|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2861 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2862 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() Na lae powiedz Zeus ze nie ma u was sharing-u kont ?? wiec tez qwa nie gracie uczciwie i jestes jebanym lamusem bo sprzedajesz na psy !! Jeb sie na ryj lamo !! Masz 20 lat a pierdolisz jak jebany 14 latek !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2863 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() @Zeus1985
Czemu tak cie boli kto 'szaruje' a kto nie? To ze ktos prawdopodobnie robil to kiedys nie znaczy ze robi to nadal, a jesli juz jestes tego pewien to czemu nie pujdziesz na skarge do GM'ow, ponoc jestes w tym dobry. Teraz ogolnie Przeczytalem znaczna czesc postow na tym forum, wychodzi na to ze Wanted to banda pk/pa/idiotow/wyzywaczny/krolow PZ'eta i depo/. Wg. mnie to ludzie z DOF'u piszacy te szyderskie posty wychodza na trolli niepotrafiacych docenic/szanowac swoich wrogow. (gdyby byli tacy jak mowicie, powinni juz dawno przegrac, zostac pobanowani, itp). pozdro;> |
![]() |
![]() |
#2864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
2. nie masz prawa oceniac kogos (Zeus), kto w tej grze osiagnal wiecej niz malo kto jest 1 ale, mniejsdza z nim nie ma sensu o tym ponownie mowic. I nie twierdze ze jestem idealny tylko powiedzialem to co powiedzialem lol
![]() |
#2865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
Zgadza sie Drazharma ni troche nie szanuje bo niby za co mam go szanować? |
|
![]() |
![]() |
#2866 |
Użytkownik forum
|
![]() @Raul
Mysle ze umiem czytac ze zrozumieniem, i nie wiem czy 'ponoć' oznacza ocene, raczej plotke. A czy ty masz prawo zeby oceniac mnie, ze jestem jakis psychiczny?! Niedlugo zaczniecie gadac sami ze soba |
![]() |
![]() |
#2867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() [quote=zeus1985;974909]
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną? Mam takiego Ku**** ze sie nie miesci ;/ Ostatnio edytowany przez Gammbler - 05-09-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
#2868 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir broniu
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~!!~Nosferatu od Celesta~~!~~
Świat: Celesta
Poziom: 49
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
![]() Gamm Musisz uwazac naprawde ;P
![]() Love You Babe ;* |
![]() |
![]() |
#2869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
@Klaskov Jak przystalo na DoF, osoba neutralna zostala objechana. Nie przejmuj sie ich gadaniem, oni sami sobie przyznaja racje. Widza tylko bledy u swoich przeciwnikow, ale nie widza ze sami takie popelniaja. Ale o tym tez juz studiowalismy Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 05-09-2006 o 21:54. |
|
![]() |
![]() |
#2870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Osobiscie nigdy nie mialem problemow z tym aby przyznac sie ze sharuje konto (nie Saxe ale pomagam komus z sorcami) albo zeby powiedziec ze PA nie robie dla zysku lecz dla zabawy. Sadze iz niepotrzebnie obie strony konfliktu wypominaja sobie nawzajem lamanie praw tibii jezeli sa tego swiadomi iz czlonkowie ich wlasnej gildii sami lamia te prawa. Unoszenie sie honorem nic nie daje bo to i tak tylko gra ktora wcale nie swiadczy, nawet chocby w najmniejszym stopniu o tym jaki kto jest na real life. Np. taki Drazharm nie zdejmuje chyba T-shirtow albo adidasow z ludzi spotykanych na Londynskich ulicach. Pewnie i tak nie mial by "jajec" zeby cos takiego zrobic.
@Gammb Zaje*iste "quoty" robisz ![]() @Cors A nie dawno (jak nie byles w DoF i ta gildia potepiala cie za to jaka podjales decyzje w pewnej sprawie) twierdziles ze szanujesz Draza za to jakim byl przeciwnikiem i za to ze wygral z toba... No i jeden maly cytat do calosci "Nigdy nie lekcewaz swego wroga"
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
Tej to może byłeś jednym z tych murzynów, którzy humm "napastowali" Draza? |
|
![]() |
![]() |
#2872 |
Użytkownik forum
|
![]() @Fiszbin
Powiem Tak ze swojego doswiadczenia wiem... ze osoby ktore nie maja nic wspolnego z sreverem na ktorym nie graja nie powinni sie wypowiadac na tematy o ktorych maja zielone pojecie... Aha i jescze jedno nie lubie jak ktos mi brata wyzywa czytaj "głombler" @Saxe Przyjacielu ;P pamietasz moze poczciwego Bakusia ;> btw. Azuro witaj wracam ;P szykujcie sie ;P Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Legiion - 05-09-2006 o 22:20. |
![]() |
![]() |
#2873 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
skoro myslisz ze Fisz nie ma nic wspolnego z servem to zrob to co napisales wyzej i nie wypowiadaj sie wiecej
![]() |
#2874 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Bakus
Jasne ze pamietam. Wracasz na old chara czy nowego robisz? Edit: cicho tam... dla sprostowania dodam ze oboje - Fiszbin i Bakus mieli chary na Azurce
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku Ostatnio edytowany przez Saxe - 05-09-2006 o 22:22. |
![]() |
![]() |
#2875 |
Użytkownik forum
|
![]() @tajemniczy
nie przejmuje sie, przygotowalem sie na obelgi , hehe ![]() @Saxe 'wyjeles mi z ust' post do Corsa. ;> |
![]() |
![]() |
#2876 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
@ Legiion Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej ![]() Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 05-09-2006 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
#2877 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#2878 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Qrde sorry, wloze go tam spowrotem
![]() @Bakus Spox, zawsze jak co mozesz sie odezwac in-game chociaz zbyt duzo czasu nie spedzam w tibii.
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#2879 |
Użytkownik forum
|
![]() Jak cie zastane odezwe sie ;P
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#2880 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Jak byś zauważył, nie Expie już od ponad... 3 miesięcy, czyli 2 miesiące zanim byłem hunted... A jak expie to dobijam LV innymi postaciami którymi musze odrobić lv jeszcze z czasów jak chciałem zabić Pollbulla ;p Do dziś pamiętam jak z 39 zjechałem na 35... No ale to stare czasy i się z nich smieje ![]() Kolejnym powodem czemu nie expie jest to, że mam wiele innych ciekawszych zajęć do roboty ( wyjść gdzies z kumplami, pojechać do znajomych, pograć w HoM&M3 / HoM&M5 ze znajomymi, wyjść do teatru i wiele innych), więc pilnuj lepiej swojej dupy.
I was Playing in memory of old times. I was Playing in memory of old friends. I was Playing in memory of old memories. Retired. Ostatnio edytowany przez zeus1985 - 05-09-2006 o 22:47. |
||
![]() |