Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-09-2006, 16:06   #41
Dj Brzydal
Użytkownik forum

Dj Brzydal's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006

Profesja: Sorcerer
Domyślny

@up
Ten Hunter to jest na Otulaw Camp musiales zabłądzić
Dj Brzydal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-09-2006, 20:32   #42
MlodyPL
Zbanowany

MlodyPL's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba

Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
Domyślny

Dwie osoby mnie tam wczesniej kometowaly znaczy moje komenty. Wiec odpisuje.

Cytuj:
Da się, da się, bez większych problemów, zwłaszcza jak single spawn i tylko przy okazji. Ale pomijając beho, to na niskich lvlach w ogóle nie warto bić potworów, które używają magii.
Tak!, jak najbardziej sie da a wyobraz sobie teraz sytuacje ze "noobek"
druid z monolightem wchodzi na zlurowanego beho który stworzyl juz swoje 5 szkieletów. Jest świecie przekonany ze "bez większych problemów" go zabije ... spróbuj, masz umiejetnosci grania i sadze ze nie jestes noobem. Gdy skonczysz opisz nam cala sytuacje. Aha i nie wypieraj sie ze napisales ze nie warto bic potworów uzywajacych magi, noob wie lepiej.

Cytuj:
Teraz, z różdżkami? Nie wiem jak sprawia stawia się z knightami, ale sorcererowie będą sobie radzili bez problemu. Druidzi też, ale od 13.
+

Cytuj:
bede wysylal ludzi na 11 na dsy. bo mozna ubic. i nie mow ze nie. uciekajac i bijam wspomoc sie jeszcze 2 razy hmm i pada.
Podobnie jak poprzednio. Spróbuj z monolightem zabic DSa ...
co do sorcera, jest mozliwe zabicie dsa z wanda, jedyny problem to anty-lure system.
- HMM na 11 lvlu to wastle.
- Paladynem poszedl bym tam dopiero od 15 lvla, chyba ze skillowalem na monku do 70 dista.

Cytuj:
Napisalem 13-20 na beho . na 18-19 lvl oczywsice ze ubijesz. pomozesz sobie 1 sd gora raz sie uhniesz i juz. proste? na slimy tez uciekajac bardzo latwo ubijesz latwy exp to jest.
1. Na 18lvlu ubijesz spokojnie ale napisales 13, wiec beda problemy ... prawie to samo jest u góry, ale relacja z akcji juz jest zajeta, w takim razie zrób film , najlepiej pod tibie 7.81

2. Taaa walnij mu z SD hahahahah, dla mnie (elder druid lvl 38 mlvl 44) strzelanie z sd w draga to wastle, co dopiero beholder. Raz strzelilem w draga bo kolega postawil sdka (hit za 321), ale ogólnie tego nie stosuje. ahh i ten wymagany 15mlvl.

Cytuj:
slimy tez uciekajac bardzo latwo ubijesz latwy exp to jest
Przyznaje ci racje, ale radze zachowac ostrozność.

Cytuj:
przedstawie cala katedre
-Tutaj ci posta ucielo... ;D, widziales te schody na koncu korytarza z dark monkiem/assasinami ??

@Podsumowujac

Poradnik jest beznadziejny, wysylasz 8 lvlowców zapoznajacych sie z mainem w dość niebezpieczne miejsce.
Nie mam pojecia w jaki sposób zostal przeniesiony do dzialu poradniki ... lepiej go zedytuj, tylko tym razem zastanów sie co piszesz.

Cytuj:
TO MOJ PIERWSZY POWAZNY POST
Nie zalamuj sie, miales dobre checi. Jednak mojim zdaniem troche ci nie wyszlo. Nastepnym razem napewno bedzie lepiej.
Pozdro

Ostatnio edytowany przez MlodyPL - 05-09-2006 o 20:51. Powód: Znowu czegos zapomnialem
MlodyPL jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-09-2006, 00:23   #43
Ares de'Buchanan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 05 2005

Imię: Carlin~
Profesja: Elite Knight
Świat: C~~
Poziom: 14x
Skille: 96/94
Poziom mag.: 8
Domyślny

Popieram kolege up.
Moze kiedys jak bedzie mi sie nudzic zrobie co nieco fotek nizszego poziomu i dodam tutaj. Ale tam to nie wiem czy jest sens w ogole opisywac bo tak chyba nikt nie chodzi expic No oprocz moich kilku wypadow ;P
Ares de'Buchanan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-09-2006, 13:05   #44
carlos_pl
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LORD 15 Pokaż post
Jak was wszystkich mnie tez te zlurowane GS wkurzaja ja sam tam nawet padlem i mi wypadlo 1.4k co na DK nazbieralem i war hammer natomiast mojemu bratu Crown legi wypadly jak na DK szedł i GS go ded czy nie mozna czego zrobic z tymi GS-sami
nie byc dzieckiem lamerem który nie potrafi grać w tibie, takim wlasnie jestes Ty poza tym idz takie posty daremne pisac gdzie indzej bo noobow tutaj nie chcemy co Nas to obchodzi ze twój brat padl i wypadly mu crown legs kazdy to ma gdzies a czytając Twój post źle sie robi, naucz sie myslec i zanim cos napiszesz przemysl to.Tragedia wypadlo Ci 1.4k i co z tego to ze masz 13 lvl i to Twój majątek masz pecha i nie pisz bez sensownych postów, które nie wnosza nic do tematu, tylko spamowanie.Teraz masa dzieci w Twoim wieku(czyt.12 lat) będzie pisało teksty typu "ohhhh ahhh moje plate armor wypadlo mi bo lurneli gs..ohhhh pomocy ahh...." widzisz jestes DZIECKO NEO nadmierne uzywanie emotów nie na miejscu tez o tym swiadczy, poza tym, to że Ty nie potrafisz zrobic wiekszego lvl'a nie jest to Nasza wina więc wyjdz...Aha i jeszcze jedno co Ci to da ze napiszesz "zróbcie cos z tymi gsami " wiesz ze nikogo to nie interesuje ze jestes noobem.

Ps. -.-
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2006, 22:38   #45
FMF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 12 2006
Lokacja: Soest

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Poziom mag.: 29
Król

Tak,mnie tez wnerwiaja lurniete GS'y i lurerzy(jak wszystkich).Raz wracalem sobie spokojnie z DC,a tu idzie otruty ziomek,a za nim GS!jak sie zleklem,zwiewalem w gore,ale gosciu mnie blokowal,ale przezylem ,a mialem 25lvl.Po updacie latwo napotkac tam GS'a(bez problemu).
FMF jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-12-2006, 22:41   #46
gavreonien
Użytkownik Forum

gavreonien's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Teraz jest w okolicach drogi staly resp gs'a i to odstrasza.

SOrki za lekkie odswiezenie tematu .

Proud Fan
gavreonien jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2006, 17:18   #47
Anvortis
Użytkownik Forum

Anvortis's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
Domyślny

I po co piszesz takie glupie poradniki, zeby zachecac noobow do chodzenia tam na 15 lvl i wbijaniu sie innym na expa -.- ?

Btw: sobie mozecie teraz chodzic, po drodze jest piekny gs (nie, nie lurowany tylko sie respi) ........

pozdro
stary 22-12-2006, 19:31   #48
Kontroler
Użytkownik forum

Kontroler's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Wrocław

Imię: Kontroler
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 33
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
Domyślny GS'a da sie ominąć ...

Katedra to fantastyczne miejsce na expienie tylko ze dla troszkę większych lvl, Co do GS'a to da się go łatwo ominąć
Kontroler jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2006, 06:50   #49
Memori
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FMF Pokaż post
Tak,mnie tez wnerwiaja lurniete GS'y i lurerzy(jak wszystkich).Raz wracalem sobie spokojnie z DC,a tu idzie otruty ziomek,a za nim GS!jak sie zleklem,zwiewalem w gore,ale gosciu mnie blokowal,ale przezylem ,a mialem 25lvl.Po updacie latwo napotkac tam GS'a(bez problemu).
koleś wiesz co to jest data ostatniego posta???
może to tylko trzy miechy dla ciebie, inni archeo są gorsi, ale
MY ARCHEOLOGÓW NIE CHCEMY
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania