Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-09-2006, 23:16   #221
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Król

Coraz częściej widze że polacy na Xantera sie zmieniają tzn. Nie są tacy jak za czasów takedy, humm może inaczej, teraz to co było kiedyś strasznie sie zwiekszyło, chodzi o ściganie sie z levelem. Oczywiście można sie ścigać ale nie za wszelką cene a szczególnie nie za cene przyjaźni, dobra już wyjaśniam, chodzi o to że cześć osób udaje przyjaciół a w rzeczywistości myślą tylko "kurde on bedzie miał hunta ja mu nie pomoge to go przegonie z levelem", "oo ten chce byc retired no super zanim wróci przegonie go z levelem" Oczywiście wielu z was sie wypiera albo oszukujecie własnych siebie że tak nie robicie. Ale wystarczy troche bardziej nad ty pomyśleć, co ci da to ze masz wiekszy level od przyjaciela bądź od reszty polakow? NIC! Nie bedziesz mial z kim iść na hunta ani z kim walczyć w wojnie. Czy polacy na Xantera walczą pomiędzy sobą? Czy huntują sie nawzajem? Nie! wiec po co wyścig o level... Pomagajcie sobie na wzajem...dobiłeś swój level to poblokuj koledze...w ostatnich dniach dużo osob odeszło z xantery, mowa o Tomekssie, Furion-tori itp... Jestem pewny że wystarczylo dać im troche otuchy i zostali by, zrobili nowe postacie i zarabiali pieniądze czekając na koniec hunta albo początek wojny, ale teraz NIKOGO NIE OBCHODZI CZY ONI ODESZLI! Każdy martwi sie o własną dupe, to samo ze mną i shi'rusem... gdy mieliśmy jedne z najwiekszych leveli polaków to prosili o pomoc z wiekszoscia problemow pisali do mnie... A teraz gdy moga mi pomoc to nie kiwną palcem... czemu?? Wyścig o level...?? OMG.. Nie róbmy z siebie brazoli....
Dobra ale sie rozpisałem... jeszcze jeden przykład i kończe
Chodzi i Master-Sarevok... Gdy mial wysoki level tzn wiekszy od innych ktorzy teraz maja 70+ LIZALISCIE MU DUPE! A czy teraz jakiś knight zaproponował mu poblokowanie potworków? Przeciez każdy wie ze Sarevok ma net kicki i expić nie może...mamy tylu knightow... Adisavix.. Billes.. Nyneq i reszta, o was głownie mowa...Pomyślcie co robicie... kazdemu uderza level do głowy i każdy z dnia na dzien staje sie coraz bardziej podobny do Etriusa i Vespera....

Pozdro

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 14-09-2006 o 23:20.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-09-2006, 23:36   #222
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

W 100% sie z toba Adii kurwa zgadzam.. Teraz nie ma miejsca na kolezenstwo, albo przyjazn, bo wszyscy tylko gonia za lvlem.. Ale ja wam mowie, ze on wam chuja kurwa da.. bedziecie mieli 100lvl i nic wam to nie da, bo jesli dostaniecie hunta to i tak go bedziecie miec i wtedy zaden stary kumpel wam nie pomoze, tak jak i wy nie pomagaliscie mu. Szczerze?? Z posrod ogromnej liczby kumpli jakich mialem na 25-40 lvlu aktualnie zalicza sie juz niewielu, a gdy czasami sie odezwe do ktoregos z nich, to czuje sie jakby gosc mnie wogole nie poznawal i byl ktoryms tam z kolei ownerem. Podobnie sie tyczy moich old bro z tibii, z tym wyjatkiem ze wiekszosc juz nie gra.. Mowa oczywiscie o Monalizie, Mattheosie, Lukim, Michu, Vakusiu, Sadomaso, Mith Alerze, Vofimie i jeszcze paru innych o ktorych zapomnialem (srry za to). Kiedys wielu "kumpli" pisalo mi "Sarevok jak bedziesz chcial isc na jakiegos hunta, albo cos to pisz, a na bank ci pomoge", a teraz?! Kiedy bym nie napisal slysze "szkoda run, nie mam czasu/kasy/ochoty, gdybys mial pacc.. wole isc z xx i yy na hydry, bardziej mi sie oplaci. Tak wiec ludzie na Xancie sie zmieniaja jak i caly serwer.. szkoda tylko ze na gorsze.. :/
Master-Sarevok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-09-2006, 23:42   #223
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok Pokaż post
W 100% sie z toba Adii kurwa zgadzam.. Teraz nie ma miejsca na kolezenstwo, albo przyjazn, bo wszyscy tylko gonia za lvlem.. Ale ja wam mowie, ze on wam chuja kurwa da.. bedziecie mieli 100lvl i nic wam to nie da, bo jesli dostaniecie hunta to i tak go bedziecie miec i wtedy zaden stary kumpel wam nie pomoze, tak jak i wy nie pomagaliscie mu. Szczerze?? Z posrod ogromnej liczby kumpli jakich mialem na 25-40 lvlu aktualnie zalicza sie juz niewielu, a gdy czasami sie odezwe do ktoregos z nich, to czuje sie jakby gosc mnie wogole nie poznawal i byl ktoryms tam z kolei ownerem. Podobnie sie tyczy moich old bro z tibii, z tym wyjatkiem ze wiekszosc juz nie gra.. Mowa oczywiscie o Monalizie, Mattheosie, Lukim, Michu, Vakusiu, Sadomaso, Mith Alerze, Vofimie i jeszcze paru innych o ktorych zapomnialem (srry za to). Kiedys wielu "kumpli" pisalo mi "Sarevok jak bedziesz chcial isc na jakiegos hunta, albo cos to pisz, a na bank ci pomoge", a teraz?! Kiedy bym nie napisal slysze "szkoda run, nie mam czasu/kasy/ochoty, gdybys mial pacc.. wole isc z xx i yy na hydry, bardziej mi sie oplaci. Tak wiec ludzie na Xancie sie zmieniaja jak i caly serwer.. szkoda tylko ze na gorsze.. :/
Nom tylko zobacz że z tych wymionionych tlyko moni-lesiu ma wiekszy levle od ciebie no ale lesiu to spoko ziom odzywa sie nawet do noobków ktorzy na trade pisze "xxx [8]: szukam przyjaciół/ szukam meża

A co do mojego hunta... to dzieki niemu wiem teraz tko jest moim przyjacielem a kto tylko go udaje.. i wieszcie ze jeszcze nie raz bedziecie prosić mnie o pomoc... wiele razy z xantery odchodzilem i wiele razy wracalem wchodząc na czołówke...

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 14-09-2006 o 23:43.
stary 14-09-2006, 23:46   #224
Tomekss
Użytkownik Forum

Tomekss's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Old Takeda
Tomekss ma numer GG 8837828 Send a message via Skype™ to Tomekss
Domyślny

Nie wiem czego sie spodziewaliscie ? Ja jak Adii i reszta zlapali hunta expilem jak moglem zeby moc pomoc im w jaki kolwiek sposob ... wyrobilem sobie " znajomosci " po ktorych jak przyszlo co do czego to nawet oni zaczeli mnie walic ... ale mimo wszystko staralem sie ... Teraz dla mnie Xantera to przeszlosc ... Nie gram no i napewno juz nie wroce jak narazie nawet niezle uklada mi sie na nowym swiecie ... A wy prowadzcie swoj wyscig szczurow w koncu tak jak Adii i reszta staniecie sie zagrozeniem i w razie problemu zostaniecie sami ... POWODZENIA SZCZURY !!

Tomekss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2006, 00:04   #225
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Evul

Jeżeli juz jesteśmy w temacie... to skomentuje kilku polaków ktorzy na to "zapracowali"

Adisavix - Gdy hunta nie miałem Z KAŻDYM problemem przychodził do mnie (jak to tomekss ujoł "właził w dupska") teraz gdy znalazl sobie nowych przyjaciól a o starych zapomniał?? Nie po prostu ma ich w dupie...Jego nowymi przyjaciółmi są oczywiście Kal.. Gothic i inne high Levele...

Billes Saigo - Nie znam go za dobrze... Wydaje sie uczciwy chociaż powinien 5 razy pomyśleć zanim coś zrobi badć powie.

Goralek - aff, my love 4ever ale straszny TCHURZ!

Nyneq - Moim zdaniem to jeszcze dziecko które powinno odłożyć tibie na jakiś rok...

Totalizator the Wizzard - O nim nie da sie nic złego powiedzieć wzorowy friend ktory zawsze pomoże w 100% można na niego liczyć

O innych polakach z Eod nie bede sie wypowiadał Może inni to zrobia zachęcam

PS: Jeżeli myślisz ze źle o tobie napisałem... wybroń sie, daj przykład dlaczego tak nie jest...

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 15-09-2006 o 00:12.
stary 15-09-2006, 00:13   #226
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Right.. Co do Totala i Goralka zgodze sie w 100% Total to rowny gosc, jak ma czas to i pogadac mozna A Ania, jak to Ania ma slabe pvp choc dlugo gra, gra jak ma czas i dla zabawy a nie ciaglego expa.

Btw, nie mamy zbyt wielu jeszcze polakow w EoD.. Jest jeszcze Monaliza - my best bro i the biggest zrzeda i maruda, choc jeszcze niedawno mowil ze ja ciagle narzekam XD I Elmajster, ale tego goscia juz nie znam praktycznie wogole :/

A co do Adisa i Nynqa to mam podobne zdanie niestety :/ Nynqa nie poznaje od pewnego czasu, zmienil sie cholernie.. :/ A Adis to jescze bardziej.. Jak byla kiedys takeda to i pogadac sie dalo, a terz jak ADii napisal, znalazl lepszych "kumpli", moze lepszych to zle slowo, ale wedlug neigo na bank bardziej wartosciowych, bo wkoncu nie maja jak jakies "nooby" 50 lvlow, tylko 150. A jak widac dla neigo to ju ujma na honorze jak to bylo u vespera czy tam etriusa "masz za maly lvl zeby ze mna rozmawiac" wielkie i kurwa cholerne lol i lul.. -.-'

Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 15-09-2006 o 00:20.
stary 15-09-2006, 00:16   #227
Tomekss
Użytkownik Forum

Tomekss's Avatar

Domyślny

jestem w stanie teraz o Adisavixie i Ani powiedziec ... reszty na tyle nie znam ale czy znam Adisavixa ? kiedys wydawalo mi sie ze tak obstawial sie Etriusem turi'el-em ale pozniej z wiekszoscia problemow zaczal zwracac sie do mnie lub do innych bo widzial ze sie wybijac zaczelismy ... kiedy sharujac acc nie powiem z kim dogadal sie z kalem i zaczal mu selowac gfb to pozjadal wszystkie rozumy ... Zaczal miec w dupie wszystkich ktorym wczesniej wlazil w dupska bo znalazl wieksze i lepsze dupsko do wlazenia hehe A cio do Ani zawsze byla w porzadku mozna bylo na nia liczyc ale cykorek hehe Sam nie jestem swiety to chyba logiczne ale gralem tak zeby pomagac innym a nie troszczyc sie o wlasny tylek ... No coz nie mam co wypowiadac sie na temat tego co bylo bo minelo , zostana mi tylko wspomnienia te lepsze i te gorsze ...

stary 15-09-2006, 00:21   #228
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Szczęśliwy

Yeah! Wolność słowa. Pie**doli mnie to czy ma ktoś wiekszy level czy nie co mam do powiedzenia to mu powiem, nie chodzi tu o obrażanie czy wyśmiewanie sie z nich ale UŚWIADOMIENIE IM ze zaczynaja robić jak vesper i etrius...
stary 15-09-2006, 09:32   #229
Skurka
Użytkownik Forum

Skurka's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń

Skurka ma numer GG 1552544
Domyślny

Ehh im dłużej czytam ten temat, tym bardziej dochodzę do wniosku, że Xantera jest dziwacznym światem dla Polaczków. Jak oglądałem niekiedy filmiki to patrzyłem, że całą zgrają chodziliście na questy, stworki i inne pierdołki ; ), a tu czytam że kto ma wyższy poziom i jeszcze "kolegów z wyższym numerkiem" to zaczyna odwracać się plecami do starych znajomych. No cóż, wkońcu przekonanie (złudne), że jest się teraz Kimś, przyćmiewa przyjaźń, a wszystko kończy w się w chwili, gdy "najlepsi kumple" nagle, przypadkiem położą cię na ziemi w motyką w plecach lub innych bardziej tępym lub ostrzejszym narzędziem szerokiego zastosowania.

Ja jeszcze takich przypadków jak opisują Adii i Sarevok nie miałem, gdyż gram samemu. Wyobraźcie sobie, że mój poziom nabiłem 99% nie chodząc na wspólne polowania. Jedynie byłem 1 raz na smokach oraz 1 raz na necro z kimś.

Jeśli ma mnie ktoś później wykiwać to ja wolę grać samemu. Dlatego po całym 5 miesiącach gry mam około 5-6 znajomych na Xanterze. I wcale mi to nie przeszkadza.

Krzyż na lepsze czasy.

Ahoj
Skurka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2006, 13:38   #230
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Tez malo chodze na wspolne hunty.. bo w wiekszosci nie ma blokera, a dlaczego to juz widac wyzej.. Ostatni moj wspolny hunt to byly hydry (Sarevok i Monis dead) i v hell z kumplami, ale to tez nie Sarevokiem i dla zasady padlem, bo combo od vampa dostalem.. @Skurka, tak chodzilismy na hunty, kiedy jeszcze Mal byl i cala Takeda byla.. Bo wtedy w gildii byla wiekszosc polakow i zawsze ktos sie znalazl, by sie przejsc na jakiegos hunta..
stary 15-09-2006, 14:28   #231
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Domyślny

To ja się troche wytłumaczę.. wcześniej zanim nie pożegnałam sie z cafejka, mogłam sobie grać beztrosko i oczywiście rozmawiać..w godzinach pracy..od 3 miesiecy wróciłam do obowiązków domowych i niestety.. obecnie przy mojej gromadce dzieci - jest trudno z czasem..w dodatku oni tez potrzebują użyć czasami komputera przez 3 miesiace zrobiłam tylko 4 lvl..Adii mnie straszy frytkami na xancie ,że nie da sie ze mną pogadać , ale czasami nie wiem komu mam odpisać a kogo zignorowac, tym którym pomoglam dobrze wiedza o tym nie mam zamiaru sie tlumaczyc ,ani wymieniać..ale w ostatnich dniach miałam dużo takich sytuacji..Nie mam dużo znajomości ,ale nie zawracam nigdy dupy high lvl nawet sie nie witam z nimi , bo sama wiem ile czasami czasu pochłania odpowiedzenie każdemu głupiego HI... Jednak kiedy już się odezwę bo muszę, nigdy jak dotąd nie zostałam zignorowana.

Co do huntów ja preferuje guardki..jak już się tam wbiję szkoda mi stracic jaskinie, a nie czesto mam okazję , nie jeden palladyn zaczynał na guardach kiedy, ja mu blokowałam nawet kilka dni, albo odrabiał lvl.

Nigdy nikomu nie odmówiłam żadnego qestu..a w tych co czuję się swobodnie nigdy nie biorę ani zapłaty ani run..

Do mnie trzeba tak .. Ania stań kratke niżej uważaj na przekatna itp.. i nie wystarczy raz, bo ja poprostu na drugi dzien nie pamietam jak sie blokuje danego monsterka. Na hydrach nigdy nie byłam..nienawidze potworków które paraliżuja...ale chętnie pojdę jak bedę miała więcej czasu i ustabilizowane godziny gry.. Zreszta z Adim wszedzie bym poszła on potrafi ze mna wszędzie grać TO ON MI BLOKOWAŁ DRAGI na tym screenie na fotologu nie ja jemu^^
Pozatym nie zapominajcie że moja żenująca znajomość angielskiego, pochłnia mi wiele czasu, zanim wyjaśnie problem... W czym mi zawsze pomaga Randor, z którym bardzo lubię grać, jego serduszko dla mnie jest wielkie..szkoda że dla innych go nie ma.
Ale się rozpisałam... w RL życiu też jestem tchurzliwa i aaaw wstydliwa, ale to już wiedzą ci co mnie znają.
Ocywiście mam słabe PVP ale nie potrafię się poddac i powiedzieć nie ośmieszaj się kobieto, bo dzieki takim osobom Jak Adii, Mall ,Max Cruscher vel Maximuel, Shir, gaduła sarevok, Flory of xantera,Kelugo, Ceden Xothor,pasta^^ tez gadułą, Jampare Ferion- Larik, moja gra jest naprawde wyjątkowa ,a wiecie co z Maurickiem tez lubie pogadac..I oczywiście wcześniej Tomekss i Arda Nie wymieniłam oczywiście wielu. Jak MOnaliza Adisavix, Nyneq i innych polaków ostatnio poznanych takich jak oba Mistic - których darze ogromnym szacunkiem , ale jakoś nie złożyło nam sie uciąć dłuższej pogawędki . Larika i paste dodałam bo oni prawie jak polacy ^^.

ps. Tota i Elmajster zrobili na mnie również niesamowite wrażenie, mimo ze prawie ich nie znam..ale moje odczucia się przeważnie sprawdzają.
Myślę że wielu zrozumie co chciałam dodać ze swojego punktu widzenia..
pozdrawiam...Ania
stary 15-09-2006, 14:57   #232
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Dzieki ze o mnie wspomnialas Adusiowi noobkowi tez thx, za to ze mnie w ostatnim filmie wymienil XD Ja nie jestem gadula, ale co mam robic skoro mi sie tak cholerni nudzi.. nei expie to co mam robic?? Tak to sie logne pogadam i od razu mi lepiej, a nawet jak expilm na guardach, dragach czy tombie, to zawsze mialem czas zeby odpisac Jedna reka uciekalem i atakowalem a w tym samym czasie lewa reka odpisywalem komus XD Jak trzeba bylo cos dluzszego odpisac, to stawalem gdzies pod sciana, albo w czasie jak czekalem na respa naskrobalem i good Aha i wiecie co?? Hail Sarevok, bo jestem kurde najlepszym graczem w calej mojej wiosce (tylko ja gram w Tibie z tego co wiem) ehauaheuahae XD :*** 4 all XD
stary 15-09-2006, 15:14   #233
Flory of xantera
Użytkownik forum

Flory of xantera's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
Flory of xantera ma numer GG 2376586
Smutny

No ja nie będe się za dużo wypowiadać
Dzięki Ania że o mnie pamiętałaś pamiętam do dzis nasze plany jak mieliśmy 20-30 lvl i planowaliśmy jak zbić majątek huehuehue
Co do Etriusa .... Jeżeli mówicie o Etrius Drago .... To nie wiem co wy do niego macie zawsze dla mnie był dobrym przyjacielem i go bardzo lubiałem jak potrzebowałem pomocy to z chęcią przybywał. Do dziś nie rozumię dlaczego się tak zmienił jedyne co wiem to to że bił Moich kumpli bo myślał że przez nich stałem się Retired .... Po roku wróciłem a tu jak ktoś już napisał "Wyścig szczurów" Przepraszam jak kogoś uraże ale na bank nie ma tego co na dawnej xanterze pamiętam jak byłem w Takeda Academy nasze hunty, questy, przyjaciół, Ciebie też Skurek Pamiętam
Szczerze powiem ( pewnie nikogo to nie zmartwi) że mam zamiar skończyć z xanterą bo jakoś nie widzi mi się że wbije 100 lvl(może kiedyś) a mnie będą huntować za to że jestem Polakiem i mam za duży lvl .... Brakuje mi klimatu tibi gra jeżeli rozwinąć by temat wyścigu szczurów to to jest tak:
Czy chcesz czy nie w niego wpadasz ....
poprostu zaczynasz grać nie ma z kim gadać nie ma z kim iść na hunt niiiiiiiic
Człowiek dla zabicia czasu układa sobie harmonogram którego stara się trzymać ale pamiętajcie jedno ..... że tibia to również wspaniali przyjaciele fajne imprezy, wzajemne zaufanie ]pomoc nawet przy ryzyku utraty życia
Co ci z tego że tam stracisz 1 lub 2 lvl .... pamiętajcie LvL Da się odrobić a raz zniszczonej przyjaźni już nic nie naprawi więc wejście sobie zaparzcie herbatke siednijcie w Depo i przemyślcie co dalej co jak wszyscy wbijecie 200 lvl a nawet nie będziecie mieli z kim podzielić się tą nowiną co jak cie zaczną huncic i nie tylko nikt ci nie pomoże ale i nikt za tobą płakać nie będzie.

Ostatnio szedłem sobie kopalnią i jakiś 70 lvl szukał zejścia na dół jak mu powiedziałem że mu pokaże to myślał że chce go w jakąś pułapke zaciągnąć bo nie spodkał się jeszcze z jakimkolwiek ppl który byłby dla niego miły.
Dobra troche za bardzo się rospisałem Poprostu starajcie się by wszyscy co grają w tibie mieli z tego dobrą zabawe a nie bilety do wariatkowa ...
Peace For All My black Brothers and sister !!
PS jak komus sie chce niech mi walnie komenta http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=xantera
Wiem ze h**owe fotki ale to nie w tym rzecz !!:
Flory of xantera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-09-2006, 15:21   #234
Tomekss
Użytkownik Forum

Tomekss's Avatar

Domyślny

Jak wiadomo bylo ze lubilem porozmawiac ale od zamkniecia czasu w cafe Ani zaczelo brakowac czasu na rozmowe czasem sie odezwala i co jakies 30 min odpisala a monologi wiadomo z czasem staja sie nudne hehe Ale coz i tak bywa A jak sie treni ma lagi albo kicki to nic dziwnego ze sie rozmawiac chce chociaz ja nawet na huntach znajdywalem czas na rozmowe oczywiscie z wybranymi mi osobamu * tymi ktorych bardziej lubilem ;p ale i zdazalo sie ze i w innych sprawach i z innymi ludzmi ... No coz dziekuje Aniu za wymienienie mnie myslalem ze zapomnialas juz bo dawno cos nie rozmawialismy ... powodzenia na grze

stary 15-09-2006, 15:30   #235
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Tomekss, az dziwne ze nie wtraciles jak zwykle, jak to ci dobrze na Nebuli Juz mnie trafia jak cos pytam a ty sie pytassz czy na nebuli XD Miales tego druida na Xancei robic i tyle..
stary 15-09-2006, 16:51   #236
Tomekss
Użytkownik Forum

Tomekss's Avatar

Domyślny

Widzisz Sarevok ;p Xantera mnie nie chciala a na Nebuli przyjeli mnie z otwartymi rekami ... mialem dosyc grania na xanterze zwlaszcza ze do zbyt wielu ludzi mam uraz ... A ciezko mi by bylo grac nowa postacia i nie powiedziec kim jestem ... a na nebuli zaczalem z czystym kontem tak samo ludzie grajacy

stary 15-09-2006, 18:42   #237
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja cie chcialem moj ty "durniu" (wiekszosc pewnie nie wie o co mi chodzi) XD Wielkie thx dla Ani (Goralka) i Tomuszoma, za to ze znalezli czas i zlitowali sie nade mna Poszlismy sobie najpierw na deep fibule na dragi, dle i pomoc z questem 2 ludkom, a potem na gsy kolo cruz hlm questa Loot = wand of inferno, k legi, p arm i jakies tam smieci, ktor oczywiscie ile dalo rady zbieralem XD Wielkie thx
stary 15-09-2006, 21:07   #238
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny xD

No własnie a tak wogle to ty amsz hutna xDD spoko spoko caly czas mam cie w vipach mam powód i huntowac cie bede....
"ja mam 20 lat on ma 20 lat a ty masz hunta by Adii and Shi'rus" xDD
UHEUAHEE
stary 15-09-2006, 21:59   #239
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Ciebie Rophix nei znam, alez tego co mi Adii i reszta mowili, to calkiem slusznie cie ubili.. Tak btw, nie jestem taki pewny, ze gdybys nei byl afk Tomekss by ci nie dal rady.. Pewnei nie dalby ci rady tak szybko, zebys nie zdazyl zwiac do depo.. Zal mi cie, "szkoda by bylo tracic takei chary", wiesz co to honor? Adus sie w*****l, bo go oszukali i stwierdzil, ze jesli oni moga oszukiwac i zabijac za freeq, to on takze, a my jak mozemy/moglismy staramy/lismy sie mu pomoc, bez wzgledu na chara.
.:: edit ::.
Wedlug mnie nie dla kasy masz hunta, bo kasy akurat jest dosc.. ;]

Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 15-09-2006 o 22:04.
stary 15-09-2006, 22:05   #240
Kenny_Arch
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Imię: Kenny Arch
Profesja: Paladin
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
Domyślny

Witam ,

Pamięta mnie ktoś jeszcze ?
Kenny_Arch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania