![]() |
#2241 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Cytuj:
a masz dowod ze 2 a nie 3? btw: ja przynajmniej nie ppadlem na szkielecie na 34 lev albo na 36 lev ![]() hehe ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 15-09-2006 o 20:37. |
|
![]() |
|
![]() |
#2242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
eh... na 34 o ile sie nie myle, przy kicku mozna nawet na snake pasc (szczegolnie low lv drutem/sorcem) btw. pzdr dla kumpli z silverki ![]() @down: oj ban bedzie, 7pkt karnych mam xD a co mam w podpisie ,,jestem zdolny'' ![]() @2xdown: ale ja mam 7pkt za 1podpis a nie za kilka xD @down: nope @znowu down, ty chyba serio down jestes XD: fake rox, co :>?
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 15-09-2006 o 20:45. |
|
![]() |
![]() |
#2243 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() a ja bylem shooterem, i to jedynym ![]() tak ale to trzeba byc zdolnym na 34 lev na szkielecie, nieprawdaz ? ![]() @Up ja mam 2 aktualnie albo 3 a all za podpisy =] wiec tez zdolny jestem ![]() ej mam tez pytanie czy w tym avatarze to ty na kolacji? :> xxxxxxx(na prosbe noobka ![]() Tak to ja na kolacji (patrzcie na gg sie przyznal) Jaki fake, sam sie przyznales >.< Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 15-09-2006 o 21:14. |
|
![]() |
![]() |
#2244 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() @Rekin and Sewerus
Thx, zgadamy sie w tibi, moze next Evul Pkey? ;D |
![]() |
![]() |
#2245 |
Zbanowany
|
![]() Dzisaij probowalismy zrobic ornamend shield quest.... ale..... dupa
![]() padlo 5 dragow i 1 dl -.- ... chujowo sie tam je bilo(bylem tam 1 raz ![]() Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 16-09-2006 o 06:24. |
![]() |
![]() |
#2246 |
Guest
|
![]() Jesli dzielilbym konto to czy bilbym tylko 100k dzienie??
zastanowcie sie ![]() |
![]() |
#2247 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
![]() Druid nie dzieli konta, za dobrze go znam
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() A ja dzisiaj padłem ... i to przez polskiego nooba -.-' ... Robertto bo o nim mowa celowo przedłużał mi skulla przez co wkońcu przyszła ekipa i dead
![]() Widać ze ten idiota lubi wkopywać polaków >.< |
![]() |
![]() |
#2249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Profesja: Elite Knight
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
wspolczucia kilver, to sie nazywa chamstwo polakow:/. niestety chyba nic tego nei zmieni. |
![]() |
![]() |
#2250 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kilver
To jest kompletny noobek, grac chyba do konca nie umie. Mi grozil huntem, z mojej rozmowy z nim wynika, ze w Tibie dlugo nie gra =/
#2251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kilver Achin
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
|
![]() @Pulpet
dzieki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zbanowany
|
![]() No coz duzo noobow (i to polskich) jest na silverce....
Co do druida da first ze sharuje to watpie bo 100k dzinnie jak na dzielenie to malo....(szczegolnie na 80 lev+) wiec napewno nie dzieli konta =] |
![]() |
![]() |
#2253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Pewna osoba powiediala na tym forum ze po rozmowie z roberttem wyniosla wnioski ze jest noobem i dlugo nie gra w tibie. Moze i dlugo w tibie nie gra ale lepiej bije lvl od osoby komentujacej.
![]() Hmmm Druid Da First kto poruszyl temat ze ty dzielisz konto? Bo nagle z niczego pojawil sie twoj post w ktorym napisales wytlumaczenie. Hmmm tak sie zastanawiam moze przegapilem czyjs post w ktorym ktos cie oskarza na jednej z ostatnich stron? ![]() Ja widze ze nie mam narazie co tu komentowac poniewaz jestem malo lubiany wiec narazie. Za jakis czas powruce ![]() Pozdro dla normalnych
#2254 |
Zbanowany
|
![]() BYly rozmowy, i w tibi i na forum lenidas wtracil do tematu jakies 1 zdanie... =]
|
![]() |
![]() |
#2255 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ligus
Zależy jeszcze od tego, jaki dana osoba ma cel w grze ![]()
#2256 |
Guest
|
![]() Co do Robertto to wydaje mi się że on już nie gra w Tibie
![]() ![]() Zmieńmy temat xD Otóż wydaje mi się, że na silverze wybuchnie (jeśli już niewybuchła)wojna pomiędzy Shining Force a Feel The Power. SF jest huntowane przez FTP. Duffzenho padł wczoraj tracąc 156lvl i Newstrayk(98) a dzis padł Ransoex (116lvl). Parę dni temu padła tez Shaakka i Xelius Wunna. Tego samego dznia co Xelius~ padl Jirizcek(97) a jeszcze wczesniej Khonsu Osiris (85), trzy dni temu padł Emage na 71lvlu, tydzien temu Magnus Verus (116). Pipao Silverheart padł już 2 razy. Huntowania końca nie widać ![]() ![]() ![]() Zacznę od tego, że Actyve (121) też padł zabity przez członkow FTP a nie należy do SF (jeszcze nie?) Czyżby FTP zabijało wszystkich h-lev? Czy Carpathiaa też ma się spodziewać hunta tego niewiem ;P. Powody nagłych dedów h-lvli są mi nieznane :/. FTP dała invite Lynxzenho (73), Sapi Lizu(70) (która jest zbanowana) i uwaga... Aztecwarrior. Tak, tak dostał też zaproszenie od SF ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Guest
|
![]() Co o tym sądzicie? bo ja nie zamierzam słyszeć co chwilę "Pay or die"
![]() Ostatnio edytowany przez odfssdofisdfhchs - 17-09-2006 o 13:44. |
![]() |
![]() |
#2258 |
Zbanowany
|
![]() Widac ze malo grasz na silverce....
A o czym ma sie da first wypowiadac? o tym ze jest to juz xx wojna ktora nic nie zmieni na servie? |
![]() |
![]() |
#2259 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up up
![]() To nie chodzi o tego Robertto co był pierwszym ownerem, jego znałam od 13 lvla i on akurat byl spoko ![]()
#2260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @odfssdofisdfhchs
Wojna jest juz od paru dni mógłbyś czasem poczytać forum na tibii com ![]()