![]() |
#521 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Czytaj ze zrozumieniem... przeciesz napisał, że temat usunięty.
Cytuj:
|
||||
![]() |
|
![]() |
#522 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistik Vannesa
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 45
Poziom mag.: 51
|
![]() Sam się upokarzaz rangor...
Spytałęm grzecznie dlaczego nie broniliście Slaviaxa odpowiedz była "gówno wiesz to sie nie odzywaj." <-- porażka myślałem że to jest forum i własnie tu o takich żeczach powinniśmy rozmawiać. Nastaz oraz Rangor, wasze aroganckie zachowanie doprowadza mnie do rozpaczy... Nic nie wnosząc do tematu stwarzacie tylko sztuczny tłok, oraz wasze beszczelne odopowiedzi nie są na miejscu. W skrucie jesli ktos pyta, to odpowidacie na pytanie albo milczycie, nie ma nic pomiedzy! Odemnie to tyle nie chce ciągnąć tej kłótni ponieważ do niczego to nie prowadzi, chcialem tylko abyście się zastanowili nad swym karygodnym zachowaniem. =/
Attendite a falsis prophetis - Strzeżcie się fałszywych proroków. Jezus Chrystus. Umarly za zycia by bronic swej strony. Upadal, lecz nie czekal skulony... Liberte, Egalite, Fraternite... I'm With You... Here Without You sapere aude - odważ się być mądrym. Horacy. |
![]() |
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mystik:
częsc twojej wypowiedzi po przecinku byla zdaniem oznajmujacym "padł a wy nic nie zrobiliśćie" a jesli uwazasz zwrocenie komus uwagi wiedzac ze ma sie racje jest robieniem z siebie blazna, to gratuluje ~~ nie chce mi sie pisac bo i tak malo kto rozumie edit: @mystik (up): dysleksja~, to nie wyscig o zlote gacie wiec nie placz jak ktos powie ze nie masz racji rofl
meeeeeeee Ostatnio edytowany przez Neztas - 14-09-2006 o 16:13. |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() " Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah " Niestety nie kojaze kim ty mozesz byc
![]() ![]() ![]() ![]() A co do chrisa : Jak nie chcesz walczyc to nie walcz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Dwie rzeczy. Saimon, naucz sie czytac. I nie, tu nie chodzi o to, o co prosilem Bergera (tj. wylapywanie rzeczy, na ktore swiatlo nie padlo bezposrednio, a posrednio, zostawiajac je po czesci w cieniu). Chodzi o informacje podana, jak prostytutka na talerzu.
Vaneska, rozumiem, tez jestem dyslektykiem, ale pannica lekkich obyczajow, istnieja chyba jakies normy, co? |
![]() |
![]() |
#526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
![]()
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#527 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() ja bym walczyl nawet swoim noob charem. W koncu tez tyczy sie o mnie czy bede mogl siedziec pozniej na expie czy przyjdzie jakis szwed i mnie nie wywali
#528 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
POLACY TO TACY SAMI GRACZE, JAK KAZDA INNA NACJA. ABUSUJA, KORZYSTAjAC Z TYCH SAMYCH METOD, ZABIJAJA, UZYWAJAC STARYCH I OGOLNIE ZNANYCH TRICKOW. SZWEDZKA RUNA SD WYSTRZELONA W TWOJEGO CHARA NIE ROZNI SIE NICZYM OD POLSKIEJ. I przestancie wreszcie pierdolic, ze wojna jest 'za wolnosc wszystkich polakow na servie'. Wojny wybuchaja o wladze. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 14-09-2006 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
@Mistig Wanesa O bardzo przepraszam, ja innych od 'kozakow czyt. blaznow' bez powodu nie wyzywam. To samo tyczy sie przekrecania nickow. No patrz, mowisz, ze sie zapytales a przy okazji STWIERDZILES, ze nic nie zrobili. Skad ta pewnosc? Apropo karygodnego zachowania rangora, karygodne sa moje odpowiedzi czy jedno ominiecie autocenzury? =o Ostatnio edytowany przez Rankor - 14-09-2006 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |
#530 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
|
![]() Cytuj:
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tak gadam od poczatku mojej tibijskiej przygody. W sumie, milo, ze ktokolwiek docenil ; (
* Adolphus Elbragol klania sie w burzy oklaskow, zrecznie lapiac rzucona w jego kierunku roze. Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 14-09-2006 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() No przecież wiecie walka narodowościowa świadczy o "patriotyźmie"
![]() ![]() ![]()
#534 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Szymon Piotr Domagala, "Aniol" |
|
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Warszawa
Profesja: Paladin
![]() |
![]() GSL sie rozpadł, znikł albo cos jeszcze - efekt taki że nie ma takiej gildii o.0
#536 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedys i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne) a poza tym z polakiem zawsze mozna ponegocjowac ![]() @Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+ a ja 25 oznacza to ze byle kto mnie moze wywalic z spawnu -.- nawet obywatel pipidowy wielkiej z wiochy malej-.-
#537 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja akurat ucze sie niemieckiego
![]()
#539 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Chociaz... No ok, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jesli ktos zaczyna rozmowe ze mna od 'pl?' to dla mnie (a nie dla tego zlego, strasznego, mrocznego, zimnokrwistego szweda, o lodowatoblekitnym spojrzeniu) juz jest on podswiadoma ofiara. Bo jesli na serverze rzadzi ktokolwiek inny niz Polacy (czyli - jak nakazuje logika - server prowadzony jest przez ludzi nie mowiacych po polsku) nie bedzie on w stanie zebrac high lvlow o pomoc. Smutne, lecz prawdziwe. Cytuj:
Cytuj:
@Rankor: nie wpieprzaj sie do czesci adresowanych do mnie, blz ![]() @down: Shit happens. Pijcie wisienke, jesli ja kupiliscie - bo nikt za was takiego gowna nie wypije. ;f Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 14-09-2006 o 19:53. |
||||
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() tylko jak triad + arcanium wygraja to wiele polaków bedzie miało przejebane w tym ja
|
![]() |