|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @up
watpie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
|
![]() Barddzo współczuje baxowi tyle pracy na wbicie tego lvl i tu nagle delete szkoda go. Teraz po tym incydecie wiekszzosc osob przesztanie kupywac PACC przynajmniej ja tak sadze walal bym nie miec paca niz stracic konto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() E tam.
Pamiętam Bax'a, jak wykołował swojego kumpla z RL, Taza. Byłem nawet przy tym.. Podczas huntu Bax ciągle mówił, że nic nie wypada, a potem okazało się że był loot na 50k. Miał on wtedy z 60/70 lvl. Więc mi go wcale nie jest żal.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
Świat: Obsidia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: P-na
Stan: Na emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: J-w
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gras'era
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 58
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() macie pecha po prostu
![]() Ostatnio edytowany przez Grass - 01-09-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Ahhh Bax ...
Grałem na Elysii od początku wbiłem pierwszy 50mlvl i odszedłem bo to był mój cel ...,jednak pamiętam wspólne hunty z Baxem ![]() ![]() ![]() ![]() R.I.P[*] |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wkońcu ukarali Baxa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: w domu
Imię: Nephelai
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie mam ;(
Świat: elysia
Poziom: 29
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() ej ludzie jak widze cos takiego "tyle pracy na marne" to mi sie plakac chce przecierz tyle osob mialo (podobno) jego passy nawet jego matka miala passy do jego konta kazdy mogl expic tzn. Account Sharing<--chyba tak to sie pisze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Z kątowni
Imię: Kamperos von Poznan
Profesja: Knight
Gildia: Burned Alliance
Świat: Elysia
Poziom: 33
Poziom mag.: 5
|
![]() A dobrze im tak
![]() ![]() ![]() A tak btw. neph to kiedy sie spotkamy ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobrze im tak je***e cheatery, Pop*******ne PA sku*****yny itp itd.
![]() Jak widizlem takiego baxa n00ba co rok inny owner to mni chcialo sie zygac na jego widok n00b jeden a co do Lana to (n/c) DOBRZE IM TAK! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: bielsk
Imię: pretoriax
Profesja: Master Sorcerer
Świat: elysia
Poziom: 23
Poziom mag.: 31
|
![]() dobrze ****om
chociaz baxa szkoda, a co do lana to ladnie kasy stracil podobno 7000k bo jak 24/7 siedzi na mc bo ma dobrego kompa i nie ladzy mu i se runki klepal teraz ma dola hahahahah ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Carlin :]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fanfar
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
![]() |
![]() szkoda tych wszystkich h lvewków, jak bym stracił +60lv to bym się popłakał
![]() a co do baxa, dobrze mu tak, co to za przykład dla innych jak gra nie uczciwie? tacy gracze powinni być wzorem do naśladowania dla innych... lol co dalej będzie? seremontis na tibiaauto? lol... przynajmniej będzie troche spokojniej na elsysi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Może i pamiętasz Baxa, ale Taz to nie kumpel z rl oni się poznali na Lunarze jeśli nie wiesz!!! I dla Twojej wiadomości Bax na żadnym huncie nikogo nie wyrolował!!! I nie pisz bzdur bo jak to przeczytałam to myślałam, że krew mnie zaleje! NIENAWIDZĘ KŁAMCÓW!!!! |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Coś mi się wydaje, że będzie trzeba to zgłosić do organów ścigania! Innego wyjścia chyba niema!?
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() A co powiesz jak były problemy z kartą? Czyli też pech? Uważasz, że to jest uczciwe-masz 3 razy problem z kartą i za to dostajesz delete a na dodatek masz jeszcze wykupionego pacc na 6 miechów i nawet jeszcze z niego nie zaczęłeś korzystać bo skasowali Ci konto to jest uczciwe? Uważasz, że oni ot tak sobie teraz zwrócą kase za to?
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Człowieku Ty chory chyba jesteś Bax od samego początku to ten sam owner!! A Ty wymyślasz, że co roku nowy idz sie lepiej leczyć!!!
|
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
xD! Cytuj:
Jedna z zasad państwa praworządnego: Prawo nie dziala wstecz. wiec jak checa kasowac to niech licza Invalid Paymenty od teraz >.<
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |