![]() |
#321 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() @Eny~
Pojmuje sprawe i to chyba najlepiej z was wszystkich, znam badz znalem wiekszosc z DM, nie wspominajac o RoMie, i wiem jaka jest sytuacja na serverze. A co do mojego wczesniejszego postu, wszyscy chcieli wykurzyc RoM z serveru z powodu PA i jakis dziwnych pobodek rasistowskich, no bo to szwedzi. Wiekszosc postow w tym temacie dot. samej wojny tez kreci sie wokol PA robionego przez RoM, i tego, ze jesli wygra DM to zjawisko to zniknie z servera - bo przeciez jacy to oni nie sa swietni i wogole - to polacy! Wszyscy tylko potrafili narzekac, jak to bylo zle i jak bedzie cudownie po przegranej RoMu. No to macie i nie narzekajcie... macie swoja nowa ekstra wladze. PS: A ile to bylo watkow ciagnietych, ze jak polacy wygraja to PRZYNAJMNIEJ nie bedzie PA w nasza, czyt. polakow strone. Hahahaha! Narzekajcie dalej, ale nie w tym temacie kiedy dwa miesiace temu niektorzy z was pisali zupelnie odwrotne rzeczy... Aha, czytajac wasze posty kiedys i dzis to tylko jedno mi sie nasowa na mysl. Polak - choragiewka, gdzie strona przewaza, tam siedze i lize dupe. Pamietam te czasy, kiedy polowa polakow na Aurea biegalo za mna, albo za czlonkami RoMu i krzyczac 'Hail RoM _./', bo RoM wygrywal. Teraz widze niektorych 'z wtedy' na tym forum wyzywajacych mnie bo widac krotka macie pamiec i kiedy cos sie zmieni to wrocicie... Wiecej na temat PA, mentalnosci 90% polakow grajacych w Tibie i waszej wymarzonej Aurey nie bede dyskutowac bo tylko sie powtarzam. Powodzenia _./ RoM~
|
![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Przydaloby sie jakbys powiedzial kto jest ta "choragiewka" ... Tak btw to ktora gildia jak sie dorwie do wladzy na niej nie korzysta?
![]() Takze nawet jak beda probowac to i tak zostanie. Byleby temat Folariego nie skonczyl sie wyrobieniem monopolu przez trzy rzadzece gildie na PA - wszyscy ktorzy PA zostana zgladzeni a my do woli ... Welcome to Aurea ;> Ale gz za to ze probuja ... (Cokolwiek chca przez to osiagnac) xD ~EnyTheNoob
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Tak, oczywiscie masz racje, kto sie dorwie to korzysta. Ja tez tak robilem, robiac PA na kim popadnie - i tego nie krytykuje. Przeszkadza mi jedynie to zmienianie zdan co przyslowiowe 5 minut. Nawet sobie nie wyobrazasz ile osob placilo mi z tych co sie tu wypowiadali i uciekali z podkulonym ogonem krzyczac 'przepraszam', a teraz kiedy DM wygrywa - prosze, jacy 'besciacy'. Az zal dupe sciska, ale pamietajcie, wroca lata chude i zobaczymy co mi wtedy powiecie. PS: Druga czesc mojego postu nie bylo bezposrednio kierowana do ciebie Eny~, wiec nie bierz sobie tego do siebie. Ide spac. _./
![]() |
#325 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przy okazji, pragnę pogratulować tym którzy odłączyli się od jakuza noobs. /Kosher Pig |
|||
![]() |
![]() |
#326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dadi the Master
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() lmfao hahahahahahahahahhaaha
hail heros =)
#327 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
~Yours Jojo
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Jojo Ktore PA kto woli to kwestia wyboru, chociaz jakos tak podswiadomie wydaje mi sie ze latwiej dogadac sie z rodakami
![]() @Dadi Powiedz co jest takie smieszne moze tez sie posmiejemy. Hail Almighty PG? -,- @Kosher ;o Ja cie zawsze kojarzylem z FaGiem, ale mi sie duzo rzeczy zdaje xD A lizanie dupy nie jest jedynym sposobem - co prawda ja na ten temat duzo rzeczy nie powiem, bo nikt 20~ sorca PA nie bedzie bo szkoda pisania, ale znam duzo osob ktore nie lizaly nikomu tylka a graly, expily, a skonczyly grac jak sie znudzily. @Gadziu Ten temat wyjatkowo spokojny jest... Poczytalbys sobie poprzedni ktory zamkneli ;p ~Eny.
16:17 James Dark: why u pz camp? 16:17 James Dark: we rape them ... 16:19 Yoshju: james trapped 16:19 Yoshju: died |
![]() |
![]() |
#330 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Imię: Retired
Świat: Nebula
Poziom: 50
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() @ kidler
Stereotypy kidler ;-) ty juz sobie w bani tak ubzdurales ze Polacy to sa nooby i asslickers ;-). Chude czasy napewno przyjda ![]() Taka jest gra >.> Kidler moze jakies info na temat kiedy Liam Darkcrosser znowu zacznie grac ![]() @topic Z tematu zaczyna robic sie gowno;>. Wyzywajcie sie na pm. _/ROM _/DM~~
Nie chce byc ofiara instytucji , ani teraz modnej auto-destrukcji. Nic sie nie stanie jak odrzucimy cpanie ,chlanie wlasne sie nawzajem ponizanie. All eyez on me Życie to nie sen to chyba jasne , ja na jego przebieg patenty mam własne. Takie życie na codzień widać , Elo Elo Elo może Ci się przydać. Jak pale to grubo , ty po takich dawkach pewnie widział byś ufo. Retired 4 ever ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahh
11
Ostatnio edytowany przez ragafewee - 02-09-2006 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2005
Lokacja: Krk
Imię: Dadi the Master
Świat: Nova/Aurea
![]() |
![]() wy jestescie smieszni xddd
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dadi "ok"
Tak poza tym to: Fast'keff Sep 02 2006, 05:08:44 CEST Killed at Level 68 by Dektral Wszystko zaczynamy od nowa? ;]
![]() |
![]() |
#334 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Hail MaC _/
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Za to ty jesteś żałosny, nie-zazdrosny nie-polaczku. Wniosłeś najmniej do tematu. Go on, flame me. "xddd" Ile razy wy możecie się rozpadać i zmieniać nazwy?... /Kosher Pig Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 02-09-2006 o 19:36. |
|
![]() |
![]() |
#336 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
|
![]() Jest już po wojnie dlatego duzo osób zakłada swoje gidlie aby muc być w jednej gildii ze swoimi kumplami.
|
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Malas Menilan
Profesja: Knight
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() masz klawiature skladajaca sie z 2-3 klawiszy?? h,a,u ?? Wnioskuje to po esencji ktora tkwi w twoich postach... Btw Kidler ciekaw jestem kto ci dupe lizal?? I co Cie to obchodzi czego mnie naucza w liceum?? Ciekawe ile ty masz lat ze pozwalasz sobie na tego typu komentarze...
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co do tego kto mi dupe lizal, to nie twoj interes. Zreszta, ty juz dobrze wiesz... Co do tego liceum, to mnie nie obchodzi czego cie ucza. Tylko mam nadzieje, ze przynajmniej w nadchodzacym roku szkolnym naucza cie czytac ze zrozumieniem. BTW: Zdania zaczyna sie z duzej litery, po przecinku stawia sie spacje, a na koncu zdania stawia jeden znak interpunkcyjny. Powodzenia w szkole. ![]() Co do wieku, to jestem starszy od ciebie.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 03-09-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
|
![]() Cytuj:
~Signed /Jojo