Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-09-2006, 18:13   #2921
Jacyna15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek
Jacyna15 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-09-2006, 18:15   #2922
Jacyna15
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zeus1985 Pokaż post
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...
Yavi nie poniżaj się. Zamiast siedziec cicho znowu kogos wyzywasz. Czasami spróbuj się powstrzymać, taka dobra rada na przyszłość.

Pozdrawiam
Jacek

Sorry za double post
Jacyna15 jest offline  
stary 06-09-2006, 18:38   #2923
Mysliciel
Zbanowany

Mysliciel's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Gildia: :P
Mysliciel ma numer GG 8587512
Domyślny

Cytuj:
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...

btw, czuj się nakarmiony TROLU
zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak dzieki z gory
Mysliciel jest offline  
stary 06-09-2006, 18:43   #2924
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mysliciel Pokaż post
zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak dzieki z gory
To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Więc jak można to odebrać?
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 06-09-2006, 18:45   #2925
Mysliciel
Zbanowany

Mysliciel's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia

Gildia: :P
Mysliciel ma numer GG 8587512
Domyślny

Cytuj:
To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:

Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?

Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie

Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara

Więc jak można to odebrać?
w sumie masz racje bo to NOOBas je...ny ale spoko rob co chcesz tylko zebys ty bana nie dostal
Mysliciel jest offline  
stary 06-09-2006, 18:55   #2926
Najwyzsza prawda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006

Domyślny

HAHAHAHAHAHHA YAvibavi blysnal nie po raz pierwszy.
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.
Czekam teraz na liste niewybrednych przeklenstw od ciebie matolku.
Najwyzsza prawda jest offline  
stary 06-09-2006, 19:02   #2927
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda Pokaż post
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.
Musze Cie zmartwić Nie doczekasz sie...
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 06-09-2006, 19:19   #2928
Jacyna15
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie [BL]ludzie z Dofu sa dorosli[/BL] i jaki on sam jest.
Nie będe pisał że dobrze robi ale wy go do tego prowokujecie, i wykorzystujecie to że sie szybko denerwuje. Wy przestaniecie to może Yavi też I masz racje mówiąc że ludzie z DoFu są dorosłi. Sam wiesz że mają prace, albo studia, a już napewno chodzą do szkoły. A sam ile masz lat? Jak masz coś do Yaviego to pisz to tlyko do niego a nie do reszty gildii, której nie znasz lub która nie zagląda na to forum.

Pozdrawiam
Jacek

Ostatnio edytowany przez Jacyna15 - 06-09-2006 o 19:24.
Jacyna15 jest offline  
stary 06-09-2006, 19:25   #2929
Kleskov
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

@Zeus
Jesli SirKiks to Najwyzsza prawda to nie wiedzialem ze wyzywa komus matke,
bo to ze 'dobrze gada' bylo do Najwyzszej prawdy ;-)

Lubie karmic trolle ;>
Kleskov jest offline  
stary 06-09-2006, 19:26   #2930
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Domyślny

ja nadal czekam az Pan Najwyzsza Prawda udowodni mi w czym jest lepszy ode mnie. Skoro odwazyl publicznie oczernic moja Matke, Ojca, moj wyglad i inteligencje niech przedstawi dowod jego wyzszosci. Jesli tego nie zrobi, niech zostanie najwiekszym frajerem jakiego opinie kiedykolwiek czytalem

Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 06-09-2006 o 19:38.
Raul de Azura jest offline  
stary 06-09-2006, 19:31   #2931
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.

Pozdrawiam,
zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu,
Fiszbin.
Fiszbin jest offline  
stary 06-09-2006, 19:33   #2932
Kleskov
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

DOF to dzieci neostrady
Kleskov jest offline  
stary 06-09-2006, 19:36   #2933
Gogo152
Użytkownik Forum

Gogo152's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.

Pozdrawiam,
zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu,
Fiszbin.
"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."
stary 06-09-2006, 19:42   #2934
Raul de Azura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kleskov Pokaż post
DOF to dzieci neostrady
zal.pl - , -
stary 06-09-2006, 19:44   #2935
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogo152 Pokaż post
"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."
"terkowski ch*j sałatki szkoda"
Fiszbin jest offline  
stary 06-09-2006, 19:44   #2936
Aber Vego
Użytkownik Forum

Aber Vego's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 79
Aber Vego ma numer GG 3804143
Domyślny

Siemka Dawno nieczytalem tego Tematu Moze mi Ktos przyblizyc Kto Aktualnie Wygrywa??

Pozdro

Hail Alliance Of Light <Spahira>
Aber Vego jest offline  
stary 06-09-2006, 19:55   #2937
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacyna15 Pokaż post
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek

Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p.
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.

Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna.....
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 06-09-2006, 20:04   #2938
Gogo152
Użytkownik Forum

Gogo152's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.

Hmm czyli dałeś hajs na kolejne aole blessy dla nich mimo ze chcesz isc na nowy serwer... Niema co bardzo pomogłeś w wojnie.
stary 06-09-2006, 20:13   #2939
Jacyna15
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post

Mi też potem wkręcali że niby za to że znam Dalipiego. Moim zdaniem głupio zrobiłeś że im zapłaciłeś, jak mówisz że nie będziesz tutaj grał to po co to robiłeś?

pozdrawiam
Jacek
Jacyna15 jest offline  
stary 06-09-2006, 20:16   #2940
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to.
Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-)
Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci.

Pozdro Sir kiks :*
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul de Azura Pokaż post
zal.pl - , -
zal.sólehuw

Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 06-09-2006 o 20:24.
tajemniczy111 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania