![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No mnie sie podoba
![]() ![]() Ciekawa fabuła. Fajne outfity ![]() ![]() Drakonka dziwnie wyglada xD , pomnik w 2 screenie dziwnie rozlozony na 3 czesci , droga w pierwszym screenie tez dziwna. Hmmm ogolnie jest dobrze ![]() Ocena:8/10 Pozdr0 ![]()
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @Kwaso
Pomnik i drogę robiłem ładne pół roku temu, gdy myślałem, że zrobię jakiś Mroczny Fake Z Kimś Złym W Roli Głownego Bohatera(TM). Więc - moja wina. @offtopic Hoho, Dukos i Blas się odezwali. Rzadkość... Dukosa po raz pierwszy widzę, Blasca po raz drugi. (nie licząc notki) Welcome on Tibia.pl Fake Forum! @topic Nieźle nam idzie, może w tym miechu jeszcze next part damy. Dalibyśmy wcześniej, ale szkoła skutecznie niszczy nasze starania. Więc - pozostaje wam czekać. Miejmy nadzieję, że nie skwaszę i będzie warto czekać.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spodziewaliście się fake za tydzień? NIESPODZIANKA! Fake nie będzie za tydzień, tylko TERAZ! (Modkowie, wybaczcie doublepost, edita by nie zauważyli) Niestety muszę was zasmucić. Teraz nie będą tak szybko next party wchodziły. Powód? Szkoła, jutrzejsza wizyta w Krośnie (mniejsza po co) i przede wszystkim to, że się zmęczyłem robieniem fake. Teraz już naprawdę next part pojawi się pod koniec miesiąca. Albo i później. A teraz:
---- ![]() ---- ![]() ---- Nadrill, dzięki za pentagram.(Nie bój się, ten drugi też wykorzystam) Kwaso, dzięki za aury. ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- CDN. Comment (szczegółowy) plx!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() MAuhaUAhuaa Jak ja kocham byc zlY!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam czasami mi odbija ^^ ale jak zobaczylem jaki jestem zuy to poprostu niemoglem sie powstrzymac ![]() ![]() Pozdrowki Veruis xD
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() goood
wielki plus za efekty wiele sie nie zmieniło od ostatniego odcinka pozatym że fabuła zaczyna wciągać
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 10-09-2006 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Nooo fabula sie rozkrecila
![]() ![]() Błędów nie wypatrzylem , dobrzee... No coż tu wiecej powiedziec, czekam na more ^^ Ale kiedy ?? h.uj wie ![]() Pozdr0 ![]() Kwa Kwa ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Fake bardzo ładny fabuła bardzo fajna a efekty (szczegolnie aury) to poprostu#@$#@%# Kwaso jak ni bedziesz mial nic do roboty napisz do 7720640 chetnie skorzystam z twich umjetnosci graficznych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Fake Cud Rub Dalej!
Szatan Rox! |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niezłe
![]()
![]() |
#31 |
Zbanowany
|
![]() Nom fake bezbłędny. Szkoda, bardzo szkoda, że późno (chyba ;> może nas w konia robisz? ^^ Oby, oby...) będzie... No cóż, ale na TAKIE COŚ (w pozytywnym znaczeniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
zobaczymy kto zwycięży... ; p w kazdym razie... jestem jednym z bogów. trudno mnie bedzie dead... ; d @topic hmm... bezbłędny... @down hehehe.... ciesz sie, ciesz.... ; d
~ gg 2792671 ~ [/center] Ostatnio edytowany przez invinceble - 11-09-2006 o 20:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Domyslam ie kto ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() A co tam dam ci komenta
![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up and 3up
Ja tam bym wam nie radził się kłócić, bo jeden i drugi mogą paść. To zależy ode mnie. :> Tak na serio to mam już fabułę na kilka odcinków. I powiem wam tyle, że siły będą NAPRAWDĘ wyrównane. @Wardi Nie, tym razem serio gadam. Mam naukę i mogę siedzieć na kompie max. 1h na dobę. (popieprzone diagnozy neurologa... jak zwykle komp = samo zło i mi się od niego wzrok pogarsza. -.-) //EDIT// Właśnie się dowiedziałem, że Koper jest chory. Więc nie będzie nowych lokacji. A jak wiecie brak lokacji = brak Fake. Więc - wybaczcie.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 14-09-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() Nieźle, nieźle... Tylko to imię Władcy Zła XD Wysiadłem pry nim... Widziałem wiele, ale to było... hmm... wyjątkowe
![]()
![]() |
#37 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ja jak jestem chory to też siedze cały dzień ^^ EDIT: Nie no sorry, Alph, przecież sam napisałeś, że WielkiKoper (^^) odpowiadał za 99% outów... Myślałem, że bez niego dasz sobie spokój... Nic nie było, sorki ![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 14-09-2006 o 16:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() @offtopic
Cytuj:
@topic Mam nareszcie dostawę otoczen od Koperka, więc w sobotę biorę się ostro za fake. Może (MOŻE! To nie jest pewne!) w niedzielę pod wieczór będzie next part. Jak nie - za tydzień na 100%. //EDIT// Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 14-09-2006 o 16:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Piątek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: RL
![]() |
![]() No i znowu fajnie jest xD W niektórych miejscach jest śmieszne
![]() ![]() ![]() PS. Ja Dukosa juz kilka razy widziałem ![]() ![]() PS.2 Pozdro dla Alphy, Dukosa ![]() PS.3 Tracz i Sieradzan... Jesteśnie D*b*l*m* ![]() Ostatnio edytowany przez Okelm - 14-09-2006 o 19:13. Powód: Nieważne |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Cytuj:
Ja Jestem władcą zła! Ja jestem wszechpotężny i nakazuje ci nie rozmyślać nad moim nickiem!!! MUashashahuharhas |
|
![]() |
![]() |