![]() |
#761 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() António dos Santos (96322220)
Lat 20, zadowalający stan formy, zdrowy Jest kontrowersyjny, z charakterem i uczciwy Poziom doświadczenia nędzny, przywódca nędzny. Specjalność: atletyczny Narodowość: Portugal Wskaźnik TSI: 1 010 Pensja: 3 840 zł/tydzień w tym premia 20% Właściciel: Fc Chelmianka Kartek: 0 Kontuzje: zdrowy Kondycja: zadowalający Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: nędzny Podania: nędzny Skrzydłowy: kiepski Defensywa: znakomity Skuteczność: kiepski St.fragmenty: słaby Jak myslicie ile mu do fantastyka brakuje? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() a ja wczoraj przegrałem mój drugi w karierze ligowy mecz :/ 3:0 z liderem. Wprwadzie tamta drużyna gra już 4 sezon, ale liczyłem na remis ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
![]() |
![]() Wczoraj był mecz jak po maśle poszło 4-1 ;]
Mam nadzieję, że tym razem wyjdę wreszcie z ligi... Anyway, kupiłem dzisiaj 18 letniego dupka z solid. skutecznością Wreszcie 2 dloid. napadzior ^^, ale za to 2 solid. obroncow kontuzjowanych :/
![]() |
#764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Jak ktos chce zagrac spraa niech zapoda oferte na HT.
![]() |
#765 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bartolomeo von haubitz
Profesja: Paladin
Gildia: none
Świat: Pythera
Poziom: 9
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3
|
![]() ja juz nie kumam... zarejestrowalem sie, zaden email nie przyszedl no coz sproboje sie zalogowac bez tego o dziwo weszlo! ale gdzie zglosic sie po druzyne albo co? help me pls
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() hymmm
![]()
![]() |
#767 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S. Czekasz do 4 dni < co do dni nie jestem pewien >, ale naprawde warto
![]() |
![]() |
#768 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up warto?:S
albo nie wiem i nie znam all opcji ale co tam takiego ciekawego czekasz po 2 dni na mecz i ukladasz sklad...te mecze pojebane 2 dni sie czeka rl czas:|
![]() |
#769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Af. Jutro ciężki mecz. Mój rywal miał w zeszłym tygodniu pomoc: kiepską (maks.) i grał u siebie. Ja miałem ten sam poziom i też grałem u siebie. Tyle, że przypadło na to, że on gra jutro na własnym stadionie ; /
Wydaje mi się, że oni grali ostatnio mots, bo w dwóch pierwszych meczach sezonu nie mieli pomocy wyższej niż nędznej (maks.) Mimo to, ze strachu i obaw kupiłem na jeden mecz zawodnika-emeryta, który i tak może się przydać ; P Erza Maturana [Lekko kontuzjowany (zdolny do gry)] TSI = 340, lat 35, przeciętny stan formy Poziom doświadczenia zadowalający, przywódca słaby Kondycja: znakomity Bramkarz: fatalny Rozgrywanie: fantastyczny Podania: kiepski Skrzydłowy: fatalny Defensywa: słaby Skuteczność: przeciętny St.fragmenty: znakomity 408k zapłaciłem. W porównaniu było napisane, że podobni zawodnicy kosztują od 800k do 1-2 mln, więc chyba nie jest źle. Życzę szczęścia przy promowaniu juniora i powodzenia w jutrzejszym meczu.
![]() |
![]() |
#770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytaj wiadomość
Wysłane 2006-09-09 22:47:00 Od *^*^**^*^ Temat Witam Oferuje swoja pomoc w grze... widze ze nowy jestes a ja moge pomoc w naprawde wielu sprawach...powiem Ci jak zaczac, co jest wazne oraz najistotniejsze - jak wygrywac... w HT gram na tyle dlugo ze nie ma on przedemna zbyt wielu tajemnic. Pozdrawiam i w razie pytań - GG: *^*^*^* ![]()
![]() |
#771 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czasem pomagają za free , ale być moze on oczekuje cos w zamian np. zawodnikow xD Ale warto spytac go czy chce pomoc za free czy chce cos za to
![]() |
#772 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up ^^
sam nie wiem ze akurat mi napisal ten list nie wiem, nie znam sie na tym jestem laikiem ![]() ![]() @edit1Własnie rozgrywam mecz dostaje 4-1 xD i czy trzeba podac prawdziwe dane :S jakies to chore;p @edit2 5-1 dostaje:S @edit3 kur:\ 6-1 @edit4 8-1 xD @edit5 9-1 >:
Oh aH... Ostatnio edytowany przez Palek Demon - 10-09-2006 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bartolomeo von haubitz
Profesja: Paladin
Gildia: none
Świat: Pythera
Poziom: 9
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3
|
![]() 8 liga ! FC Widzewek! Do przerwy 1-0 Dla mnie ! Kontroluję mecz!
![]() Wygrałem 2-0 looozik, ale czy da sie zrobic zmiane w trakcie meczu? jesli tak to jak? Ostatnio edytowany przez Bartolomoe - 10-09-2006 o 13:22. Powód: Pytanie :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: 5:!
|
![]() Wygrana of kors z Botem 4-0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2xup chyba sie nieda u mnie jakos nie widzalem przegralem 9-1 >: u siebie.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() 6-1 w plecy bo koleś miał lepszą pomoc niż ja, bo zrzucił skrzydłowych "do środka" (ja grałem Norway). On miał pomoc słabą min. ja kiepską max. Rewanż u mnie, niech się chłopacy z ligi boją, bo jestem zły XDDD
![]() |
![]() |
#777 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja czekam na akceptacje zad.15 -.^
jak zrobic zeby zawodnicy mieli lepsza forme >:
![]() |
#778 |
Zbanowany
|
![]() 1-0 Jakub Wojewódka (37)
2-0 Jochen Wintsch (71) Komplet zwyciestw. Bramki 15-0. Ile dostaje sie za 1 miejsce w IX lidze i za korone krola strzelcow?:> -1 044 764 zł (-954 709) zł <<kto mnie przebije? Na cale szczescie dzisiaj nie zawiedli kibice i przyszlo ich prawie 7k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() 2-0 w plery. Koles kontra zagral:/