![]() |
#461 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() powiedzialbym cos ale to sie juz zamienia w chat ;p
|
|||
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem'
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() @ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś? Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie... ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE @up w 100% racja 22 full respect 4u-22 miał małego peszka bo pełno noobków blokowała a w przejściu rasista ryan~ vel frelle wiec i tak długo sie utrzymał z ważywszy na siłe i hity jakie dostawał.1 more respect 4 22 Ostatnio edytowany przez Soferim - 12-09-2006 o 19:52. |
![]() |
![]() |
#464 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jurand i Dwadwa dostali potrojny spam ue z ktorego Dwadwa juz nie zdolal sie wyuhac. Nie oszukujmy sie- GSL & Gravity Zero nie miala w tamtej chwili nawet podobnego combo do Arc i Triady. @Rankor taki offtop. Masz moze Nirvana- smells like teens spirit? ;p
|
||||
![]() |
![]() |
#465 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
fakt, pelen podziw dla Knightow: 22, Juranda, Kohana, Thorisa i Coco- odwalili kawal dobrej roboty.
|
||||
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ej koleżanki ma ktos film jak pada huxy?
![]() Kisia ty tez a reszta z triad moze odwiedzic rooka ;p |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiesz jaka jest roznica miedzy glupota a odwaga? ^.-
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Podpowiem - taka, jak miedzy lojalnoscia, a zdrada. ; )
|
![]() |
![]() |
#469 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Frag to frag. Nie wazne przez ile osob byl ubity. @Xandar Z tego co widzialem na filmie, Dwadwa padl od sdkowania "na pale" (tylko 1 combo bylo zgrane, reszte kazdy napierdzielal sdkami bez zadnego liczenia). @down Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Osobiscie najlepiej graloby mi sie na serwerze mieszanym (kilka narodowosci w gildii rzadzacej). Jesli juz mialbym wybierac gildie dominujaca wybralbym Szwedow. Abusuing to abusing. Malo kto nie korzysta z tego bedac najsilniejszym na serverze. Roznica jest taka, ze w wiekszosci przypadkow Polacy przy wladzy robia sie gorsi od kolegow zza morza (tylko i wylacznie moje zdanie). Z tamtymi przynajmniej da sie na poziomie pogadac a tu.. no coz, roznie to bywa. Ostatnio edytowany przez Rankor - 12-09-2006 o 22:46. |
||||
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2006
|
![]() Podam ci ostatni przyklad ze swiata w, ktorym gralem, mianowice isary, Walczylismy z gidia del'toro i jej odlamami (impero romano, isara finest. itd)
Polacy + kilku szwedow i graczy innej narodowosci, inni polscy wysoko poziomowi gracze nie chcieli walczyc bojac sie, ze po wojnie zostana wyrzuceni z servera. Kilku jak to zawsze bywa uzupelnili szeregi wrogow. Walczylismy jak rowny z rownym. Ostatecznie przegralismy a Dt wywalilo z serva wszystkich, ktorych chcialo bez wzgledu czy w wojnie brali udzial czy nie. Moze teraz wydaje sie to smieszne ale jak thunder'storm i Rau Grinakh zrobia po 140 lvl naprawde nie beda bali sie nikogo (spojrz para Bapupa-Histan na isarze). Jezeli beda chcieli bedziesz gral dalej, jak nie to nie bedziesz. Poki Szwedzi nie maja tak wielu wysokopoziomowych postac jest szansa na wygranie i niewidze tu nic glupiego. Lepiej chyba grac na serwerze podobnym do furory niz do isary. |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Na serwerze, gdzie sharing jest norma? "Ok". Pozatym, dlaczego motywem do walki po stronie szwedow ma byc obawa o wlasne chary? Panowie, odrobine samokrytyki. Ile to razy polak polakowi byl wilkiem? Mam walczyc po stronie kogos, przez kogo odchodzilem z servera (sytuacja hipotetyczna ofc. Choc moze, niekoniecznie ;>) tyle razy? Kogos, kto wbil mi noz w plecy i chelpil sie tym?
Dlaczego wykluczacie zwykla, hipotetyczna przyjazn z ludzmi innych narodowosci? |
![]() |
![]() |
#472 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() Cytuj:
Nie widzisz ze bardziej doswiadczeni gracze(watpie czy jest wiekszy nabb od ciebie) mowia ze spamujesz i gadasz totalne glupoty?? Jeszcze raz ci cos doradze... Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie... @Adolp~ mozesz wziasc rozped zaraz po nim... @ Xandar- przyznales mi racje xDDd :**********************88888888 |
|
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Lokacja: Świebodzin
Imię: Lord-Saimon
Gildia: Convicted for Glory
Poziom: 63
Skille: 79/43
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() i tak sobie rozmawiamy i rozmawiamy a tak naprawde w kólko o tym samym poczekajmy moze na jakie sopen battle i wtedy cos napiszmy.. bo narazie to praktycznie nic nie było a jak cos bylo to juz jets to rpzegadane i sorki panowie ale sie powtarzacie...
|
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
|
![]() thunder ogolnie nietrzeba zabijac on sam pada regularnie co 2-3 dni na dragach ^-^
|
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() Mam Takie jedno zasadnicze pytanie dla GLS,nie widać tego było na filmiku. Dlaczego nie wycofaliście się za drzwi hellgate, albo chociaż na prawo w stronę więzień gdzie jest dużo łatwiej się bronić?
|
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shamala
Gildia: Aquilus Occulte
Poziom: 105
Skille: 95
|
![]() Name: Thoris Tao
Profession: Elite Knight Level: 102 Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino and by Thunder'Storm Comment: Retired 4ever ~ THX For My Real Friend Ehm w taki sposob jak kazdy bedzie robil to ta wojna dlugo nie potrwa ... co wystarczy raz pasc zeby mozna byc juz retired ? Zrozumiem jeszcze coco shotsa ktory napisal na tibiacom ze ma lagi ale tez to troszke dziwne ze akurat teraz ma problemy a nie przed wojna. Ostatnio edytowany przez Shamala - 13-09-2006 o 08:11. |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() On ten comment miał już chyba od dawna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shamala
Gildia: Aquilus Occulte
Poziom: 105
Skille: 95
|
![]() Jesli tak mial od dawno to po jakiego *uja jesli expi i gra dalej ?
btw: swallow zwirku |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @Ethical- nie to zebym was nielubi bo zostaly tam osoby za ktore chetnie bym walczyl i ktore cenie ale wysluchajcie mej skromnej i krotkiej opowiesci...
Odnosnie neutralnosci i tego ze jak to mowi chris:"beda nas cenic i szanowac za to ze nie bralismy udzialu w walce i nie bedziemy mieli prze*** ". Pamietajcie ze aktualnie Arc walvzy z ludzmi ktorzy byli z nimi w gildi i byli im "blizsi" niz my;p. I jakos mnie nie bawily teksty jak wybuchla wojna typu:"zajebiscie bedzie wiecej expowisk wolnych" moze kiedys tak gdyby nie.... A wiec oto pewna historyjka.... Za górami za lasami zył prze bardzo wielu laty krol potezny i bogaty... Dobrotliwy , lecz niezmiernie rozżalony, z racji córki pizdolony... Ups nie ta bajka;p A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili... Podczas gdy my neutralni Ethicale expilismy sobie nie bacząc na niebezpieczeństwa... Az tu nagle pewnego pieknego i slonecznego dnia w cyclopolis(w RL byla noc:S) 1 dzisn po skonczonej wojnie ,expiac sobie moim knightem wpada niejaki Zyrex Montana (25lvl) klepie moje cyce. Grzecznie mu pisze ze byl;em 1st i mam ochote dobic level w dodatku bije moje stworki.... 5 min pozniej pisze do mnie Jinikao:"Zrobiles cos bo Arc pobieglo do cyclo" myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem czym moglbym urazic jakze wielki honor ludzi z ARC. Nagle podbiega do nie Tirain , rau , ealu (grin~) , chand reth , neo montana , zyrex montana i ktos jeszcze... Nie bylo dzien dobry, hiho , ani Greetings tylko nagle pojawily sie white skule i napisa You lose XXX hitpoints due tu an attack by chand reth. i jeszcze kilka takich od reszty. Probowali mnie trapnac i ubic ale jakims cudem udalo mi sie uciec. Wbieglem do domku Hapata i czekalem na ich reakcje. Napisali mi ze Wojna sie skonczyla i teraz w cyclo bedzie siedziec Zyrex a Ethicale lepiej niech nie cfaniakuja w cyclo bo podczas war za duzo tam siedzieli. Miałem zakaz od Arc wchodzenia do cyclo i 40k paymentsa za.... UWAGA to jest najlepsze :"Za zajmowanie terenow Pacc dla siebie poniewaz w regulaminie CIP sof jest zabronione zakazywanie i zajmowanie terenow by siedziec tam samemu ![]() Ktos moze to pamieta?? ![]() Ostatnio edytowany przez berger - 13-09-2006 o 08:51. |
![]() |
![]() |
#480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Moje zdanie na temat wojny jest takie, że kto nie wygra i tak będzie PA
![]()