|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2921 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Świat: Azura
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
|
![]() Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić. Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny ![]() Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta. Pozdrawiam Jacek |
![]() |
|
![]() |
#2922 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam Jacek Sorry za double post ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2923 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda? Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara Więc jak można to odebrać?
![]() |
#2925 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Bogatynia
Gildia: :P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2926 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() HAHAHAHAHAHHA YAvibavi blysnal nie po raz pierwszy.
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban. Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest. Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku. Czekam teraz na liste niewybrednych przeklenstw od ciebie matolku. |
![]() |
![]() |
#2927 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2928 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdrawiam Jacek Ostatnio edytowany przez Jacyna15 - 06-09-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#2929 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() @Zeus
Jesli SirKiks to Najwyzsza prawda to nie wiedzialem ze wyzywa komus matke, bo to ze 'dobrze gada' bylo do Najwyzszej prawdy ;-) Lubie karmic trolle ;> |
![]() |
![]() |
#2930 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() ja nadal czekam az Pan Najwyzsza Prawda udowodni mi w czym jest lepszy ode mnie. Skoro odwazyl publicznie oczernic moja Matke, Ojca, moj wyglad i inteligencje niech przedstawi dowod jego wyzszosci. Jesli tego nie zrobi, niech zostanie najwiekszym frajerem jakiego opinie kiedykolwiek czytalem
Loyal until the end Ostatnio edytowany przez Raul de Azura - 06-09-2006 o 19:38. |
![]() |
![]() |
#2931 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam, zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu, Fiszbin. |
|
![]() |
![]() |
#2932 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() DOF to dzieci neostrady
|
![]() |
![]() |
#2933 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2934 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]()
#2935 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 79
![]() |
![]() Siemka Dawno nieczytalem tego Tematu Moze mi Ktos przyblizyc Kto Aktualnie Wygrywa??
Pozdro ![]() Hail Alliance Of Light <Spahira> ![]() |
![]() |
![]() |
#2937 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p. Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late..... i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF. Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna.....
![]() |
#2938 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#2939 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pozdrawiam Jacek |
|
![]() |
![]() |
#2940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to. Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-) Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci. Pozdro Sir kiks :* zal.sólehuw Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 06-09-2006 o 20:24. |
![]() |