![]() |
#1181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() roznie sie zdaza, moze konda z lovize przeztana latac w kolko i tylko pojedyncze sdki walic, wtedy moze sie cos bedzie dzialo
![]()
![]() |
#1182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() @ Doggie
Popieram ![]() @ Wojna Wojna nie powinna się kończyć na 1 bitwie ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() ma ktoś link do filmu z ostatniej bitwy relictus vs hwl? bo szukalem na tibicams i tu na forum ale nie ma
|
![]() |
![]() |
#1184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
![]() Nikt z PN sie nie splaci i bedziemy walczyc, badz czekac az cos znaczacego sie wydarzy ( konflikt Hwl z kolejna gildia). A co do bitwy, to byla nasza pierwsza walka, wiec nie oczekujcie zbyt wiele. Czlowiek uczy sie na bledach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Qreew
Of course good luck w next bitwach ale co do splacania nie bylbym tego taki pewien. "Wszystko sie może zdarzyć..." @dressu http://rapidshare.de/files/32052782/ankbattle.rec |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
|
![]() |
![]() |
#1187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() dobijacie mnie, zwlaszcza opinie na temat wojen i bitew...
...szczegolnie ze strony takich "autorytetow" jak skopo czy reszta lojalnych "polacks" skopo by naipsal nam miejscu krupnika "dobra chlopaki, to co placimy nie? xD" a potem pierwzy text "hello, can i join to your guild?" oczywiscie do HWL ![]() btw. narzekacie tu na zemusa czy gogo tam jeszcze, a ktory z was probowal pogadac na ten temat z ktorymkolwiek z leaderow gildii w grze? zaloze sie ze zaden, czemu? bo jestescie typowi, jedyne co potraficie to siedziec i narzekac, bo tak najwygodniej. PS: nastepna bitwa bedzie nasza ![]()
#1189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Informuje o tym na tym forum bo z tego co wiem to tutaj sa osoby, ktore w tej sprawie moga cos zrobic. A co do siedzienia i narzekania to... nie narzekam bo nie ma na co. No moze poza tym ze ludzie typu Timo'Lorenzo albo Destroyer'Lorenzo robia co im sie podoba. 2 FE i pod dp w Thais na rozpierduche bo co im moze ktos zrobic jak za plecami Keekz stoi? ![]() Powodzenia chlopaki na next battle ale... nie widze wiekszych szans jak nie bedziecie mieli w koncu prawdziwego lidera. Moze ty... pawlon? ![]() Btw... Wybiera sie ktos do Krakowa w sobote? Moze byc ciekawie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Ciesz sie,ze nie dajesz gowy bo bys ja stracil... kwestia leadera- moim leaderem zawsze byl i bedzie Tharrin! Ewentualnie teraz krupnik, choc takze nie ma do tego najlepszej smykalki.. Konda probuje dowodzic i wszyscy widzieli efekt.. Jak sie nie nauczy to poczuje strate expa.. |
![]() |
![]() |
#1191 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie poczuje bo za szybki jest zeby go dorwali na otwartej przestrzeni... ale fakt faktem on w ogole nie chce wspolpracowac a na leadera sie raczej nie nadaje. co do destroyera, widac ze jeszcze nie napotkal mnie on line na moim sorcu ![]() jak go spotkam to zabije ![]() juz raz za nim szedlem to loga dal ![]()
![]() |
#1192 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kurier
Pisalem w innej sprawie i olano mnie takze glowa zostanie na swoim miejscu ![]() Co do lidera to... Przeczytaj jeszcze raz to co napisales: "moim leaderem zawsze byl i bedzie Tharrin! Ewentualnie teraz krupnik, choc takze nie ma do tego najlepszej smykalki.. Konda probuje dowodzic" Tharrin, Kurpnik, Konda. No to widze ze wszystko jasne ![]() @Xulorin and Lord Hybrid Ujmijmy to tak... Dwarfhood bedzie mial malespotkanie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla Ciebie wszystko jest takie proste? Kondzie i innym z pats zawsze dowodzil wanos, i nikt inny sie za to nie bral. Teraz gdy on jest po drugiej stronie brakuje czlowieka ktory go zastapi
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pawlon
[char]Tharrin[/char] kiedyś słyszałem od Ciebie słowa, że neutralne gildie się zbiorą i wygrają wojnę. To bodajże było wtedy jak [char]Rivenn[/char] stworzył HWL. Nie chce tu bluzgać, bo bynajmniej tego nie robie, ale słowa "następna bitwa będzie nasza" jakoś do mnie nie przemawiają, bo to się słyszy non stop. Wszyscy są zbyt pewni siebie, nawet HWL. W kwestii lidera gildii... nie wiem co [char]Krupnik[/char] robi, jakim jest przywódcą, jak się sprawuje i mało mnie to obchodzi, ale mówicie o Kondzie takie i takie rzeczy, praktycznie są to same negatywy. Pogadajcie z ludźmi co [char]Konda[/char] robił na Nebuli, jak wyglądała ich gildia i ich zgranie. P.S. Pomyślcie logicznie dlaczego Was [char]Konda[/char] nie słucha, a może uda Wam się dojść do porozumienia... |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja tez od Ciebie slyszalem wiele rzeczy... czas pokazal co z tego pozostalo, prawda wojtus? konda na nebuli byl z calym pats i tam tak samo jak tu alex nimi dowodzil, tak bylo zawsze i jest teraz, tyle ze akurat alex jest po przeciwnej stronie ![]() co do bitwy, nie jestem zbyt pewien siebie, po prostu jestem optymista, jak zawsze ![]()
![]() |
#1197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ale czy nie jest bezsensu to ze biega tylko w kolo i raz na jakis czas walnie sd w kogos na skraju ekranu (przynajmniej tak to na filmiki wygladalo)? a wiem ze moglo tak byc bo juz na 2 poprzednich wojnach [char]Konda[/char] wlasnie w ten sposob walczyl, poprostu zataczal duze kola zeby exiva go bylo ciezko namiezyc i od czasu do czasu tylko sd w kogos jak wlazl na ekran... a pozatym nie ma co ukrywac konda, oen, kardear i reszta tej paczki jesli wygraja wojne to oleja polakow i innych co waliczyli z nimi i zrobia tylko swoja gildie a im walna akademie albo kaza zrobic swoja gildie i beda allied, ale jak co do czego dojdzie i ktorys podpadnie to i tak mu wklepia nie to zebym tylko relictus oczernial bo mysle ze po stronie HWL sytuacja bedzie ta sama po wojnie tylko ci najblizsi z nimi zostana w gildi reszta do innej jakies co bedzie allied a jesli ktos mysli ze bedzie inaczej to sie grubo myli, siedzialem na galanie od samego poczatku, przestalem grac dopiero w kwietniu/maju ale przez te 2 lata okolo bralem udzial w 5-6 moze nawet wiecej wojnach, nawet juz nie potrafie okreslic i zakazdym razem tak bylo, wiec nie wiezcie w obiecanki kondy czy tam keekza... zawsze tak bylo, jest i bedzie ze tylko wykozystuja innych jako miesa armatnie na wojnie a potem i tak maja swoja gildie ktora wogole sie nie liczy z ich dawnymi sojusznikami, no chyba ze ktos ma osobiste z nimi uklady to wiadomo ze cie nie zleja... ale sie rozpisalem ![]() ![]() a kto to jest elita dla ciebie w relictus bo ja tam na filmiku nie widzialem zeby duzo hlvli brakowalo tak jak to okresliliscie ze "czekaliscie, czekaliscie, az sporo waszych musialo dac loga"
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 06-09-2006 o 09:22. |
|
![]() |
![]() |
#1198 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbys sledzil to bys wiedzial ![]() ponad 10 osob musialo dac loga w tym Tharrin, ktory nomen omen nas prowadzil na ventrillo... Coz mecz w lidze jest wazniejszy niz czekanie az szczury wyjda z hellgate.. A pacc area gdzie czesc ludzi co nie musiala dac loga nie ma wstepu to kretynski pomysl i tyle... |
|
![]() |
![]() |
#1199 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pawlon
Moje sprawy mają mało wspólnego z wojną, więc nie wiem o co Ci chodzi, zresztą chcesz to mów, mało mnie to jakoś obchodzi. Mnie wystarczy, że ja znam prawde. Już dość się nasłuchałem Twoich wersji. P.S. Pamiętaj, że nie Ty nie masz zawsze racji i nie zawsze wszystko wiesz... @Catrishia "wykozystuja innych jako miesa armatnie" czyli tak zwanych polaków. Tak było, jest i będzie, nie ma co tego ukrywać. No fakt faktem [char]Konda[/char] robi co chce i tak pewnie zostanie, bo ma w dupie polaków. Ech no nic próbujcie... Pozdro... |
![]() |
![]() |
#1200 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a co do pacc area czy czekac az wyjda? ktos wam kazal tak robic? nie... przyjeliscie warunki hwl na bitwe bez zadnego ale a teraz nazekacie... to kogo to wina moja? :< Cytuj:
![]() tylko ze teraz to praktycznie niemozliwe bo nasi nie trzymaja sie juz razem i nie utrzymuja dobrych kontaktow z rodakami tak jak to mialo miejsce na poczatku galany i chocby za czasow IS, ehhh wtedy to sie przyjemnie gralo... i w sumie to jeden z powodow dla ktorych przestalem grac, na pg juz nie mam sil, nudzi mnie ta gra, zal mi na nia czasu i wlasnie przestalo byc ciekawie w grze, kiedys polakow bylo tutaj mase i trzymalismy sie razem, questy, hunty, gildia, klimacik wspolny ktorego teraz juz nie ma i jest nudno ![]() ktos wogole pamieta te czasy poza mna? :> albo chociaz czasy nowego corentiros gdzie tharrin badz ja bylismy liderami i z lutore, fugiar, dwinem, lazuvo, trio da jah i innymi dobrze sie trzymalo, wtedy gra byla przyjemna... do takiej klimatycznej gry z masa przyjaciol mogl bym wrocic, a to co teraz jest na galanie wcale mnei nei przyciaga
Były owner postaci o nicku Catrishia - 130+ Elite Knight. Tym razem zaczynam od nowa na Lunarze jako Master Sorcerer. Ostatnio edytowany przez Catrishia - 06-09-2006 o 10:53. |
||
![]() |