|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3021 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Ktoś mi odpowie co się dzisiaj działo z DoF'em ? Po co Klonor, Cors, Pollbull i Jameha "wybiegli" po kolei smaotnie na sporą grupę wanted? Ta akcja w "zamku" djina to już w ogóle była pierdolona kpina
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3022 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3024 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() I gdzie jest waleczny Sathan z Shanozem?? Na piramidzie w PZ :-) gie zet szuje... ale pewnie powiecie ze g... wiem, bo wy wtedy byliscie afk albo mieliscie lagi badz kicki kawa wam sie wylala na klawiature badz wszytsko na raz.... GIE ZET zycze milej gry na innym servie
PS. NARESZCIE ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez PiXiEs - 11-09-2006 o 23:46. |
![]() |
![]() |
#3025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() @up
To dopiero początek zabawy ![]() Rok szkolny dopiero się zaczął ;> |
![]() |
![]() |
#3026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() Ztchorzylem czy pomyslalem?
Ten sam blad co w thais nie biegali razem a ja nie mialem po co wychodzic, darlem sie na ventirlo, ze all maja do mnie przyjsc i pojdziemy walczyc, ale wpadly 4 osoby w 5ciu nic bysmy nie zrobili im, to zostalo nam (mi i sathanowi) smiac sie z tych co padli i wyzywac ![]() Wszyscy co padli to im gratulowalem i pogratuluje tutaj rowzniez GZ glupoty ![]() ![]() Jak wygrywalismy to powatarzalem, ze narazie wygrywamy, ale przyszlosc pokaze co bedzie sie dzialo ![]() Drazowi sie chyba wysypaly juz asy z rekawow wiec nie liczcie na nowe niespodzinaki. Wygrac bitwe a wojne jest duza roznica, moim zdaniem wojna potrwa nawet ponad pol roku ![]() Cya noobki z forum tibia.pl zal mi was naprawde.
#3027 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() CyA noobku z tibia.pl
|
![]() |
![]() |
#3028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @pixies
a kim ty wogole jestes a na nowy serwer czekam od grudnia ![]() a nooba jak narazie ty prezentujesz @dof jesli nie nauczycie sie sluchac lidera to tak zawsze bedzie Bylem na wielu wojnach ale wasze zgranie to jest masakra nigdy nie widzialem takich bitw jak tutaj zal.pl NOWA GILDIA NOWY LIDER NOWA TAKTYKA innaczej nie widze waszej przyszlosci Moim zdaniem to ta nazwa przynosi pecha defenders of fargon enty zawsze nie walczyly a jak walczyly to sie palily w czasie walki Wanted GZ (mieso armatnie to okreslenie dla dofa a nie dla wanted ![]()
#3029 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dragoholikus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3030 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() Eldyn prosze zamknij pysk !! Nie liz dupy !!
![]() ![]() ![]() Hail Wanted _/ ![]() |
![]() |
![]() |
#3031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Witamy nowe osoby w wojnie ;-)
Anarchos Patanou btw. Lehen Sep 12 2006, 07:29:44 CEST Killed at Level 47 by Patanou
Hail Wanted ! ![]() Hail PA ! ![]() ![]() Loyal to the end Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 12-09-2006 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#3032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() jedyna dobra rzecz to bylo blokowanie paru osob z wanted....
mebi, zordan itp. ale mebi nie mial pza i nei wiem gdzie on poszedl. powinni wszyscy wyjsc razem a nie. jeden jameha biegnie pierwszy a knighci za nim. <lol> all powinni wyjsc i wszyscy razem to walka mogla by byc wyrownana a nie. pare osob wyszlo reszta albo uciekla albo sie schowala albo dala loga...... Eldyn i go with you.... kiedy ten new serwer bedzie. ahh ;]
#3033 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 133 World: Azura Residence: Thais Guild membership: Believer of the Wanted Last login: Sep 12 2006, 09:12:52 CEST Comment: Sep 12 2006, 15:47:20 CEST Killed Muddy don Doggy at Level 6 unjustified Sep 12 2006, 15:46:13 CEST Killed Muddy don Doggy at Level 6 unjustified Sep 12 2006, 15:25:29 CEST Killed Wollwo at Level 14 unjustified Sep 12 2006, 15:23:33 CEST Killed Nie trencie bo ubijam raty at Level 7 unjustified Sep 12 2006, 15:22:18 CEST Killed Nie trencie bo ubijam raty at Level 8 unjustified Sep 12 2006, 15:08:17 CEST Killed Tom Urban at Level 42 unjustified Account Status: Premium Account Account Information Real name: Jonas Location: Sverige Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Created: Jun 03 2004, 22:13:09 CEST to jedna z tych asów?
![]() |
#3034 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL.
jeszcze przed chwila go w kazo widzialem......
#3035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Profesja: Paladin
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() @DoF
Chcialem sie ogolnie wypowiedziec na tym forum lecz stwierdzilem wpierw iz obczaje filmik od Urba zanim sie wypowiem. Ale mialem nadzieje ze az tak zle nie bylo... Post moj nie jest po to aby was obrazac badz cos podobnego gdyz jako osoba neutralna (powiedzmy) wyrazam moje subiektywne zdanie. Jak zapewne wiecie chcialem do was dolaczyc po pewnym zdarzeniu ktore mialo miejsce okolo miesiac temu mimo iz postanowilem zostac retired lecz zdarzenie to wzbudzilo we mnie chec zemsty. Podjecie decyzji o przyjecie mnie zabieralo wam strasznie duzo czasu. Ale po tym co widzialem na tym filmiku moge wam powiedziec najwyzej "je*cie sie" tak noobowskiej akcji jeszcze nie widzialem chyba w calej historii Tibii, zal mi was a takze ludzi ktorzy was znaja, wasze rodziny i ludzi ktorzy was spotykaja na ulicy. Naprawde w moim poscie nie mam na celu obrazanie was ale najwidoczniej wbijanie mlotem do tepego lba "moge zrobic cos dobrego dla Azury zanim skoncze z Tibia i poswiecic sie na kilku akcjach jako przyneta bo KLADE LACHE NA TIBIE" niema w waszym przypadku zadnego sensu. Tak samo jak sensu nie mialo by stracic 500k expa jako przyneta tylko po to aby po mnie padlo 10 noobow ktorzy nawet w biegu sie uhac nie potrafia. Widac to zreszta bardzo dobrze a najlepszym tego przykladem jest Horrigan Macduff ktory nawet nie umie naraz chodzic i WCISKAC BINDA!!! Nastepny Jameha ktory mysli ze jego mana nigdy sie nie wyczerpie i nie musi pic manasow. Macie wbudowanego bota w Tibie a nawet nie umiecie z niego korzystac. Mimo mojego skromnego lvlu 69 utrzymal bym sie dluzej niz polowa z tych co padla bo gralem wuchte na otsach pvp i uhanie sie czy picie manasow w biegu a jednoczesne przekladanie amuletow nie sprawia mi problemu. Jak widac level to nie wszystko. No i dodam jeszcze kilka przyjemnych cytatow pojawiajacych sie na filmie. "14:41 Urbexx [178]: its like ots server" "14:34 Last Varior [113]: exiva "sandra magnus 14:34 Last Varior [113]: zblizyla sie" 14:48 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: pierodle nie moge z tych noobow18:59 Tegax [97]: mowic im qwa nie panikowac za mna18:59 Tegax [97]: to pajace dostaja sd i panikuja 14:49 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: i sie rozbieguja18:59 Tegax [97]: jak nooby-.-" "14:53 Minavand [136]: Sandra is always helping her members, in ANY situation! 14:54 Minavand [136]: She even logged out" Ogolnie takim charem jak Sandra Magnus mozna rozje*ac gore Kazordoon na pol a jak do tego dorzucic all sorcki i najsilnieszych palli i jakies 2 knighty z DoF to tylko zrobic taka akcje jak Wanted i totalna zaglada. Wezcie sie lepiej nastepnym razem sluchajcie Tegaxa, Shanoza albo Sathana bo ci panowie widzieli wiecej wojen na zywo niz wy na all tibia cam'ach i maja pewne doswiadczenie w tej sprawie. Jezeli chodzi o mnie to juz definitywnie wbijam w Azure. Szkoda nerwow na zdolniachy co tu graja. No i chcialbym jedynie wyjasnic jedna ostatnia sprawe. Myliliscie sie co do mnie ze jestem typowym Draz-defenderem czy cokolwiek, na forum zawsze wyrazam swoje zdanie a nie niczyje inne a na DoF pisalem to co pisalem bo mnie w*ur*ia jak zapatrzone w siebie blazny wypominaja jakies glupoty wszystkim innym a nie patrza na to co sami robia. I mimo wszystko nawet jak chcialem inva do DoF to wciaz wolalem powiedziec "Gz Draz on Your birthday" niz "Gz Sandra on Your lvl/mlvl advance" wogole nie wiem co w niej all lizo*upy widza. Stara 40 letnia baba co sharuje z wuchta wiary konto i wastuje fortune na gre. Wali mnie to czy sharuje czy kupuje platyny za real cash ale jedynie mowie jaka jest prawda. "Sweetest GIRL on Azura" LMAO Na koniec zycze wszystkim powodzienia i polamania nog. Kocham was i wogole nara. @Drago Ty sam jestes As, lepiej idz se ubij jakiegos 40+ sorcka, moze nim Anim gra lbie... Wanted gratulujemy Exminda!
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#3036 |
Użytkownik Forum
|
![]() ........
zgadzam sie z toba w kilku kwiestiach.. ja patrze a jameha zamiast sie uhac to zaklada pokolei stone skiny........ i chcem nawiazac do jednej rzeczy to co powiedziales o sandrze.... nie to ze kupuje czy cos tylko to ze ma wy*****sty mlvl..... Taifun Devilry mial taki mlvl na 240 lvlu a sandra ma go na 170. ona ma chyba najwyzszy mlvl na calej tibi ;p nie widzialem wyzszego. jednym slowem mozna by nia zburzyc cale kazo jak to powiedziales ;p @EDIT Jeszcze jedno... Ja rownierz nie stoje po niczyjej stronie bo chcem byc Neutral ;]
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 12-09-2006 o 16:43. |
![]() |
![]() |
#3037 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
86 m lvl: Hesperides (202ed), Mastro Daro(174ms), Sonek(46ed)
![]() |
![]() |
#3038 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky
|
![]() Jedyna dobra wiadomoscia dla DoFu jest to ze Mina nie moze Was zabic wiecej niz 5ciu, no chyba ze bedziecie mieli yellow skulle
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() poprostu pieknie...forumowi krzykacze pokazali co potrafia
![]() bylo was 2x tyle co wanted nie wspominajac ze na poczatku wanted latalo w 5 i was fragowali pokolei ![]() ![]() btw "BEKAS123" cos dla ciebie http://rapidshare.de/files/32864328/cezar_spy.rec.html ![]() |
![]() |