![]() |
#581 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() przypadkowo sobie Slaviaxa ubili coz za niefart moze okularki tzreba zmienic albo cos?
![]() Slaviaxa szkoda tak samo jak Lesleya a Fiaere ubili za to ze miala inva do GSL to chris tobie tez daja i bedzie juz powod |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() Szwedzi zaczynaja naprawde zachowyac sie jak rasisci, tluka kogo leci .Wczoraj naprzyklad zeby bylo smiesznie ubili mi kolege za to ze mial polski comment oraz zapytany twardo odmówil sprzedania sarothowi sd,a gdy zapytal o powód ,którys pan z arc,sd spam nazwal missclickiem i wydal glos skruchy (hahaha).Hum co do ciebie Chris widze ze smierc swoich ziomków z gildi tlumaczysz na tysiac róznych sposobów, moze w momencie gdy ona ciebie dotknie z łapsk ARC to sie ockniesz choc bedzie zapózno, w zasadzie to juz jest zapózno
![]() PS :Jak tylko naprawie kompa to wróce i postaram sie cos powalczyc pisze to po to, by nie widziec postów z podobnym sensem jak napisal kilka dni temu na mój temat Shamala. |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() zgadzam sie z panem na gorze
![]()
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg.... i od poczatku... po raz.... ehhhh
slaviax padl za to ze mial w commencie "Best Rl to Bezok" czy cos takiego les padl, cytat Adolpha~ " osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. " @iridiacarlinpk: nie mozna dac invita osobie bedacej w gildii @dexusah, myanato: nie piszcie juz nic blagam bo to tylko wprowadza zamet to prostej sytuacji @wszyscy inni: nieodpisujcie im (dex~, mya~) bo pisanie po 5x tego samego zasmieca forum (i jest bezsensu bo i tak gowno z tego załapią) i potem musze jeszcze czytac wypowiedzi dwudziestotrzy-lewerowego super-gracza-PyLy który nie dość że nie zna sytuacji to jeszcze uwaza ze mu wynik wojny pomoze/zaszkodzi, a poza granicami polski są same SWE PK ktore beda bic kazdego z polski bo sa egoistami i chca miec caly serwer dla siebie zaczyna mi byc szkoda klawiatury na powtarzanie tych bzdur >.<
#586 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() @Up
Zaczynacie mnie smieszyc,ja nie widzilem zeby na trade kash~,bezok, 22ak itd. opowiadajacy sie po tej stronie co ja puszczal wypowiedzi obrazajace graczy ze Szwecji ,a w druga strone owszem .Zreszta kilka stron temu Berger umiescil kilka z nich. Branie do serca tekstów niskolvlowych postaci z trade jest poprostu glupota,towarzyszy to każdej wojnie.Nie wiem czemu ich to tak jara . @Neztas Dziwne masz podejscie 20lvl tez czlowiek ,moze miec swoje poglądy na dane sprawy. Zawsze lepiej miec zdanie niz go poprostu nieposiadac. W jednym przyznam ci racje nie warto robic z Forum chata ![]() @ Ethical Macie dosc dziwne podejscie, przeciez powody dlaczego padl les i slaviax są wysnute z palca i to istne glupoty zabic kogos za linijke w commencie czy tam za znalezienie sie na ventrilo w nieodpowiednim kanale...Nez~ ciekaw jestem czy ty bys byl szczesliwy jakbys stracil jakies 400k expa przez błachostke oczywiscie nie wspomne o skilach,aol itp Ja juz na te tematy postaram sie wiecej nie pisac ,gdyz jest to bez sensu na sile próbowac wtłoczyc komus zasady i postawy ... ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Neztas
A skad wiesz jak jest na 20-30 lvl? Lesleya chyba nie ubili dlatego ze sobie stal pod depo a poza tym ty wszechwiedzacy skad mozesz wiedziec co bedzie po wojnie?
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() @Up: ostatni post kierowany do ciebie. DO KURWY NEDZY 4 OSOBY JUZ CI POWOD SMIERCI LESA PODALY, NAUCZ SIE KURWA ****U CZYTAC.
* Adolphus Elbragol poprawia krawat, odchrzakuje. Cytuj:
Widzisz, postaw sie na miejscu Arc. Wojna nigdy nie byla honorowym spotkaniem dwoch gentlemanow, strzelajacych do siebie w bialych rekawiczkach. Wojna to sneak ataki, spamy z noobow, kradzierze, hacki, bany. Takie zycie. Les jest na kanale Ventrillo z wroga gildia. Expi, oraz jest z narodu, ktory wydaje sie - nie wiedziec do konca czemu - miec wielkie obiekcje przeciwko Twojej gildii. Stanowi wiec potencjalnego przeciwnika, ktory korzystajac w wojny wyexpi i dojdzie do wrogow z swiezutenkim lvlem, skillami i gpkami. Szczerze powiedziawszy? Na miejscu Arcanium, majac tego typu sytuacje postapilbym tak samo. Bo po co ryzykowac? Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 16-09-2006 o 20:02. |
|
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up wiem, ze jestem upierdliwy, ale
juz kilka osob niedowiezalo ze lesley padl bo mial w commencie ow tam linijke napisana, wiec kulturalnie stwierdzilem, ze nie padl od tego ze stal pod dp (pomijajac linijke w commencie) tylko musial byc jakis inny powod kazdy ma prawo w dyskusji nawet jezeli jest kretynem, idiota i debilem na przyszlosc nie obrazaj mnie plx
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 16-09-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() @myanato:
no wyobraz sobie mialem kiedys 20-30 level! i iridia nie jest jedynym serwerem na ktorym gralem wiec wiem jak to jest miec 40 lev posrod 100+ leveli - naprwade, wojny o wladze wtedy cie nie dotycza a to co bedzie ze mna i moimi znajomymi po wojnie to nie wiem na 100% ale na 100% wiem ze z kazdym mozna sie dogadac i ze nam sie dogadac uda @thoris: postaw sie na ich miejscu, tez bys staral sie uprzedzac fakty jesli ktos jest czyimś "Best RL friend" to na 95% mu pomoze jesli ktos gada z wroga gildia na vent~ to tez raczej im pomoze no nie?
#592 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I slownosc diabli wzieli.
Nieumiejetnosc przyznania sie do bledu jest glupota, wiec sie do niego przyznaje. Brak interpunkcji w Twoim poscie skutecznie utrudnil mi jego zrozumienie, a co za tym idzie, opierdolilem cie niepotrzebnie, za co w sumie po czesci przepraszam. Anyway, nadal bede obrazal kazdego, kogo uznam za stosowne. ; ( |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrabalo mi sie cos
I <3 Iridia Ostatnio edytowany przez myanato - 16-09-2006 o 21:09. |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
obrazasz kogos za jego poglady czy nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem ale umiesz przyznac sie do bledu ![]() jak to mowia nikt nie jest idealny i sorry za podwojny post cos mi sie popier---lo
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() i ja na to czekam
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#596 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
ps, no tak sorry za double
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD Ostatnio edytowany przez Paco88 - 16-09-2006 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Wczoraj expiac z kumplami padlem na ******* D-lordach ;/ te **** nie maja extaushed ;/ ale coz przejdzmy do rzeczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wtedy Bezok bedzie wjebywac sie na spawn i mowic 'leave now or die'. ;>>>>>> Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 17-09-2006 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
#599 |
Guest
|
![]() OMFG. Powiedz mi Smoku kogo to interesuje ze ty bendziesz gral inna postacia ??!!
/Danyth |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiesz danyth Jak bym nie mial przyjaciol na iridi to bym nie pisal tego posta. Jeszcze kogos obchodzi smok wiec prosze zamnij twarz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |