![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() to jest śmiechu warte te Rp nauczyli się cos robić i myślą że już sa najważniejsi to powodzenia wam powiem z tą grą , mówisz do mnei dzieciak mam 17 lat i wy sie zachowujecie tam jak dzieciaki za byle co ban za byle co dowalacie sie do kogoś ŚMIECHU WARTE!!!
![]() |
#203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() ... Marchewki, drogi dzieciaczku... Szanuje twoj wybor, ale skoro juz jestesmy do dupy, to teraz wyjdz i nie wracaj, prosze cie o to. Wszyscy maja cie dosyc, ja wiem ze jestesmy do bani, i ze to sie nie uda, ale swiat bedzie lepszy bez ciebie.
Cytuj:
Pozdro~ Kulikos ;x
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Użytkownik Forum
|
![]() no same z was cwaniaki i tyle
![]() |
#205 |
Zbanowany
|
![]() Avager, Kulikos, nie potrzebnie się wdajecie w "rozmowę" z tym palantem na forum
![]() @Marchewki Ahaaa, to teraz rozumiem... Buntujesz się dlatego, że cię zbanowali, tak? ... Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 12-09-2006 o 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Racja... Pasuje ;x no ale wchodzi tu Mr. Ktoś, zaciekawiony projektem i widzi wypowiedzi pana Marchewki... Co mysli? Ja juz nie bede sie klucil, ale niech on tez da spokoj bo tylko udowadnia jaki z niego... Noł Komments =.=
Cytuj:
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() A teraz odpowiem na jedną rzecz, Czemu ta gra (RP) ma silnik graficzny taki jak Tibia ? PROSTE !
Silnik graficzny Tibii, to co wyswietla, jest latwy i dosc praktyczny + dosyc przejzysty. Bardzo łatwo go edytować, i wprowadzać nowe rzeczy. Co za tym idzie ? Czeste updaty graficzne... nowe lokacje i takie tam bzdety, dlatego jest to uzywane... Czemu nie taka zryta grafika jak w RPG makerze ? Bo jest 1000000000000000000 + 1 gierek robionych w RPG makerze, i nikt prawie w takie nie gra... . Po za tym, przyjemniej jest zrobic sprity Al'a Tibia niz do RPG makera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
|
![]() pffffff jak narazie to gra ma opuźnienie o 3 miesiące to BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!
gra ma byc inna... to tak Silnik inny prawie wogule nie inny, Okno gry to samo co tibia, czary brane z ultima online i prawie wszystkie skille buhahah , wiesz jest coś takiego jak wymyśl coś sam anie birzez pomysły z innych gier lol....
![]() |
#209 |
Zbanowany
|
![]() @up
Miałem rację, a ty mi teraz to potwierdziłeś że jesteś po prostu... Ekhem, JA takich słów nie używam... No i co z tego, że opóźnienie? Przynajmniej widać, że Kawior ma zamiar zrobić PORZĄDNĄ grę, co nie zajmie mu tyle czasu co przewidział... Proste! Znaczy sie zależy dla kogo, bo dla ciebie nie 0.o O silniku już była mowa, w poście moim i Avagera (look up plx!)... Jeśli chodzi o okno gry, to teraz, powtarzam, chyba każda gra MMORPG 2D wzgldała by w ten sposób - patrz - silnik graficzny. A może inne gry nie zwalają pomysłów od innych gier, które nie zwalają pomysłów z innych gier, które nie zwalają pomysłów z innych gier itp, co? Boże mój drogi, ile jeszcze takich palantów nam na Ziemię ześlesz? Zlituj się, Panie! xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh, Skille z Ultimy ? chodzi o kregi czy co tam jest ? Pfff... ja akurat bardziej (wiekszosc) skilli bralem pod kat Baldurs Gates'a.
Ja jakos nie widze z ultimy skilli, wogole skilli nie widze o.O ? (jeszcze nie ma dokladnego ich zarysu), pierw chcemy zrobic podstawe - 1 miasto, 1 postac ... pare addonow do niej... i to all jak na pierwsza bete, ktora przy okazji przetestuje serwer. i takie tam bla bla bla... Marchewki, powiem Ci jedno, z kazdym twoim nowym postem robisz sie coraz bardziej idiotyczny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Ta gra napewno nie osiagnie wielkiego komercyjnego sukcesu na całym świecie, ale jeżeli macie ochote i lubicie się bawić w takie rzeczy róbcie dajej tą gre... Chciałem widziec wyniki waszej pracy na początku czerwca ale wer. beta pzesuneła sie o pare dobrych miesiecy, a teraz mowicie ze 1 beta bedzie tak mało zaawansowana?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto idjotyczny się robie ten się robi , wiem że lecicie w bambuko z tą beta test hahaha , jak ta gra wogule wyjdzie ale raczej nie wyjdzie
![]() |
#214 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PartBoy, my nie chcemy zrobic z tego komercji....
Co do wersji beta, to wymienilem to co ma byc w 100% na niej... nie jest to jednak pewne . |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
|
![]() KOPJUJECIE WIEKSZOSC od tibi nic więcej gra do 4 liter !!
![]() |
#217 |
Użytkownik Forum
|
![]() Marchewki, jeśli posiadasz choć cząstke tego co ludzie zwą duszą, zaklinam cię, daj spokój i nie zaśmiecaj tematu...
Rozpoczynam Akcję Ignore Marchewki ( nie karmić trolla, na takie posty jak wyżej po prostu nie odpisywac, liczę na to że się znudzi ;x )
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie się nie znudzi że zgapiacie w żywe oczy wszystko z tibi, ultimy i innych gier lol i to ma być wasza gra buahha
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam takie pytanie, stawiacie to na serwerze "domowym", czy wykupujecie jakiś?
No i mam nadzieję, że się uda, choby na złośc "Marchewce".
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mamy zamiar wykupić serwer, choć jak wiadomo troche to kosztuje. Mamy bannerki no ale cóż zrobić ;x narazie dużo kasy nie ma ;/
![]() |
![]() |