![]() |
#621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() xeamus znasz taka funcje jak edit D? a nie walisz 3 posty pod rzad xD
nie no boski 34letni polski inteligent nie daje rady ![]() to mala lekcja xD http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf mam tez 2 ale narazie Ci nie potrzebna tak to fakty ze ludek padl bo przykozaczyl zreszta all jest na tibia.com |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
Ale ty jestes koles ![]() @Drugi Hegesistratos ^^ Ostatnio edytowany przez BOtter - 03-09-2006 o 16:44. |
|
![]() |
![]() |
#623 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
1. Na twoim tle każdy jest inteligentem nawet Lis Zapinator. |
|
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Guest
|
![]() Ja nie moge juz z wami !! Wy nooby !! POLACY TO MASZYNY DO EXPIENIA !! PHYREXIANIE ODESZLI BO MIELI DOSC NUDNEJ WOJNY Z POLAKAMI W KTOREJ WYGRYWALi !! -.- A po 2 polaków bylo troszke za duzo ;/ jakby bylo tyle samo polaków co szwedów to phy gorą
![]() ![]() |
![]() |
#627 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
MY SIĘ NADAJEMY DO WALKI Z BR!! Tylko... |
||
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() @UP
Jakos na tym servie wygralismy ostateczna rozgrywke ze szwedami... @2UP Jestes idiota. |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Bez obrazy, ale ilu było 60+ w Phy~ w ostatecznej rozgrywce? Dziesięciu?
#630 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() Bylo ich dosc sporo a gdyby nierobili takiego hamskiego PA wczesniej to moze bylo by ich wiecej a moze niebylo by wtedy wojny wogule ...tak czy inaczej w open batel dostali po dupie tak jak trzeba i sie wyniesli na szczescie xD
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Nie we wszystkich open battle Phy przegrało. Przykładem jest bitwa obok AB gdzie zginęło parę osób z Rebirth. Drugim przykładem jest bitwa w Ankrahmun.
Według mnie było to spowodowane złym sposobem dowodzenia przez lidera gildi Rebirth. Podobna sytaucja jest obecnie, W Scythe jest nieliczna grupa weteranów którzy jak widać posiadają dobrego lidera i zgranie. Ordo~ natomiast ma przewage liczebną której zresztą nie wykorzystują. Poza tym Ordo~zaczeło rekrutować co odrazu daje sie zauważyć jako brak pewności w zwycięstwo a nawet już jako stan agonii. |
![]() |
![]() |
#632 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() A co nick ma do tego co napisałem? Nick mogę mieć taki jaki chcę a jeżeli tobie brakuje argumentów to już twój problem. Poza tym nie jestem z gildi Scythe i staram się być obiektywny. A jeżeli ty jesteś z Ordo~ to możesz sie pochwalić nickiem i zaprezentować nam swoje argumenty. Czekam na nie z niecierpliwością.
|
![]() |
![]() |
#634 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Kochany Bjoernie Shu, Mi Ciebie nie jest żal. Z drugiej jednak strony te Twoje prymitywne, wręcz znamionujące postępującą ociężałość umysłową, ubliżąjące mojej i moich przodków inteligencji wypowiedzi budzą żal w sercu. __ Xaem |
|
![]() |
#635 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rzeczywiscie bardzo sporo, przeciwko ekipie jaka mialo rebirth.
![]() |
#636 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
|
![]() Niepamietam wszystkich ale w phy walczyli przeciw nam tacy ludzie jak Avara.Babi Gant,Chaja, Elder Bobby, Fuvezy, Hellux Nifok, Jilixi, Kna Vaxst, Lise Lashes, Macke Newmountain, Marvek, Royal Faldt, Sqeensy, Starprinze, Stor nose ,Sudish. Wizz Lowe, Wyrius , Xiahev, Xondrius, Zantero Luturin Baxter ..dolicz sobie jeszcze tych co pominolem...bo zapomnialem
|
![]() |
![]() |
#637 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
eh co poradzic ze xaemus jest inny :> Sa ludzie i krzesla |
|
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pepit
Sudish = congo a poza tym ja mówie o 60+, a nie o wielkich fajterach z 50 lvlem ![]() Odnosnie 'uszatego' wygladu pewnego Jacka, to ja do niego nic nie mam, na odstajace uszy nie mogl miec wplywu, jeszcze jakby ktos sie chcial dopier...... do okularów, to na to zapewne też. Ja tam w jego wygladzie nic zlego nie widze. /always yours Lovah ![]()
#639 |
Guest
|
![]() Scythe - jestescie najlepsi, oby scie wygrali tego wara bo jush nie moge wytzymac z ordo. Xaemus jestes wystrzalowy, dowaliles im !!!!!!!!!111 naprawde ty to jestes, chcial bym bardzo zebys byl mojm ojcem
Ordo - jestescie bandom debili bez muzgu lepiej pomyslcie 10000000000 razy zanim cos zrobicie bo mi sie juz no poprostu nie chce widziec co robicie. idzdzie do szkoly bo jush naprawde przesadzacie, ten gupi skaywolker mje z exitem probowali zdedzic ale wam sie nie udaluo HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ HAIL SCYTHE !! \_ Pssss xaemus moge do ciebie muwic wujku?????????/// mugl by mi ktos wyslac boh off haste????? proshe Przyjazny Pedal'ek / Rookguard |
![]() |
#640 |
Guest
|
![]() |