|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3162 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
|
![]() @franek i miter
jestescie zalosni.. obrazacie gammblera gowno o nim wiedzac .. ktos napisal, ze patrzac na gammblera ludzia chce sie zygac, czy cos takiego .. nie wiem jak to jest, ale ja nie raz na neigo patrzylem, i jakos nie mialem odruchow wymiotnych .. za to jak widzialem fote mitera ktory wazy conajmniej 150 kg to smiac mi sie chce. nie wiem jakim prawem miter wrzucac gammblerowi co do jego wygladu-najpierw ocen siebie, schudnij i pojdz na jakas operacje plastyczna, bo wygladasz jak 10-cio letnie dziecko, ktore rodzice karmia lopata, bo lykza mu nie wystarcza (jest za mala) i co do tego, ze gammbler "rwie laski w tibi" .. zazdroscicie mu ? no tak, na was nawet w tibia nie leca .. -.-' a teraz juz bespposrednio do franka .. nie znam tej histori, ale jestes F R A J E R E M .. mowisz ze gammbler nie ma zycia rl ? on nie okrada rl kumpli dla kumpli z tibia .. wiec pomysl nad tym co piszesz .. i nie wiem o co ci chodzi, mowiac ze gammber non stop siedzi na tibia .. nie raz chcialem z nim pogadac w pewnej sprawie a go nie bylo, co zreszta zdaza sie dosc czesto, co jest dowodem na to, ze nie spedza calego czasu przy kompie ..i gwarantuje wam, ze nie ma on wiecej ownerow .. moze kiedys mial passy na niego Fifi, ale jak wszyscy wiedza, on juz od jakeigos czasu nie gra na azurze, wiec nie gra tez gammblerem @wojna DoF jeszcze cos planuje, czy juz sie poddali? nawet sie nie loguja a wanted sie wozi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cron Raven aka Miter
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 136
Skille: 92/69
Poziom mag.: 22
|
![]() ni e150 tylko 200 nie 10 latek tylko piecio latek..
a tak pozatym do gammblera nic nie mam tylko tyle ze jest falszywy zalosny dwulicowy i podaje sie za kogos innwgo niz jest a pozatym to zajebiscie miec dziewczyne w tibi co nie:> asz stanc moze... pozadym pisze to co sadze o nim po tym jaki jest w grze moze na rl jest inny nie wiem nie znam i nie chcwm poznawac
Yours Miter:* Wanted... DoF... ![]() Ostatnio edytowany przez Miter Furax - 16-09-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
#3165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() czy to forum sluzy tylko do wyzywania swoich przeciwnikow , jechania po rodzicach. wydaje mi sie ze nie
![]() ja mieszkam w takiej miejscowosci 20km od sulechowa i 20km od zielonej gory , jak ktos wie moze to u nas jest taki PROM przez Rzeke Odra ![]() Hail Bojadla ![]() @Edit. a tak nawiasem to nikt z mojej wioski nei gra w tibie a jak tylko ktos o niej uslyszy to chce mu sie zygac. moj sasiad punishermen ktory jest starszy i chodzi do szkoly w sulku PRZYWIODL te slynna gre i tak oto mnie do niej wjebalo ;] ![]() @Edit 2 A co do azury to juz swiat zjebany i lepiej isc na new serwer ;p poland vs poland --- niezle ![]()
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 16-09-2006 o 13:16. |
![]() |
![]() |
#3166 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Jesteście żałośni :/ Wydaje mi się, że ten temat jest o wojnie, a nie o tym jak kto wygląda w rl (nawet nie wiem co to ma wspólnego z tibią). To, że ktoś wygląda tak, a nie inaczej nie jest jego winą (a przynajmniej nie do końca).
A tak na marginesie, Miter to zdjęcie do Gammblera jest żałosne (nie mam na celu obrażenia nikogo). Zdaje się, że kiedyś Cors z kumplami zrobili takie samo zdjęcie tyle, że skierowane do Drazharma. I tamto zdjęcie również było żałosne (moim skromnym zdaniem). Nie wiem dlaczego zniżasz się do ich poziomu... Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego faceci tak lubią pokazywać publicznie swoje gołe tyłki? ![]() A wracając do wojny to jaki jest wynik? :> |
![]() |
![]() |
#3168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aya Mao
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
|
![]() ***
Gammbler Tibia (20-08-2006 15:22) lol ja cie kocham Gammbler Tibia (20-08-2006 15:22) i tylko ciebie;* *** 11:18 Jasmin Irlawa [33]: Ty ponoc gammblerowi milosc wyznalas ? 11:18 Tajemnicza Precelka Osiama [24]: nie o.O 11:18Tajemnicza Precelka Osiama [24]: on mi wyznal 11:19 Tajemnicza Precelka Osiama [24]: hahhaha 11:21 Tajemnicza Precelka Osiama [24]: przed wczoraj 11:21 Tajemnicza Precelka Osiama [24]: mais przed wczoraj tez to powiedzial HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA GAMMBLER CASANOVA ! ! ! Jelon masz racje, Gammbler otumania kazda laske jaka pozna na tibii, ale na rl nikt go niestety nie chce .. @ Gammbler nie przejmuj sie, lala nie zwroci na to uwagi . |
![]() |
![]() |
#3169 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
I powiecie mi ze to nie jest frejer :S zabawia sie nimi wszystkimi :S a one mu slepo wierza... |
|
![]() |
![]() |
#3171 |
Użytkownik Forum
|
![]() to bylo potem. Jak Ci juz dala kosza po Jasmin nastepna byla Mais. wiesz co jest twoja wada? nawet nie potrafisz romansowac w ukryciu bedac z inna laska. a moznaby pomyslec po takich podbojach jestes w tym mistrzem.. smieszna sprawa.. ;]
|
![]() |
![]() |
#3172 |
Użytkownik forum
|
![]() Osiama to zwykla dzi**a tak samo jak Madzia i Mais, nie wiem jak z Jasmin chociaz tez moglbym tak powiedziec, ale lubie ja. Gammbler moglbys wybierac chociaz laski ktore nie znaja sie i nie sa przyjaciolkami, bo wtedy wiadomo ze wszystko sie wyda.
|
![]() |
![]() |
#3173 |
Użytkownik Forum
|
![]() fakt faktem nie mam znimi dobrych stosunkow ale dziwkami bym ich nie nazwala.. moze jakos inaczej? lizodupy, i co moge o nich wiecej powieidzec? sa falszywe i tyle.
|
![]() |
![]() |
#3174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: w-awa
Stan: Na emeryturze
Imię: a co cie to
Profesja: Knight
Gildia: a co cie to
Świat: veno~
Poziom: 103
Skille: 99/96
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Bziqol
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Nie dziw sie Miter bo to ty zaczoles. A co prawda to prawda po starych sie nie cisnie. Hithxtybye
#3176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
Był okres,że wszystkie dupolizy Wanted robili pośmiewisko.I Ty właśnie także brałeś w tym udział. EDIT Ludzie o czym wy gadacie o jakiej miłosci w Tibi?.Wam sie juz popierdoliło w lbach. EXPIĆ WYPAD.
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 16-09-2006 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
#3177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir broniu
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~!!~Nosferatu od Celesta~~!~~
Świat: Celesta
Poziom: 49
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
![]() Hmm Do wszystkich ktorzy maja jakies dziwne problemy do Gammblera
Za przeproszeniem ale odpierdol*ie sie od niego.... jakis dziwnym trafem nie zobaczylem ani jednego postu z jego strony na wasz temat -.- jesli amcie jakies problemu wpadnijcie w rl i mu to powiedzcie ze ma wg was do dupy gust... a nie kozaki an forum jestescie bo tutaj nic nie mozna zrobic.... zal.pl Pozdrawiam. Gamm przepraszam ![]() |
![]() |
![]() |
#3178 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tym ze zaplacilem ???? przynajmniej teraz jestem free ;]
![]() |
#3179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Wracając do tematu, niech sie wyzywają jak chcą, ale jak widzicie dają świadectwo o sobie i zniechecają do siebie innych. Pozdrawiam Jacek Ostatnio edytowany przez Jacyna15 - 16-09-2006 o 17:54. |
|
![]() |
![]() |
#3180 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec tak.
na poczatku posta chcem powiedziec ze lehen grozil mi , wyzywal itp itd mowil ze padne. powiedzial nawet ze ujebie mnie stonem itp itd. chwalil sie ze ma zajebiste pvp i ze mnei ujebie takim oto charem. wiec : 17:45 You see a dead human (Vol:10). You recognize Ston Lehen. He was killed by Zembol. wczesniej powiedzial ze jak zrobie pz to przyjdzie po mnei solo. i ten oto filmik pokazuje jak to on przyszedl ujebac mnie solo ![]() http://rapidshare.de/files/33332754/...owned.rec.html jezeli macie limit na rapidshare oto REHOST http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11723 Widac jakie DoF ma PVP. nie mowie ze wszyscy z dof tak maja ale widac ten przypadek. Nie mam nic do innych czlonkow DoF ale jak lehen wspomnial napisal juz wiadomosc wiec jak bede hunted to bede pomagal wanted ![]() btw. nie wziolem eq bo nie mialem capa ![]() ![]() ale runki i helm jest ;p
![]() ![]() You Are Dead ![]() Ostatnio edytowany przez Zembol91 - 16-09-2006 o 18:07. |
![]() |