![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze, że moja niechęć do w/f'u nie jest odosobniona. IMO ten przedmiot powinien być jak religia - kto chce ten chodzi, a jak chodzi to może mieć i 1 ale i tak zda.
A co do w/f'u na samym początku dnia - najgorzej będzie w zimę. Już sobie wyobrażam bieganie po obleśnej sali w temperaturze -20 stopni z samego rana...
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zlikwidować WF?
A potem się dziwią, że Polska w każdym sporcie do dupy, że ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, cholestelor itd.... Dla mnie WF był zawsze odpoczynkiem psychicznym i zawsze bardzo go lubiłem. Co do prysznicu: Byłem 2 razy na obozie, chodzę do klubu piłkarskiego i po każdym treningu się kąpiemy, a na obozie codziennie po dwa, czasem trzy razy. Wydaję mi się, że niektórzy wogóle nie chcą widzieć czyiś penisków, bo ich to wstydzi? Swój własny też was wstydzi?... Ja bym to nawet mógl się kąpać z dziewczynami, a nawet byłoby lepiej ![]() Ta młodzież jakaś taka cnotliwa się staje..
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 17-09-2006 o 09:19. Powód: śmiech na całe forum :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() Ad. kwestii 'wstydliwości' - cóż, ja też tak mam. I nie wiem, co to będzie w wojsku (przy czym mam OGROMNĄ nadzieję, że wyszukają we mnie jakąś chorobę uniemożliwiającą mi pójście tam, bo po pierwsze to kupa czasu imho zmarnowanego, po drugie... nieważne, sprawa prywatna xD). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wzięło mnie na cytowanie, o. Tak na marginesie dodam jeszcze mój poniedziałek - 7 lekcji tylko, kończę o 16:10, 2 WF na końcu (i dobrze, że na końcu). Nie jest tak źle. Szkoda tylko, że i tak się nie wyśpię, a będę do późna w szkole (w zimie będzie się już ściemniać pewnie)...
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zotemut - 16-09-2006 o 21:38. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Co do WFu - mógłby być tak na zasadzie "chodze na jakieś zajęcia sportowe, przynosze papier który to udowadnia, mam zaliczone"... bo co jak co, ale nie jestem zobowiązany do kochania koszykówki ;-)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja akurat kosza zniosę (rzadko bardzo gramy), ale od siatkówki zbiera mi się na wymioty, i mam ochotę odgryźć sobie ręce (choć już dawno straciłem zęby od obgryzania brudnych paznokci u nóg...) byleby tylko nie grać.
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Pan Giertych ma zadecydować czy religia ma sie wliczać w średnią -,-
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Lubie WF, ale teraz mamy z klasą koszykarzy, którzy uważają się za lepszych i to trochę dołuje...
![]() |
![]() |
#189 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(21:47:47) (+NervGal) "ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.." (21:47:49) (+NervGal) by kaczi (21:47:52) (+NervGal) holestelor (21:47:56) (+NervGal) rotfl (21:48:49) (+NervGal) !quote add kaczi na forum: ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.. (21:48:50) (@^RagnaRok^) Added Quote #1648: kaczi na forum: ludzie są obleśni i grubi, zawały serca, holestelor itd.. Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 16-09-2006 o 21:55. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Zawsze mi sie wydawalo, ze przecietna dlugosc penisa jest 11,3cm, w jakiejs encyklopedii looknalem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nieaktualne dane? (czyżbym <nędzny żart, jakby ktoś nie załapał...> zawyżał średnią globalną o te 3 cm?) xd
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 16-09-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Lasooch, pewnie mierzyli po sporej dawce viagry ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Zawaly serca to jest natomiast efekt popularnego stylu zycia, zauwaz ze dotyka on raczej ludzi nieco starszych niz ci uczestniczacy w wfie i trudno zakladac ze 1 godzina tygodniowo wiecej biegania przez czas szkoly zaprocentuje za 20 lat niezdrowego trybu zycia zmniejszeniem ryzyka zawalu. Z innej beczki: beznadziejny stan krajowych drog to, na dokladnie takiej samej zasadzie, nie efekt niewprowadzenia do szkol inzynierii ladowej, tylko tego ze przeznaczane na to pieniadze sa marnotrawione przez grupy kretaczy.
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() Co do tego W-F w szkołach- moje zdanie jest takie ,że ten W-F może sobie być byle nie było z niego ocen, bo po co?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Vil, wspomnienie o sportowcach, kiedy się mówi o kondycji społeczeństwa, było kiepskim pomysłem Zotemuta, i nikt nie mówił, że nie ma dobrych sportowców dlatego, że ludzie na wuefy nie chodzą.
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja z WF mam oceny (przynajmniej tak nauczyciel mówi) za postępy i chęci, a nie zdolności, więc mogą być oceny... choć i tak na 5 nie mam szans ;d
![]() |
![]() |
#199 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#200 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Osobiście niechętnie jestem nastawiony do WFu i przemęczania się :> szczególnie po paru godzinach lekcji... ale spox... tyle, że WF jest potrzebny, a jak ja to mówię, to na pewno coś w tym jest. Gdyby WF nie był obowiązkowy to by była banda kaleków u nas w kraju :| a pomysł w wpakowaniu nauki o patryjotyźmie zamiast wf to kapa... I w ogóle to kapa...
Nie każdy kto uczy się w polskich szkołach musi być polakiem i tutaj wpychanie do łba na siłę nie jest zbyt dobrę. Patryjotyzmem powinni zajmować się rodzice!... |
![]() |
![]() |