![]() |
#201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
|
![]() Junior przepraszam.. to miało zabrzmieć żartobliwie (jeżeli tak ten wyraz się pisze) powiem szczerze , że nie mam pojęcia jak ja swoją maturę zdałam^^
Naprawde przepraszam..jeżeli odczułeś to jako atak na swoją osobę nie miałam takiego zamiaru, a raczej próbowałam Cie zaczepić^^ Jakieś nowe wieści?
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Aktywny gracz
Imię: Junior Dardos
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() co do Elmajstera... Bardzo szkoda że odszedł,Był fajnym kumplem i nadal im bedzie...Zostawil mi list i napisał "siema! chciales liscik to masz liscik ;ppp konczem z tibia, tak wiec trzym sie, wbij duzy lvl i duze skille, jesli wroce to dasz mi protekta i bedzie git =ppp przywitaj mnie chlebem i sola (MPA tez nie pogardze) =DDD niezly z ciebie dupek i straszny urwis.. ale mam nadzieje ze dasz sobie rade =P Pozdrawiam : Elmajster ;d" Jak widzicie miałem z nim bardzo dobre relacje jak chyba każdy i bardzo szkoda że tak fajne osoby odchodzą... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dobra, dobra.. ledwie 5 dni Sarevok bez kompa byl, a tu juz widac, ze Adii dupy nie myl i glupio gada.. po 1, to nie Sarevok spamuje Adiemu, tylko on non stop jeczy o otsach (teraz rzadziej), o pkowaniu, ze mam mu dac noob chara jakiegos i wogole widac, ze chce mi sie podlizac XD heuakekheakeskl A po 2 Junior, tez cie nei znam, albo znam, ale po tym czasie jak jestem retired mzoe zapomnialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce
Imię: Florydaking
Profesja: Paladin
Gildia: Fall of Darkness
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ja to tam powiem co wiem
![]() Elmajster spoko kolo ![]() ![]() ![]() jak juz pisaliscie o tym to sry ale nie mialem czasu all strony przegladac ![]() Wracając do Elmajstera zawsze mogłem na niego liczyć nie to co na niektórych "Starych" znajomych ![]() ![]() Co do Explo .... no ja nie robie nawet ie mam kupione .... powód ? Wole Zrobić hmm bardziej mi się opłaca ![]() PoZdro dla wszystkich z FoD i EoD i wogóle Peace wam Czarni bracia zabijajcie wszystkich PA i wogóle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Imię: Yuriona
Gildia: Mythera Force
Świat: Mythera
Poziom: 21
Skille: 67/66
Poziom mag.: 4
|
![]() A ja gram na xanterze i z chęcią przeczytałem to bo nie weidzaółem o tej wojnie xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Gildia: Eyes of Darkness
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() 1. Sarevok to noob ham i prostak
![]() 2. Explo - kupuje za 3,5 a jezeli mam to sprzedaje za 4.5+ xD 3. Elmajster-Spoko koles niech szybko zdaje maturke i wraca...(moze juz nie bede mial hunta ![]() A co do nowosci na xantera: Wojny narazie nie widac choc jest bardzo blisko, kal chyba sie jej boi, tak po za tym to Adii ciagle w PZ, Sarevok ciagle lize dupe, Total cos tam expi, Shir robi za e plate a Goralek i Adii dalej sie kochają. MUEahUEhAEhAe Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 09-09-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() .:: edit ::. O co chodzi z tym shir e plate?? -.-' Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 09-09-2006 o 22:36. Powód: chcialem dodac cos |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Siemka wszystkim!
Nareszcie temat o Xanterze, który wykroczył powyżej 3-4 strony hahah, aż strach było zaglądać na na te forum bo ciężko było jakiś konkret temat znaleźć ehh : ) Chcecie mieć jeszcze jednego maga Xanterze? To pomódlcie się za mnie żeby w akademiku internet działał jak należy to wtedy odrazu pacc kupię ; ), wkońcu prawie rok minął odkąd skończyło się szaleństwo z Tibią. Trzymajcie się! |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja zrozumialem.. ;] Fisal widac, ze sie podniecil.. a tak btw.. wezcie sie kurwa jeszcze za mojego neta pomodlcie.. -.-' Ja tezchce sobie raz od ponad pol roku spokojnie poexpic bez strachu o kicka.. -.-'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
|
![]() Kal-Torak wbił 180 lvl GZ ...
Florydka @ ja wiem ty Skarbek do mnie te podteksty, ale co mam zrobic skoro adii pochlania mój cały czas stoi na affku a ja go pilnuje i udaję że z nim rozmawiam coby myśleli ... ;P Bo to jest tak..żeby tylko się przywitac ze wszystkimi jeżeli się zaloguje ..zajmuje mi to z pół godziny przez ten czas tyle osób mi naspamuje że odechciewa mi się rozmawiać..a ja baba brak podzielnej uwagi, a jeszcze chcialabym poexpić coś, a jak juz uda mi się potrenować i poaffkować jednym okiem, to drugim pilnuję żelazka cobym sobie palców nie poparzyła kiedy prasuję, wiesz ile czasu pochłania Tibia, a ja mam jeszcze wszystkie obowiązki domowe..więc zaczełam ignorować pytania co słychać..wystarczy postać pod dp i już wiadomo co słychać..ale staram się pomagać w trudniejszych sprawach i czasami qestach.. Pamiętam o swoich starych przyjaciołach..a jeżeli ktoś nie rozumie dlaczego czasami swobodnie nie pogadam..to już więcej się tlumaczyć nie będe;/
![]() |
#215 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Zbanowany
![]() |
![]() nom albo "poznali sie na serverze zwanym xantera... on paladyn o druid mowa o adim i shirusku ktory robi za e plate xDD...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Junior Dardos
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Heja Dardos!
O tak, pierwszy polak, który na dodatek nic nie ukradł, nie przeklnął, nie wyśmiał a w dodatku Mace dał, hahahah, zostawiłeś trwały ślad w mojej pamięci, szczególnie po tym jak spotykałem kolejnych przedstawicieli naszego wspaniałego kraju, spośród których większość posiada dar robienia z siebie kompletnego idioty w grze pod kryptonimem Tibia hah ; ) Jak tak bardzo chcesz to wejdę w najbliższym czasie do Tibii tylko inną postacią, Skura niech się konserwuje na lepsze czasy. Ahoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hehe.. 1 osoba ktora poznalem w tibii i mi nic nie ukradla i wogole jest moim bro do dzis jest Vakosoj.. przyplatal sie w kazo na jednej z naszych wypraw.. gdzie szlo 10 noobkow do kopaln, ubilo 1 guarda (gdyby nie ja to by zaden nie padl, bo z luku stwierdzilem ze skoro uciekamy to zaatakuje) i przewaznie 1-2 osoby pozostawaly przy zyciu i pilnowaly lootow XD Aha btw.. hail moi genialni blokerzy.. Vako, Michu i Luki.. zawsze gdy wylecial guard uciekali przodem, genialnie blokujac mi droge i lurujac kolejne krasnale XD
|
![]() |
![]() |