|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Yuno Skumi
Doskilluj chociaż 40/40 na trollach i z samą exurą możesz expić w kopalniach na poziomach -1 i -2. Kup tylko d-shielda i s-sworda lub f-sworda (w zależności od kapitału), bo broń 2-ręczna nie nadaje się do expa na niskim lvlu i skillach. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2982 |
Guest
|
![]() Mam 20 lev paladynem skille: 61/43 gdzie mam expić bo ghule mi się już znudziły :/ Bardzo bym był wdzięczny za wszystkie odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
#2983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Mam 25 lvl sorca i 22 mlvl ( zawsze mlvl moge podszlifowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2984 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Wes luk i duzo strzal ok. 1000 albo mniej , bo maja srednia obrone .
3rd September - One of the biggest day in the World 50 Cent - Propobly the BEST raper in the World 2Pac - I hope that it is better there than here ![]() !!! " Get Rich or Die Tryin' " !!! Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-09-2006 o 14:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Mam 39 lvl elite knight ze skillami 61/56. Gdzie mogę expić tą postacią, bo moje stare expowisko tak mi się przejadło, że mam go już dość.
Do niektórych osób: Tekst - poskiluj lub coś takiego zostaw dla siebie. Nie wiesz nie pisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Guest
|
![]() Witam
![]() Gdzie proponujecie expic mi paladynem - lvl 25, dist 70 - pacc? |
![]() |
![]() |
#2987 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee ........ na tombie ? -.- Nie dosc ze dosyc duzo kaski , to jeszcze expi sie doskonale , nie wiem jaki tomb , bo nigdy nie mialem pacca , ale wiem od kolegow ze tam sie super expi ( jak nie a zadnych noobow ktorzy blocza resp )
![]() |
#2988 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 46
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
W Sumie Rozumiem Twoje Skille Bo Sam Popełniłem Błąd I Pierw Kupiłem Pacc Mając Skille 62...Potem Tego Załowałem...Możesz Iść Na Larvy , Scaraby(to jak masz duzo kasy na uhy ale ogólnie nie oplaca się) W Ankh , Jest Tam Też Tomb Niezły...Możesz Iść Z Shooterem Na Anciend Scaraby Albo Necro , Ale To Już Trzeba Mieć Tego Shootera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Guest
|
![]() Jakies inne propozycje ; ) ?
|
![]() |
![]() |
#2990 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Profesja: Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Refugia
Poziom: 21
Skille: 21
Poziom mag.: 31
|
![]() Gdzie expić Druidem na 21lvl i 30 mlvl z eq Dragon shield, p set, c helm, i volcanic rod. Bez run i bez potworków co biją mocno bo mam straszne lagi:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2991 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2992 |
Użytkownik forum
|
![]() A zostaje mi coś więcej, bo na zamku ostatnio spotkałem zerka, ale utamo vita uratowala mi życie i mogłem dotrzeć do drabinki. A dokładniej o jaki amazon camp chodzi, mam nadzieje, że nie kręci się w pobliżu witch.
BTW: Ja mam wszystko powyłączane i nadal laguje. Ostatnio edytowany przez Oposik - 09-09-2006 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2993 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Użytkownik forum
|
![]() Witche odpadają bo ostatnio na utamo vicie po 15 sekundach nie mialem 400+ manny więc czekam na dalsze propozycje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2995 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Witcha nie musisz lac on poprostu lazi tam mozna go unikac... jest pod ziemia i na poziomie wyzej...mozesz expic w kopalni na soldkach...w sumie do 27 lvl druidem i sorcem nie ma za duzo expowisk...ja robilem uhmakera ostatnio to expilem do 25 na valkiriach i amazonkach na polnoc od carlin taki maly amazon camp... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki ja myslalem ze ten witch to chodzi po powierzchni. Moglbys mi dac jakas mapke jak tam dojsc, gdzie jakies niebezpieczniejsze potwory itp. Np zaznaczyc w ktorym miejscu respia sie witche. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam Oposik! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Moje eq: k-armor, c-helmet, p-legs, scarf, medusa shield, leather boots, wand of inferno. Mam 33 lvl sorca z 35 mlvlem(wiem, że cienki;/) i nie wiem gdzie expić. W kopalnaich Kazz próowałem na poziomie z soldkami i guardami, ale exp za wolny. Mam FACC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zobacz na mapie świata znajduje sie to kolo black knight house...Jest tylko jedna droga , kolo mostu dwarfow(kazoo) isc jak na draga pod ziemie potem wyjsc ubic draga i na amazon camp caly czas w prawo nie schodzic w dół bo sa dragi.Zapytaj znajomych niech Cię tam zaprowadza!!Jak jestes z nebuli to cie moge zaprowadzic
Ostatnio edytowany przez Trajerq - 10-09-2006 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2999 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Czyli trzeba ubić draga? Jestem z refugii. Trzeba iśc przez kanion ze smokiem czy inaczej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Użytkownik forum