|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Jak wam się podoba mój fake story? | |||
SUPER! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4.29% |
Niezły. |
15 | 21.43% |
Taki sobie. |
29 | 41.43% |
Baznadzieja! |
23 | 32.86% |
Głosujących: 70. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Część I : tutaj
Część II : strona 2 Część III : strona 2 Część IV : strona 4 Część V : strona 4 Bez zbędnej gadki zapraszam do mojego fake story: Ostatnio edytowany przez Magic Master - 05-10-2006 o 15:11. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Ogólnie widać już jakieś żałążki fabuły, nawet mi się podoba, tylko mam jedno zastrzeznie, a mianowicie: jak to możliwe, że tak szybko zniknęły zgliszcza domu i wyrosła tam trawa?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Biale kropki... Super hirol... Orki... Czemu znow cos bierzesz od innych fake'owcow (watki fabuly) ... mogles juz inna rozdzke dac a nie ta od Thalantyra... Ogolnie watki z Thanaltyra (atak orkow bron) niepdoba mi sie 0/10 wyjdz ...
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() No to teraz ja się doczepie... Pusto bardzo pusto... I czemu stare Outfity ?? :/
1 obrazek "głopoty" ?? (Jeden błąd) 6 obrazek "Nie do zobaczenia (A tu o co chodzi ??) Cos Cienko... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obiecuje, że następne części będą lepsze.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() A mnie się podoba. Autor pisze bez byków, tylko jedna literówka i brak paru przecinków. Do reszty nie mam zastrzeżeń. Nie słuchaj tych lolków, co piszą 0/10, nie widzieli złego fake'a. ;)
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nadrill.. a co ja lolek? ![]() ![]() Kiedys lubilem to przezwisko ale teraz... nie dzieki ![]() Dokladnie Siekiet dokladnie ;d Prosze 0,1/10 za sklejenie ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 10-09-2006 o 19:05. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Ja tez Sobie wypraszam... Nie jestem "Lolkiem"... I niepisze, ze jest 0/10 bo tak nie jest jedynie pare bledow...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() fabuła najzwyklejsza jaka może być
niczym nie zaskakuje ktoś sobie idzie przez las, spotyka kumpla lejącego sie z orcami (ciekawe czemu, powiedział im że shrek jest ladniejszy?), pokonali je to ktos ich chcial zabic, ida do domu jakiegos ich "gooro" (nawet sie nie zastanawiajac kto ich zaatakowal), a tam jakis koles (zakladam ze) zabil ich mistrza, zniknal i przywolal jakies potworki, jakies kolesie ratuja im dupy, happy end. fabuła rodem z taniego anime (jak SK). Nic ciekawego ani zaskakującego, żadnych zwrotów akcji ani zawiłości... jednym słowem: NUDA
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Bo nowe są obleśne
Takie sobie ale 0 / 10 nie dam (-10/10 ![]() żartuje z 6/10, nie 5/10 za piżdżące w oczy kolory, a związków fabuły z innym fake nie ocenie bo tamtego nie widziałem.Ale i tak nie zaciekawa. Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Nie wiem czemu - mi się nie podoba
![]() Idzie sobie ziomal Zobaczył że ktoś jest atakowany przez !!!4!!! orki(nie zadużo Siekieta?) Dalej... Uratował tego ziomala i powiedzieli "Chodźmy do mistrza" idą i sobie zobaczyli "Czarne ognie"(eee...)jakiś super duper hiper biper(ale nie wystarczająco ponieważ i tak on umrze...)i on gadał gadał bla bla bla a wtym siedze ja eee... nie ten text ![]() no to on sobie gadał i ? i pocałowali go w Tyłek -.- on uciek i Hopsasa zoonk 0.o o.0 przyleciały 2 "Czarno ogniste" żywiołaki ! i tadan(jak je sam zrobiłeś to gratzy) i oni już umieraja a tu ZoOnK Hopsasa 0.o o.0 Ktoś się tutaj z telekopnoł i ZoOnK Czarno ogniste żywiołaki(<--- jak sam je zrobiłeś to wilekie gratz jedna z dwóch rzeczy jakie mi się podobają w tym faku !) SZLAG trafił ;] Ps. eee Naprawde czytasz za dużo Siekieta... u niego 4/5 krain u ciebie 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10 arcymagóff których on chce wyssać co? Ostatnio edytowany przez Torog Velrock - 11-09-2006 o 14:22. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie zabardzo oczekiwana następna część.
Mam nadzieje, że się podoba. ![]() Ostatnio edytowany przez Magic Master - 14-09-2006 o 19:41. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o fuj jak zapachnialo Thalantyrem... no al teraz lepiej ... troche niejasnosci w fabule no ale dalbym... 7/10
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ludzie komentujcie!!!
PS. Niedługo next part. ![]()
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Nawet nawet<<(kocham to nawet nawet :>)
Dam...5.3/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Złe nie jest, dobre też. Popracuj nad tym i wymyśl jakąś ciekawą fabułę.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przedstawiam następną część mojego fake story!!!
Sorka, że takie krótkie, ale nie miałem natchnienia do robienia dalej.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Heroes III Shadow of death? Sandro, drużyna, tylko części dodałeś sam ale przypomina mi Heroes III. Fake nienajgrorszy a ocena jakieś 4\10
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Po co ty to kontynulujesz...? I tak prawie nikomu sie nie podoba -...- 1/10 za wklejenie i uzywanie gimpa ..