|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Przemo2
Wow na furorze padlem tylko raz przez ludzi na poczatku wojny jak wpadlo po mnie 5x sorcow jak mialem 80lvl i sobie expilem bo bylem neutralny pozniej wbilem 83lvl i przestalem grac bo taifun sobie za duzo pozwalal. Kiedys po 1 wojnie musielismy placic i zaplacilismy b-roba i chyba 10k za nas 3 a kazdy z nas mial 66lvl 3x chary z 66lvlem i bylismy na okolo 10tych miejscach w top, odrazu po wojnie poszlismy na demony i zlootowalismy mms ![]() Ty sobie wymyslaj co chcesz ja ciebie nigdy na oczy nie widzialem ani nic o tobie nie slyszalem lol. Po kazdym moim zalogowaniu zabijalismy kogos i uciekalismy po naszych akcjach duskinessi zaczeli czaic sie cale noce na nas a my pkowalismy przed resetem i rzadziej w nocy z calego naszego pkingu nigdy nikt z nas nie padl a my zarabialismy niezla kase za itemki na rl ![]() ![]() A Sathan Bell to Airen 83ek (sprzedal chara na 83lvlu)
Hail ••Avano•• Ostatnio edytowany przez Eldyn - 13-09-2006 o 00:29. |
![]() |
|
![]() |
#3062 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3063 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
OOOOO zebys sie przypadkiem niezesral udajesz wielkiego madrale bo poprostu niemasz sie do czego innego przyczepic to przyczepiasz sie do ortografi LOL. CYTUJE ![]() Sadze ze jestes kujonem w szkole i nic do tego niemam ale forum to niejest dyktando tylko FORUM KRECIE ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() @Eldyn
nie ruszaj gowna bo bedzie mocniej smierdziec
#3065 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
Airen Created: Nov 06 2004, 20:08:13 CET Sasho Pansa Created: Dec 11 2005, 20:28:01 CET Wiec sie nie udzielaj pajacu a z dp moge wychodzic kiedy zechce nie znasz mnie to sie nie udzielaj noobie wysolowal bym cie w 10s
![]() |
#3066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() no dobra... sry. ale to nie ja zaczolem...... i pojebane komentarze na moj temat nie wiem czy sa normalne bo swego czasu jak byla wojna to duzo osob wyszlo z dof. morson , itp itd i nikt nie komentowal ze on zaplacil. a mi sie juz zygac chce jak slysze to
#3067 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mioduch.
DoFowi tez zaplacilem jak bys nie wiedzial. na wojne moze dolacze kiedys kiedys. w dupie mam co inni mowia. wazne ze se moge teraz expic ;] wprawdzie slabo mi to idzie bo nie gram za duzo (szykuje sie do egzaminu) ale zawsze te 40k dziennie mozna wbic. Nie chcem sie klocic mioduch i skonczmy moze moj temat ze zaplacilem. bylem glupi i h... teraz sa wazniejsze sprawy niz klotnie akurat z toba. @Sasho czemu nie zalozysz posta. POPACZCIE NA BLEDY SATANA. on wolal zamiast chodzic do szkoly siedziec przed kompem i szykowac postac na takiego nooba jak ty ktory po jednym UE sie wylozy bo nie nosi ani ssa ani nie ma manashielda. Idz sobie popisac na Furore. bo to serwer dla Azuryjczykow. chyba ze boisz sie hunta od Duss~ ?? A z satana PVP watpie czy wygrasz bo i na rl tibi mial duzo fragow a kiedys nawet widzialem go na OTSie wiec nie piepsz glupot o tym ze go na swiecie nie bylo jak ty grales. bo wszystko widze po tym CREATED. @Saxe. wejdz sobie na Photobucket i wpisz Sandra Magnus. jest takie zdjecie sandry a obok Tete Nemeth. i ona jest mloda a nie jakas 40 latka
#3068 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Świat: Saphira
Poziom: 79
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3069 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A Niedoczytalem ze juz ci ktos ci pokazal kto ma Naj mlv w tibi..
|
![]() |
![]() |
#3070 |
Użytkownik Forum
|
![]() ;p.
ciekawe ile on wali z exori vis albo z jakis czarow i ile robil taki mlvl ![]()
#3071 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma sie co spierac ja swoje wiem. Sathan wiec czekam na Ciebie
![]() ![]()
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 13-09-2006 o 11:44. |
![]() |
![]() |
#3072 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Guest
|
![]() 16:44 Ferumbras has returned to his citadel once more. Stop him before its too late.
Mam nadzieje, że WANTED i DOF sie polacza i go odesla tam z kad przyszedl ![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Użytkownik Forum
|
![]() LooooooL na azurze !!!!???? hihihihi.
MOVIE PLX
#3075 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() @Saxe
"Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c" Weź mi proszę nagraj filmik kamerą jak to robisz uciekając/goniąc kogoś podczas pvp. Powinieneś chyba żonglerem w cyrku zostać ![]()
Tell me baby, what’s my name Tell me honey, can ya guess my name Tell me baby, what’s my name I tell you one time, you’re to blame Ostatnio edytowany przez Silvaeris - 13-09-2006 o 18:49. Powód: cytowanie sie stentegowało |
![]() |
![]() |
#3076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
Noto jak ci sie niechce spierac i niemasz na to ochoty to poco sie to wogule wypowiadasz ??????? LOL ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3077 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Omg pisalem to co myslalem.. i po pierwsze nie chce mi sie teraz z nimi klocic bo nie sprawia mi to przyjemnosci i nie widze w tym sensu a po drugie forum jest od tego zeby sie wypowiadac.... Aff...
![]() |
#3078 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Popatrz na Minavanda na ktorym grało pół Wanted. Myslisz czemu tak szybko zrobil taki level? Draz, Drago, Urbexx, ludzie od niego z rla i wielu innych.
![]() |
#3079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Saxeboze Ar'Sol
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Qrde juz mi sie nie chce zbytnio na to forum wchodzic ale siedze w budzie na rozje*anej lekcji i sie nudze w trzy pupki to moze cos tu nabazgram.
@Zembol Wiem ze Sandre Magnus zalozyla mloda dziewczyna co nie znaczy ze ona nia caly czas gra. Z pewnych zrodel wiem ze rownie dobrze mozna by teraz umiescic zdjecie Hega i podpisac je Sandra. @Silvaeris Takie cos to dla mnie zaden problem. Jedni jak byli mlodzi to grali w jakies gowna a ja to sobie refleks i zrecznosc wyrabialem w strzelankach i grach zrecznosciowych. Btw. mam do ciebie pytanko na priv. @Azureus A czy ja mowie ze ona jest jedyna? Minom gra Dari~ i podobno Mina jednego dnia mowil swietnie po polsku (chociaz to o niczym nie swiadczy bo ja tez kiedys mowilem w innych jezykach tylko dlatego ze ktos mi wysylal co mam pisac) ,Urb dzielil odkad pamietam konta z bratem (czasy eterni jak z Markusem stali caly czas na mc na trenie), teraz dokladnie nie wiem, do Draga Anim mial passy zanim go skroil, teraz na bank inni liderzy Wanted tez maja a Draz udaje ze ma zycie. Nie mowie ze ona jest jedyna ale takie Wanted ma to w du*ie ze ja o nich pisze jak shareuja. A jak napisze cos o Sandrze to zaraz staje mur obroncow i twierdzi ze all to nie prawda ale ja i tak wiem ze klamia. Jakbym chcial udowodnic ze to prawda to bym to zrobil ale nie ma po co, tylko bym zdradzil swe zrodla (jakze wiarygodne).
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld 13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku |
![]() |
![]() |
#3080 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() ja tylko chcialem zaznaczyc ze zdięcia jakie sa umieszczone na MNS... to nie sa fotki osoby grajacej w Tibie.
Sandra Magnus - jest w rzeczywistości amerykańska Astronautka i jej fotki sa na mns. Jakas osoba zrobila sobie postac o nicku prawdziwej osoby i to dosc znanej.. ![]() a o Sandra Magnus mozecie popytac hlvl na Pandzie m.in Thaldusa, Ikebo destroyera, fenze, bo to jej znajomi