![]() |
#2601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() Cytuj:
A co ty na to szmato patryczku ... taki kozak tutaj a w RL ... szkoda gadać ;d. @Hożym na tibia.com nie ma takich super extra waganckich tematów jak tutaj ![]()
|
![]() |
#2602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Profesja: Elder Druid
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Świat: Valoria
|
![]() Aż mi was żal. Patryku idź do szkółki poucz się, myślisz ze moderator cie polubi jak mu powrzucasz? Wątpie, respectu też nie nabijesz u innych...No może u jednej osoby z tego forum.
Horzym na tibia.com tematy są takie jak tutaj. I nie ma co pisać...Wiec ja pisze tam tak jak chodzi ktoś z tego forum do szkoły. Dobra Cya 4 Ever jeszcze raz...
#2604 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Af Patryk
Profesja: Knight
Poziom: 8
Skille: 30/30
Poziom mag.: 1
|
![]() Ty Ogór sie nie odzywaj...
Ty Domis sie nie odzywaj.... ![]() ![]() Nawet sie postawić do niego nie umiecie... Bo wam da Bana... Ostatnio edytowany przez Af Patryk - 07-09-2006 o 17:44. |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
Buhahahahahahahahaha - Jesteś zwykłym noobem! A z Haja sie zgodze jesteś kozak! Nie wiem jak na RL, ale tu tak! Wypie.radalaj! I tyle jesteś zwykłe dziecko i osobiscie napisze do moderatora, żeby ciebie zbanował na zawsze i pewnie co zrobisz nowe konto to dostaniesz bana na IP i będzie...Ok moja ostatnia wypowiedz tutaj. No chyba, że znów ktoś mnie rozbawi tak, że spadne z krzesła i będę musiał go zbrechtać. I na koniec SS, żeby nie było, że bez: ![]() Dom przed czyszczeniem, a po poprzednim SS'ie. @EDIT: Patryczku pewnie tego nie przeczytasz bo jesteś "noob" ale już raport na ciebie poszedł...Masz szczęście ze nie mieszkasz u mnie w mieście i że nie jesteś KIMŚ na Valori...
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 07-09-2006 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
#2606 |
Guest
|
![]() No witam. Dawno mnie nie bylo.. ja jush nie gram w tkzw. 'Tibie' od siedmiu bolesci i nie mam zamiaru wracac
![]() Respect For Old Good Freinds. ~~YourS MaKKo~~ |
![]() |
#2608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() @Up
Morda psie. @Simor On gra na valori... @Nayebka I tak pewnie kiedys wrócisz
#2609 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@top ten temat znalazl sie na dnie a mimo to dalej spada... |
|
![]() |
![]() |
#2610 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: pumba fighter
Gildia: homzboy
Świat: valoria
Poziom: 40
Skille: 70/70 +
Poziom mag.: 5
|
![]() ehh... co ten partyk taki debil bo ja go nie znam ale widze za ma 8 lvl?
![]() |
![]() |
![]() |
#2611 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Profesja: Elder Druid
Gildia: pwnt
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Guest
|
![]() o w kurwe =) dawno mnie tu niebylo a tu tylko kilka screenow
![]() widze ze to forum sie roz*******a ale co tam zawsze sie mozna poklucic,pogadac itp ![]() do Af Patryk: ignorujcie tego n00ba ^^ jak byl maly zapalila mu sie kolyska i stary gasil ja lopatą(niemusze mowic ze on byl w srodku) ![]() ![]() ![]() Szkola sUx ! ! ! ! -ale odkrycie ;p |
![]() |
#2613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
![]() Klutnia jupi!!!!!
(napisalem dlugiego posta ale mi sie cos zjebala mozilla wiec juz mi sie nie chce tego samego spamowac) i like u like? |
![]() |
![]() |
#2614 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i kurw... padlem przez mego nap plz kolege z rl ktory ubil kolesia z YB potem loota wcisnal do mojego domku jak to sie stalo stoje sobie przed depo no i... exevo mort hur + sd i die na combo no to tyle 75k expa w tyl -.- no to lece odrabiac cya no i mlvl tez spadl -.-
|
![]() |
![]() |
#2615 |
Guest
|
![]() wilkome on Valoria ^^
niema to jak warloria ;pp |
![]() |
#2616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
btw. faktycznie tragedia AŻ 75k expa... no doprawdy... |
|
![]() |
![]() |
#2617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() @Ufo zasmialem sie po tym co napiasles xD
Btw, YB to banda noobów i nie myslcie ze maja protekcje u bound, lol bo to nie prawda^^ |
![]() |
![]() |
#2619 |
Guest
|
![]() @Ufoczix.
Hehe no tez jestem tego zdania "Witamy na valorii ![]() ![]() Norma.. ile razy sie to padalo za free ![]() ![]() @Up Up Up.. Nie nie.. nie wróce Do tibii nie raz konczylem i wracalem ale teraz nie wróce, Skończyłem raz na dobze z tibia aktualnie pacc na kyrze mi sie marnuje, zaniedlugo go przygotuje i sellne huj ze bez pacc ale co tam pare dni we w te czy we wte.. Tak samo jak i sellne wszystkie inne chary. YourS N4Y3b3K |
![]() |
#2620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() Ale się forum rozjeb**o, nie ma co...
Dubh gZ 100lvla, mona dasz gg czy coś bo pogadałbym o tym i o tamtym, Miszczu, daj gygy, Ale baksa hakli, dobrze mu tak bo postać selnięta na 86 z tego co wiem xD Szkoda troche ale co tam, another girl, another planet... Jakby ktoś chciał pogadać to gygy:6297401 Sporo ogląda, nikt nie pisze... Yours citrus, signed
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 13-09-2006 o 18:26. |
![]() |