|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Zapraszam do wstąpienia w szeregi klanu Polski Legion Jeżeli chcesz do mnie dołączyć musisz tylko tego chcieć nie ma tu wymaganych leveli ponieważ klan chce zwerbować jak najwięcej ludu aby była wielka armia . ZA OKOŁO TYDZIEŃ gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach mias a potem poza nimi . Za pare dni powstanie stronka o nas Jeśli chcesz ze mną się skontaktować napisz do mnie podczas gry mój nick warg rycerz [CHAR][/CHAR] Ostatnio edytowany przez Stefan12345 - 07-09-2006 o 20:39. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Właśnie zacząłem grać dawno utworzoną już postacią na Xerence...8 lvl Pal skilluje. Nie mam żadnych znajomych na ty serwie więc byłoby mi miło gdybymy mógł wziąć w tym udział. Pozdro
![]() Tak wogóle to nie pomyliłeś sie przy niku? Nie moge dodać do Vip Ostatnio edytowany przez Crasher - 07-09-2006 o 20:53. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Siemka chciałbym dojść do tej gildii mam 22lvl i jestem sorecerem w razie czego prosze napisać na nick Pawel Smaller
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
wedlug mnie nie osiagniecie jako gildia nic... no ale GL i troche to smieszne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() czesc kiedy jest ta rekrutacja do tego klanu chetnie przyszedl bym mam prawi 19 lvl pall odp ok
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() Bhuhuhehe!
Najpierw podbijemy kazo, potem całą Xerene, a gdy już tego dokonamy to podbijemy wszystkie servery, a jak to zrobimy to podbijemy cipsoft i będziemy wszyscy Gie Emami!!1 Gdy już podbijemy kwatere cipsoftu zaczniemy podbijać Niemcy, Brytanie, USA, Rosje... już za miesiąc cała Ziemia będzie się nazywać Polski Legion! Muhuhaha!!!!111 W planach mamy za rok opanować całą droge mleczną! Hahahhahahahha! A na poważnie - to idiotyzm myśleć że jak 10 polaczków na lvlach >20 się zbierze to cały server się przestraszy. Tengu by was zmiotło z powierzchni ziemi, tylko że na takich <cenzura> run im szkoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Dajmy im szanse, moze na Xerenie bedzie sie lepiej gralo
![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jesli juz cos sie ruszyło z ta gildja daj znac na msg z checia sie przyłoncze.Co prawda ejstem noobek i gram w Tibie od miesiąca ale odczego sa poradniki i inni gracze by sie doskonalic.Puki co moja postać [GUILD]Michalek OZ[/GUILD] jest na 6lvl wiec mysle ,ze za dwa dni mógłbym opuścic Rook lub pozostane i poskiluje dla wprawy ;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Przepraszam za spam
![]() Moderator niech skasuje tego posta tego drugiego prosze by zostawil Ostatnio edytowany przez Krysin - 02-11-2006 o 17:06. Powód: Nie umialem wstawic cytatu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Masz rację Raysten, dlatego musimy te gildie jakos zmobilizowac i ustawic na dobra droge. Popieram twoj glos i mysle ze gildia "Polski Legion" moze stac sie wielka. PS. Sry ale nie umiem wstawic tego cytatu w pole.Moze ktos pomoze? PPS. Jeszcze cos, szukam gildii wiec napiszcie jak gildia zacznie sie pnac do gory. Moze wstapie =D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() Aha sorry jusz wiem :/
(skasujcie tego posta)
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 02-11-2006 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() no comment....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ja bym byl zainteresowany wejsciem do gildii mam 14 sorca 14 mlvl nick [CHAR]Talan Winorath[/CHAR]
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lauremaris
Profesja: Knight
Poziom: 17
Skille: 77/77
Poziom mag.: 4
|
![]() ZA OKOŁO TYDZIEŃ gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić
wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach mias a potem poza nimi . No noob pls. Gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach miast. Potem w kanałach. Bedziemy solowac raty i robic gild hunty na cave ratach. A jak kuz wasza gildia bedzie stanowila wileka sile to bedziecie huncic bugi w kanalach pod carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() No szczytne cele macie
![]() ![]() ![]() ___________ Nasza Nienawiść Się Skończy Nad Grobami Naszych Wrogów!Wisłoka-Anwil! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Podoba mi sie w was to ze macie jakies cele. To ze jestescie noobkami to inna sprawa , ale powiem wam ze to dobrze ze was nachodza takie porobane pomysly chociaz jakis 30 level bedzie mial swietna zabawe jak spotka takich 10+ 8 levelowcow ktozy beda chcieli wymusic od niego oplate ze przejscie podziemiami miasta.
A na hunty cala gildia proponuje zebyscie sie wybierali na slima pod carlin, albo na rota, a pierwszym miastem ktore zdolacie opanowac moze byc tylko miasto ktore se zbudujecie z parceli @Kroshar : nie, to ironia Ostatnio edytowany przez Askaral - 18-11-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Stan: Niegrający
|
![]() to żart?
/Kosher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Okolice Łodzi
Stan: Niegrający
|
![]() Siemka! Mam sorca 14 lvl. 14 mlvl. i racze mało znajomych. Kiedy można wstąpić do tego klanu? Jakby co moj nick to [CHAR]Dominx of Xerena[/CHAR]
![]() "A życie przez palce mi płynie w nicość..." Ostatnio edytowany przez Dominet - 25-11-2006 o 12:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja bym był zainteresowany wstąpienia do gildii moją postacią jest sorrcer 17 lvl na kelterze,jakby co to mój nick Arkor Syra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Mam narazie 8 level ale gram 4-5 godz dziennie.jestem druidem.i gram na Balera.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez g-u-c-i-o - 20-01-2007 o 19:10. |
![]() |