![]() |
#421 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Sep 10 2006, 10:07:35 CEST Killed at Level 63 by Avainvan Name: Arwex Sep 04 2006, 21:52:50 CEST Killed at Level 65 by Bezok I ty mi pajacu piszesz ze ja was zdradzilem? a 120k sie przyda, thx |
|
![]() |
|
![]() |
#422 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Wiem, że pewnie masz moje zdanie w poważaniu no ale… zawiodłem się na tobie. Nie wiem czy wiesz/widzisz ale [CHAR]Xandar Mac'Leod[/CHAR] jest graczem NEUTRALNYM więc nie wiem czemu to właśnie jego okradłeś? Powiedz mi jak ci on zawinił (nawet na pm) ale po prostu chce to widzieć z dwóch stron.
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#423 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() ciekawe czym ja Ci zawinilem? dowiedz sie od Mailstorma, czemu nie szedlem go lac. Mozesz zapytac Huxego i sie dowiesz, ze jestem neutralny zwazywszy na fakt, ze gdyby nie jego pomoc to juz bym nie gral na tym servie...
|
|||
![]() |
![]() |
#424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Neztas pierdoły gadasz gadałes i gadać bedziesz xD i nie pier.... ze to wojna gildii ponoc mam hunta u efesosa napisalem mu ze dam mu kase za pare dni i poszedlem na poha expic starałem nie odchodzic od temple na wszelki wypadek ale gdy wybilem respa urwalem sie na dragona tego jednego na ornamencie... ropnołem go i sobie z nim biegne aż tu nagle wpada bebiz i tirain chcą mnie zabić jednak dwoch to troche zamało na mnie szczególnie palladyna i knighta.. ubralem guardianke full def i spokojnie cieklem do temple (no moze nie tak spokojnie bo jeden red dip byl) w temple gdy zapytalem sie ich za co mnie bija zobaczylem odpowiedz ze za toze jestem polakiem za efesosa i za to ze mam dopiek w gildi "pro by bezok" i do tej pory nie mialem nic do szwedow ale sa to PA i tyle zdania nie zmienie wiec neztas nie gadaj glupot.. was tez po wojnie zabija.. i powiedza ze dla respectu..
p.s chciałem byc neutral poniewaz znam Kisie.. i nie chce byc przeciwko Rzeszowowi chyba dobrze napisalem "Rzeszów" Ostatnio edytowany przez Heram_Elion - 11-09-2006 o 20:29. |
![]() |
![]() |
#425 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Profesja: Paladin
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
![]() |
![]() Cytuj:
-.-
![]() |
#426 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]()
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() CO TO ZA PRYWATA, BOZAKU ANUMRATI?! DO SZEREGU WRACAC!
xD Ok, konczymy panowie chatowac na forumie. ;f Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#428 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa) PS2 zjedzone literki to skutek wylania soku malinowego i tabasco 5 min temu na keyborda xD |
||
![]() |
![]() |
#429 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Witam od kilku dni czytam to forum i chcialem podzielic sie z wami moimi spostrzezeniami odnosnie szwedow i wojny na tym serverze.
Niewiem czy to dla was interesujace ale podobna sytuacja zdarzyla sie na swiecie na, ktorym gralem, mianowice isarze. Oczywiscie nie bylo tam zadnych podtekstow narodowosciowych itp, jest to moim zdaniem proba zbyt doslownego wyjasnienia przyczyn komfliktu. Kazdy gracz w pewien sposob chce poczuc wladze, wiec wybiera co oczywiste strone konfliktu (gildie), ktora ma wieksze szanse na zwyciestwo. Odnosnie Szwedzkich graczy, ich mentalnosc znacznie rozni sie od mentalnosci polskiej, oni traktuja ta gre jako zabawe, dla nich pekowanie, power abusing innych gracz to poprosu swietna rozrywka( oczywiscie nie dotyczy to wszystkich graczy bez wzgledu na narodowosc). Co do Polakow wydaje mi sie, ze traktujemy ta gre zbyt serio, i klocimy sie z soba zbyt serio(nie chodzi tu tylko o poprzednie posty jakie przeczytalem na tym forum ale ogolne moje spostrzezenia jako gracza roznych serverow). Szwedzi potrafia walczyc miedzy soba w grze a w rzeczywistosci sa swietnymi przyjacolmi ( tutaj daje przyklad Sazeza a pozostali szwedzi z Isary). Wydaje mi sie ze brakuje gracza, ktory poprowadzil by naszych do zwyciestwa, poniewaz kazdy ma kazdemu cos do zarzucenia. Tak tez bylo na isarze, gdzie poklocona czesc polakow przeszla do wroga. Wojna zakonczyla sie pokojem jednak wszystko sie rozsypalo i tak naprawde wiekszosc polskich graczy odeszla, rowniez z tych ktorzy wspierali wroga(gildie Del'toro). Apeluje wiec o niesprzeczanie sie o tibijskie konflikty a wsparcie dla gildii, ktora uwazamy za sluszna ps. na isarze wszyscy neutralin po wojnie zostali wyciecie w pien ![]() nie chcialbym zeby ta sytuacja powtorzyla sie tutaj. Prosze o komentarze do mojej opinii, na wszystkie z przyjemnoscia odpowiem ) |
![]() |
![]() |
#430 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
No w sumie masz racje, ale zawsze prowokatorzy sie znajda =P
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() @up... Nie rozumiem po co cytujesz post, ktory jest bezpośrenio nad Twoim...
@ topic... troche sie działo,5 trupów ogólnie, Huxy padł po raz pierwszy na wojnie...
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Angole probowali ubić Huxego rok.... Nam to zajeło 1 dzien
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik Forum
|
![]() 00:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Huxy. He was killed by Bezok. Mamy 1 i mam nadzieje nie ostatniego Fraga ^^ |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gz ;s a film jest?
|
![]() |
![]() |
#436 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() viev gru grinakh jest na tibia.de a nasz viev jest u nas na kompach ^^ , jak wroce z szkoly to go zuploaduje bo neimam czasu teraz
|
![]() |
![]() |
#437 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() zacznijmy od tego, ze nikogo nie sie nie naklanialo do wlaczenia sie. Ja tylko pytalem co gildia sadzi o nadchodzacej wojnie nic wiecej. Czemu odrazu nie powiedziales: "no wojna bedzie ale Ethical jako gildia nie wlacza sie do wojny, jak ktos chce walczyc to gl"?
|
||||
![]() |
![]() |
#438 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#439 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy wojna sie rozpoczela na gc Ethical cytowalem wasze texty wypowiedziane dzien wczesniej. Jak dla mnie temat jest zamkniety i tak uwazam, ze Ethical to nierozgarnieta gildie ^^
|
|||
![]() |
![]() |
#440 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeszcze przed wczoraj powiedziales ze nie walczysz i chcesz wrocic do ethical, dzis znowu jestes w gsl. Moze to z toba jest cos nie tak skoro co chwila zmieniasz zdanie? mkay nvm. Nie mam zamiaru nic nikomu udowadniac, oficjalny moj reason jest na forum.tibia.com - powtarzam sie, wiem ;p
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 12-09-2006 o 13:45. |
![]() |