|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | ||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Sprawy z allegro sa odpowiednio zglaszane przezemnie, ino nasze instytucje tak szybko nie dzialaja, ale nie wiem czy zauwazyliscie jak zaskakujaco co jakis czas znika ktorys z tych sprzedajacych i nie wraca juz ![]() I jak tam posladki? Czerwone juz od sciskania ich z żalu ze potrafisz tylko obrzucac kogos idiotycznymi teoriami na forach? ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jako ciekawostke dodam, ze wczoraj namierzylem dwoch sprzedawcow na allegro perfidnie wykorzystujacych moja oferte. Skopiowali kropka w kropke to co ja pisalem na forum w ofercie pacc. Do tego jeden z nich ukradl moje zdjecia, lacznie z opisem. Dodam ze byli to ludzie ktorzy mieli prawie 100 pozytywow. I co? Zlodziejstwo na kazdym kroku. Okradaja panstwo i innych, dlaczego nie mieliby okrasc Ciebie uzytkowniku? Odpowiednie akcje podjalem oczywiscie. Z drugiej strony to komplement, ze moja oferta jest tak dobrze napisana, ze az konkurencja ja kradnie... |
||||
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() O Święta ludzka naiwności. Czytam prawie wszystkie posty i nadziwić się nie mogę. Czy naprawdę tak mało wiecie o przekrętach w Allegro, że tak bronicie sprzedających? Załóżmy, że kupicie na Allegro pacca od kogoś kto ma 500, 1000 a może i więcej komentarzy. Aukcja doszła do skutku pacc już jest jesteśmy szczęśliwi i co robimy? ano wystawiamy komentarz do aukcji oczywiście pozytywny bo przecież pacc dotarł. Po jakimś czasie okazuje się, że mamy bana lub delete konta i zdziwieni czytamy, że wycofano wpłatę za naszego pacca. Proszę o rozsądną odpowiedź co zrobić w danej sytuacji. Po aukcji w Allegro nie ma juz śladu (po 3 miesiącach automatycznie są usuwane z bazy danych) a jedynym śladem po "udanej" transakcji jest nasz pozytywny komentarz, którego po wystawieniu nie można zmienić. Pozdrawiam wszystkich korzystających z serwisu Allegro. Nie mam zamiaru reklamować żadnej firmy sprzedającej pacc-e ale zawsze lepiej jest kupić i zaufać komuś kogo się w przybliżeniu zna niż polegać na komentarzach kto wie czy nie w ten sposób zarobionych.
|
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie dromader pragnalbym zauwazyc ze napisalem to w cudzyslowiu aby podkreslic wymowe, bo ostatnia afera z panem Tuskiem bardzo czesto nasuwa mi to slowo na mysl, no ale jak zwykle pan nie zrozumial jakze trudnego przekazu mojej wypowiedzi. Swoja droga, nie zauwazylem zeby ktorys z sprzedawcow na allegro zniknal, i mam prosbe! Zrob sobie jeszcze tak jak na tibia.de jest, ze jest 20 sekundowa reklama pacca, wtedy co madrzejszy obejdzie ja naciskajac jeszcze raz enter..
Ostatnio edytowany przez Bastek - 01-09-2006 o 20:02. Powód: Literowka w jakze trudnym slowie cudzyslow |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Skoro macie zarejstrowaną działalność to dlaczego nie poszerzyć by offertę o allegro? Zawsze była by reklama serwisu, i wasza oferta dotarła by do większego grona zainteresowanych. Co do ludzi sprzedających pacc za kasw w tibii, i wystawiających to na allegro, to też jest na to ptk. w regulaminie (odnośnie kupię\zamienię), i zawsze gdy ktoś z allegro to widzi to usówa aukcję.
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Toryfan
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 66
Poziom mag.: 60
|
![]() Czemu piszecie takie bzdury "Gdy ktoś zamawia premium account kartą kredytową ma on możliwość wycofania wpłaty, nawet do roku czasu od jej dokonania.", nie jest to mozliwe! Oglupiacie ludzi i tyle, zamiat napisac ze chodzi poprostu o zlodzieji kupujacych PACCe kradzionymi kartami!
Do tego "na allegro są tańsze oferty pacców, dlatego że sprzedający tam prowadzą swoją działalność nielegalnie i nikt tak naprawde ich nie kontroluje." Jak ktos zarobia na tym kilkadziesiac zlotych nikogo nie oszukuje i jest to w 100% legalne! |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xasenti
Profesja: Druid
Gildia: Enchanted Brothers
Świat: Candia
Poziom: 75
Poziom mag.: 59
|
![]() Ehh ja miałem invalida :/ dobrze że pacca kupiłem bo stracilbym ACC ;/
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
blee...
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 02-09-2006 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale sie przestraszyłem! ;]
Pomyliłem passy do mojego konta kilka razy i potem patrze na tibia.pl jest artykuł że skasowano jakieś konta! Moje roztargnienie wzieło górą i nie przeczytałem całego artykułu! Ale czad! _____ @@@ - małpa małpe małpuje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() jezeli mam 2 bany na swoim koncie i dostane bana za wycofanie hajsu dostane delete ta?
ale jak wplace spowrotem hajs to mi oddelejtua? |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Imię: kkk
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Hephoros
Świat: Refugia
Poziom: 36
Skille: xx/xx
|
![]() Ostatnio kolega powiedział mi, że jak nie spersonifikuje konta to, że zostanie ono usunięte. Czy to prawda?
I jeśli spersonifikuje konto to moge zdawać test na tutora. |
![]() |