nikomu nie mowic

gdybym Cie znal.. dokladnie, ale nie znam, wiec o co Ci chodzi? bylo dosc faktow zeby podjac taka decyzje i to zrobilem. kto Ci kazal edytowac caly profil udajac szweda? jak juz powiedzialem, sam jestes sobie winny...

color@
co sugerujesz? ja nigdy nie udawalem kogos innego i wprost mowilem co mysle i co robie/zamierzam zrobic, jesli sugeruejsz jakas moja dwulicowosc to ciekawy jestem na jakiej podstawie?

Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-09-2006, 18:25   #1015
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ja nie wierze że Ty mnie wywaliłeś bo Tharrin by mi tego nie zrobił. DLatego siedź cicho i niech prawdziwy Tharrin mi tu napisze albo w grze

widzicie powiedzialem takiemu zsczerze i wprost a jeszcze mi nie wierzy
a potem taki color mi powie ze sie na mnie nie mozna poznac xD

EDIT: zrobilby to i zrobil jako ze profuil byl wyedytowany + co najmniej 3 osoby pisaly do mnie o Twoich dziwnych zachowaniach typu gadanie po szwedzku itp. jakbys byl on line to pewnie ze bym to dokladnie sprawdzil, ale nie byles a nie bylo czasu an czekanie jakio ze myslelismy o ataku na ailythe i nie moglismy podejmowac ryzyka ze jestes nowym ownerem i ze mozemy wpasc w trapa

Ostatnio edytowany przez pawlon - 01-09-2006 o 18:28.
pawlon jest offline  
stary 01-09-2006, 18:27   #1016
Colorion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
miales nikomu nie mowic

color@
Sprawiasz wrazenie uczciwego, inteligentnego i milego, znam troche ludzi, wlasnie tak cie postrzegaja a nie bardzo cie znaja. Nie wiem czy to robisz specjalnie ale na takiego wygladasz a potem sie okazuje ze popelniasz takie bledy jak w przypadku moim czy hybrida i nic cie to nie obchodzi.
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle.

A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma

Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 18:30.
Colorion jest offline  
stary 01-09-2006, 18:39   #1017
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Sprawiasz wrazenie uczciwego, inteligentnego i milego, znam troche ludzi, wlasnie tak cie postrzegaja a nie bardzo cie znaja. Nie wiem czy to robisz specjalnie ale na takiego wygladasz a potem sie okazuje ze popelniasz takie bledy jak w przypadku moim czy hybrida i nic cie to nie obchodzi.
Z "wierzchu" wygladasz troche inaczej niz od srodka i na pewno jest w tym zdaniu wiecej prawdy niz mysle.

A jak hybrida nie bylo to nie stanowil zagrozenia a jak byl to dalo sie zalatwic inaczej, tak to wyglada z mojej strony, ale pewnie miales swoje powody ktorych nie chcesz podac na forum bo to sie qpy nie 3ma

Color przestan sie wreszcie klucic z zimpa bo mam tego delikatnie mowiac dosc!
Po drugie Hybrid~ Bylem obecny na guild chat kiedy jedyne slowo jakie bylo(mozna przypuszczac w innym jezyku niz szwedzki)to bylo "oko", choc wciaz chyba bylo zamierzone "ok" . A to raczej nic nie zmienia gdyz to znaczy to samo.. taki wplyw innego jezyka na twoj ojczysty.. Na privie sam do mnie napisales w obcym, mimo iz obaj moglismy spokojnie po polsku porozmawiac.. zgrywales totalnie nie zaznajomionego z historia swojej postaci i przypomne, ze 2 razy zapytalem cie co ty robisz i czemu sie dziwnie zachowujesz...

Tharrin nowy owner.. znow sie zaczyna-.-
Dlaczego nikt nie mowi o mnie takich bajek ze mam kilku ownerow..
Kurier jest offline  
stary 01-09-2006, 19:59   #1018
Colorion
Użytkownik Forum

Domyślny

Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe
stary 01-09-2006, 20:13   #1019
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Hihihi moze tharrin twierdzi ze knight w gildii nie potrzebny wiec sie pozbywa zeby podzial paymentow byl wiekszy na glowe
Tharrin nie dostanie ani gp z paymentów bo wszystko zabierze mu konda tak jak zabrał w poprzednim war Grudging

Poza tym nie wydaje mi sie by mu o paymenty chodziło

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 01-09-2006 o 20:14.
Lord Hybrid jest offline  
stary 01-09-2006, 20:24   #1020
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Domyślny

@tharrin
ten ciagle robi ten sam blad
@kurier
ja moge przestac ale to zalezy tylko od przeciwnej strony
@colorion~
moze i tharin sie myli ale na pewno nie we wszystkim trzeba mu troche racji o tobie przyznac
Zimpa jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania