![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlodzimierzu... a jak chompolet liczyl kieeedys fragi od monsterow? ;;
zreszta TO byl frag jak kazdy inny, wiec cos sie przy.jebal. i na ch.uj brali takiego nuba do gildii na okres wojny...chyba tylko po ty zeby takie lizodupy mialy sie od czego przy.jebac kiedy widza, ze ich pan po ryju dostaje
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
@Siergiey Jedyny co mogl mi to 'Normalnie' powiedziec w sumie frag to kazdy jak inny ale dziwnie to wyglada i według mnie taki frag nie powinien sie znalesc.....
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
|
![]() najbardziej sie ciesze ze auroth padł i lootar~
aha i do wszystkich polaków: NIE SPRZEDAWAJCIE RUNEK ANI NIE KUPUJCIE PROTEKCJI OD SNAEKS I U A SPRZEDAWAJCIE NT |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Na Emeryturze
Świat: Siema
Poziom: 82
Skille: W kurwe
Poziom mag.: OI
![]() |
![]() "lord włodek" moze ty przypadkiem zalogowales sie na konto swojego starego? xD w sumie name pasuja idealnie xD
Mighty, mighty wchodziles w dupe szweda a oni na ciebie wy.je.ba.ne xD jestes kretynem xD _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() bueheheh o ja nie moge
po kazdym poscie napisanym przez mightiego, ktos mowi ze ow jest kretynem ;d kocham jak mowia prawde. @wlodek ( ; dobrze, ze nie ty zajmujesz sie fraglista, pozatym walczy sie i mysli nie tylko w grze. a i wgle, sam muroth, ze 'snejkuw' zaliczyl to jaka fraga, wiec? problem z kwalifikacja tego jako frag, chyba znikl? <;
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Facc ? Niepotrzebują ludzi z faccem ? Jak mają ludzi z paccem , zreszta i tak zapewne walki będa się toczyc pacc area...to Twoje Hunted , sobie możesz zachowac dla siebie ![]() @Sergiey Któryś z was ;> tak tylko mówi bądz Yoshi ;< , Jak kochasz to raczej nie kochasz tego co mówią ;] @Lonetus Szkoda słów na Ciebie ;] , Polaczek to jesteś Ty , i to myslisz ze cfaniaczek ;] , Nie wygracie ;> , ahh te wasze patryiotyczne nadzieje ;> @Kensai Kolejny Patryiota więcej więcej prosze ;> Snakes może i maja na mnie wyjebane , ale nie Unforgivens. Tak pozatym , to Ciebie przestali szwedzi kochac , jak się rozpadło NP , to juz dalej sobie nie poszedłeś z nimi ![]()
Your's Sugide. Take Care. Ostatnio edytowany przez Sugide - 05-09-2006 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ALe w sumie Polacy teraz pozytywniej na tej wojnie wygladali ale jesli chcecie sie gdzie zabarykadowac proponuje 'Drugie dp' w Venore ale nie wiem czy macie 3 h-lvl najt....
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 3 Knight na blokade : Enderdil (Invited List) , Patrykuss Drake , Skalniak Drake
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Poziom: 27
|
![]() Nine Thou musi wygrać!!!!!!!11111
a do do lodra włodka, nie gra na saphirze, to nie wie co za cuda sie zdażają, a co Sugide... ja do niego nic nie mam, według mnie jest spoko, może jest "dupolizem", ale napewno nie jestes taki jak Undead Sorcerer Totuc, jego spam: "Lootar, Auroth, nobztrakt MY BRO, M Y B RRRRRR OOOO", gdy Nobz mnie hunotwal napisalem do totuca czy moglby z nim pogadac, a on: "z Noztraktem nie da sie pogadać", a jeszcze pozniej spamowal do mnie, że chaos zbiera kase/runy na war, i że nine musi wygrać bo w all yours~ są same debile... Poprostu Mighty może chce sobie pograć bez huntów itp. więc ja do niego nic nie mam. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem. ;pppppppp ![]() Pozdro~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom chciałem sobie pograc bez huntów , ale wielki Olorion i jeszcze wiekszy Bartaz , nie wspomne o wszechmocnym Yoshi'sanie mnie huntuja :< , chyba się rozpłacze....ze smiechu ;> , Dupolizem nie jestem Arad
![]() ![]() ![]()
Your's Sugide. Take Care. Ostatnio edytowany przez Sugide - 05-09-2006 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() mam nadzieje że tym razem będzie na odwrót i draconias znowu urośnie w SIŁE.
ps. jak używacie TS/ventrilo to dajta IP adresik to pogadamy o saphirze (chętnie bym się przyłączył do wojny -niestety tylko 50 lvl ;/) |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Moze i nie gram ale rientuje sie w wojnach a przynajmniej staram mam sie Rusikow Bro....
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Poziom: 27
|
![]() h-lvle szwedzkie wymyślają reasony do hunta z dupy i wogole, ostatnio wojne draco przegralo niby 150~ - 2, bo jeden member draco sie roknoł, wogole zal.pl ;pp
Górnik Zabrze RoX!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() HAHAHAHAH XD Bartazuwa jak zwykle jedzie szmatom as they deserved xD
@sugibleble nie przeszkadza im chyba miec ludzi z facc skoro maja kilku. spojrz na to pod innym katem jednak. maja w ciebie wyjebane bo jestes pier~ dupolizem. a to na wojnie nie wystarcza ![]() Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 11-10-2006 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() jebac szwedow
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Rasista.... Co ci u nich nie pasuje taki sam człowiek jak ty.... a poza tym to jest 'Guild War's' wiec po co podteksty 'Pol vs. Swe' .....
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() wlodek wez idz sie lepiej zajmij swoim uber pr0 hlvl charem i przestan glupio komentowac kazdy post ? kthxbyepl
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum