Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-09-2006, 23:52   #3201
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Jelon666 = Jasmin, tego jestem pewien
@Julita(Kiti)
Teren jak teren, tylko przypominam Zawsze mówiłaś, że nigdy nie wejdziesz już na ulicę na której mieszkam i do której zaliczałaś lokal w którym znajdowała się kiedyś Caffe czy pub panda (panda _/ ) A jak masz się umówić z Corsem to nawet mi na chatę byś się wpieprzyła, wyrzuciła mnie i moich rodziców Taka jesteś lizidupa

@Klaudia(Jasmin)
Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby Do Caffe chodziłem tylko pod koniec jej istnienia oraz gdy Heg ją prowadził(u nas nazywany Krawcem ). Krzychu i Piciu wydawali mi się nałogowcami którzy nie umieli żyć bez Tibi. Jedyny Kan wyglądał na dość normalnego Potrafił wyjść na ćmika w czasie expa dając poexpic(wtedy Zordanem ) jakiemuś młodemu z caffe Więc nie bądź śmieszna Dopiero później gdy poznałem polliego stwierdziłem, że jest normalny i umię się rozerwać innaczej a nie tylko gdy jest w domu siadać do kompa i odpalać Tibię ! Więc milcz moja droga i zajmij się chłopakiem bo ostatnio jakiś niedopieszczony, czyżbyś go zaniedbała z powodu Corsa? Tibi? Gammblera? Kupiłabyś mu chociaż dmuchaną lale

@FirstRiderOfTheApocalypse (trudny nick )
Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły Miter potrafił się na mnie wkurzać bo powiedziałem do Kiti~ że padne, a gdy ją już ubiłem to nie powiem co się działo Jestem za DOF ale niech Wanted narazie prowadzi i wszyscy zobaczą Jasmin~ i Kiti~ w WA haha

@Gammbler
Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora Sępią wszystko, wszędzie i od każdego !

@Cors~
Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo.

@All
Wiem, jestem noobem ale mam wene Warka _/

Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 16-09-2006 o 23:54.
Tosik Tepek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-09-2006, 23:53   #3202
Mioduch
Użytkownik Forum

Mioduch's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Zbanowany
Poziom: 2
Skille: 10
Mioduch ma numer GG 400623 Send a message via Skype™ to Mioduch
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zembol91 Pokaż post
wiec tak.
na poczatku posta chcem powiedziec ze lehen grozil mi , wyzywal itp itd mowil ze padne. powiedzial nawet ze ujebie mnie stonem itp itd.
chwalil sie ze ma zajebiste pvp i ze mnei ujebie takim oto charem.
wiec : 17:45 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ston Lehen. He was killed by Zembol.

wczesniej powiedzial ze jak zrobie pz to przyjdzie po mnei solo. i ten oto filmik pokazuje jak to on przyszedl ujebac mnie solo oto link:

http://rapidshare.de/files/33332754/...owned.rec.html

jezeli macie limit na rapidshare oto REHOST

http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/11723

Widac jakie DoF ma PVP. nie mowie ze wszyscy z dof tak maja ale widac ten przypadek.
Nie mam nic do innych czlonkow DoF ale jak lehen wspomnial napisal juz wiadomosc wiec jak bede hunted to bede pomagal wanted

btw. nie wziolem eq bo nie mialem capa
ale runki i helm jest ;p
czym ty szpanujesz? zabiciem 25 druida? wes sie zastanow....
• • •
tym helmem sie napewno wzbogaciles ;s
Mioduch jest offline  
stary 17-09-2006, 00:04   #3203
Tosik Tepek
Użytkownik Forum

Tosik Tepek's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kitiara Pokaż post
@ FirstRiderOfTheApocalypse

Czemu nie napiszesz z maina droga Paulinko? tak trudno?

@Tosik Tepek

Taki zazdrosny? tak bardzo oznakowujesz swoj teren? nie widzialam nigdzie zadnych oznaczen. wiec skoncz udawac "wielkiego kozaka" bo jak tak wtedy na ciebie patrze to nie wiem czy sie mam smiac czy plakac.

@Gammbler

Z łaski swojej slow mi usta wlasnych nie wkladaj. JA tego nie robie ;]
A sponora potrzebny mi nie jest bynajmniej.
Pisz po Polsku o co chodzi w: Z łaski swojej slow mi usta wlasnych nie wkladaj ? Bo nie powiem z czym mi się to kojarzy

Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 17-09-2006 o 00:10.
Tosik Tepek jest offline  
stary 17-09-2006, 00:16   #3204
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Gildia: Duskiness
Domyślny

Cytuj:
tym ze zaplacilem ????
przynajmniej teraz jestem free ;]
Po tym co tu wypisujesz nie wiem jak dlugo bedziesz FRee....
Jest taka zasada ktora sie sprawdza prawie w 100%, kto zaplacil raz bedzie placil... Tobie wroze to samo.. XD
stary 17-09-2006, 08:34   #3205
Dziub'ek
Użytkownik Forum

Dziub'ek's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

No chodz, chodz ze mna do lozka zrobie to bys bac sie przestala... chodz, chodz ze mna do lozka bez ambicji grzechu , wstydu i leku...
stary 17-09-2006, 09:22   #3206
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mioduch Pokaż post
czym ty szpanujesz? zabiciem 25 druida? wes sie zastanow....
• • •
tym helmem sie napewno wzbogaciles ;s

pokazuje to ze spierdolilem z pz lockiem 2 ziomkom , bez boh itp.
gdyby lehen przyszedl sam to bym nie s*******al, obiecal ze sam przyjdzie ale widac jego obietnice ze bedzie solo. to jak zobaczylem mastera to zaczolem s*******ac a te noobki chyba nie wiedza ze EXIVA istnieje.

jak by bylo solo byl by niezly filmik ;]
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 17-09-2006, 09:26   #3207
Szypol
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Sulechów

Domyślny

@up

Hmmm... Nie wiemy co to exiva? Gdybyśmy nie wiedzieli to nie znaźlibyśmy Ciebie, ponieważ obaj nie mielismy odkrytej mapy i mówiłem Ci to wczoraj, ale jak widać nie cyztasz ze zrozumieniem Podstawówka się kłania?
Szypol jest offline  
stary 17-09-2006, 09:54   #3208
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szypol Pokaż post
@up

Hmmm... Nie wiemy co to exiva? Gdybyśmy nie wiedzieli to nie znaźlibyśmy Ciebie, ponieważ obaj nie mielismy odkrytej mapy i mówiłem Ci to wczoraj, ale jak widać nie cyztasz ze zrozumieniem Podstawówka się kłania?
miales 45 lvli zeby odkryc. myslisz ze ja mialem mape odkryta ??
natrafilem na hydre nawet wiec wiesz ;]
bieglem na slepo.
a ze zrozumieniem czytam (jak sie ma matke polonistke to wiesz)

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 17-09-2006, 10:09   #3209
Szypol
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
miales 45 lvli zeby odkryc. myslisz ze ja mialem mape odkryta ??
natrafilem na hydre nawet wiec wiesz ;]
bieglem na slepo.
a ze zrozumieniem czytam (jak sie ma matke polonistke to wiesz)
Ty udajesz takiego głupiego czy naprawdę taki jesteś? Po formacie mapy się nie zachowują
Szypol jest offline  
stary 17-09-2006, 10:12   #3210
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szypol Pokaż post
Ty udajesz takiego głupiego czy naprawdę taki jesteś? Po formacie mapy się nie zachowują
lol. chyba nie miales formatu wczoraj nie ???
jak masz takie problemy to se przekopiuj na plytke mapy i jak zainstalujesz tibie to je poprostu wklej i masz tak jak przed formatem.....
wiec kto tu jest glupi ??

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 17-09-2006, 10:16   #3211
Saxon
Zbanowany

Saxon's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005

Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek Pokaż post
@Julita(Kiti)
Teren jak teren, tylko przypominam Zawsze mówiłaś, że nigdy nie wejdziesz już na ulicę na której mieszkam i do której zaliczałaś lokal w którym znajdowała się kiedyś Caffe czy pub panda (panda _/ ) A jak masz się umówić z Corsem to nawet mi na chatę byś się wpieprzyła, wyrzuciła mnie i moich rodziców Taka jesteś lizidupa

@Klaudia(Jasmin)
Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby Do Caffe chodziłem tylko pod koniec jej istnienia oraz gdy Heg ją prowadził(u nas nazywany Krawcem ). Krzychu i Piciu wydawali mi się nałogowcami którzy nie umieli żyć bez Tibi. Jedyny Kan wyglądał na dość normalnego Potrafił wyjść na ćmika w czasie expa dając poexpic(wtedy Zordanem ) jakiemuś młodemu z caffe Więc nie bądź śmieszna Dopiero później gdy poznałem polliego stwierdziłem, że jest normalny i umię się rozerwać innaczej a nie tylko gdy jest w domu siadać do kompa i odpalać Tibię ! Więc milcz moja droga i zajmij się chłopakiem bo ostatnio jakiś niedopieszczony, czyżbyś go zaniedbała z powodu Corsa? Tibi? Gammblera? Kupiłabyś mu chociaż dmuchaną lale

Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły Miter potrafił się na mnie wkurzać bo powiedziałem do Kiti~ że padne, a gdy ją już ubiłem to nie powiem co się działo Jestem za DOF ale niech Wanted narazie prowadzi i wszyscy zobaczą Jasmin~ i Kiti~ w WA haha

@Gammbler
Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora Sępią wszystko, wszędzie i od każdego !

@Cors~
Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo.

@All

~~~~To byś sie nie przyznawal przynajmniej, że jesteś noobem.
Saxon jest offline  
stary 17-09-2006, 10:26   #3212
Szypol
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
lol. chyba nie miales formatu wczoraj nie ???
jak masz takie problemy to se przekopiuj na plytke mapy i jak zainstalujesz tibie to je poprostu wklej i masz tak jak przed formatem.....
wiec kto tu jest glupi ??

Formata miałem tydzień temu, a jak wiesz jestem retired, więc nie miałem możliwości odkrycia mapy
Szypol jest offline  
stary 17-09-2006, 10:34   #3213
Marshall_Don_Doggy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Gdynia

Profesja: Druid
Gildia: Nighthawk
Poziom: 73
Poziom mag.: 59
Oczko @Wszystko co wyzej ;]

Powiem wam tak, po co sie wszyscy tutaj tak bluzgaja to bez sensu.
Peace
Marshall_Don_Doggy jest offline  
stary 17-09-2006, 10:50   #3214
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marshall_Don_Doggy Pokaż post
Powiem wam tak, po co sie wszyscy tutaj tak bluzgaja to bez sensu.
Peace

wiem. ale to nie ja zaczolem ten caly konflikt tylko lehen komentowal to ze zaplacilem najbardziej ze wszystkich , wyzywal itd mowil ze mnie upierdoli to wiesz.....

You Are Dead
Zembol91 jest offline  
stary 17-09-2006, 10:56   #3215
Blazejfhooj
Użytkownik forum

Blazejfhooj's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
Blazejfhooj ma numer GG 2183428
Domyślny

Do Lehena i Zembola !! Jak chcecie prowadzic jebane dialogi to pogadajcie kurwa na gadu albo na priv !! a Nie pierdolicie na forum o gluoptach !! to jest o wojnie ktora cos znaczy a nie o 2 noobach co sie ubijaja na 50 lvl !! Chcem "pogratulowac" odwagi bohatera z dof-u !! jak Wanted gralo caly dzionek dof tylko sporadzycznie sie gdzies pojawialo a gdy wanted zniklo ok 1 mass log dof i oblawa w ank <lol69> psy.pl Byl tam sam draguholikus jak sie ruszyl z pz to odrazu sd sd sd .. i wracal spowrotem bo to chyba nie mialo sensu gdy juz dofuludki zauwazyly ze nie znajda tej nocy ofiary to zaczeli sie bawic jak pierdolone przedszkolaki !! zamieniac sie w parcele , worki gp , p , jajka i podobne rzeczy ... heh do jakiej strony to dodamy ?? znany z dof zal.pl ??
a na koniec nie przyjemne slowa jedego z dof-koe do sathana :

23:41 Cezarius [102]: zajbei ciebie
23:41 Cezarius [102]: za to ze mi
23:41 Cezarius [102]: kumpla
23:41 Cezarius [102]: ujebales
23:41 Cezarius [102]: juz se u mnei przejebales

moze mi odpisze ktos z dof ? gdzie hoori, nosoo, cors i reszta forumowiczow?
Blazejfhooj jest offline  
stary 17-09-2006, 11:06   #3216
Azureus
Użytkownik Forum

Azureus's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blazejfhooj Pokaż post
Do Lehena i Zembola !! Jak chcecie prowadzic jebane dialogi to pogadajcie kurwa na gadu albo na priv !! a Nie pierdolicie na forum o gluoptach !! to jest o wojnie ktora cos znaczy a nie o 2 noobach co sie ubijaja na 50 lvl !! Chcem "pogratulowac" odwagi bohatera z dof-u !! jak Wanted gralo caly dzionek dof tylko sporadzycznie sie gdzies pojawialo a gdy wanted zniklo ok 1 mass log dof i oblawa w ank <lol69> psy.pl Byl tam sam draguholikus jak sie ruszyl z pz to odrazu sd sd sd .. i wracal spowrotem bo to chyba nie mialo sensu gdy juz dofuludki zauwazyly ze nie znajda tej nocy ofiary to zaczeli sie bawic jak pierdolone przedszkolaki !! zamieniac sie w parcele , worki gp , p , jajka i podobne rzeczy ... heh do jakiej strony to dodamy ?? znany z dof zal.pl ??
a na koniec nie przyjemne slowa jedego z dof-koe do sathana :

23:41 Cezarius [102]: zajbei ciebie
23:41 Cezarius [102]: za to ze mi
23:41 Cezarius [102]: kumpla
23:41 Cezarius [102]: ujebales
23:41 Cezarius [102]: juz se u mnei przejebales

moze mi odpisze ktos z dof ? gdzie hoori, nosoo, cors i reszta forumowiczow?
Nikt Ci nie odpisze, bo wyzej wymienieni maja cie w dupie
stary 17-09-2006, 11:32   #3217
Jelon666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 09 2006

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tosik Tepek Pokaż post
@Julita(Kiti)

@Klaudia(Jasmin)

@Gammbler

@Cors~

@All
@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna...
Jelon666 jest offline  
stary 17-09-2006, 12:09   #3218
Blazejfhooj
Użytkownik forum

Blazejfhooj's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2006

Świat: azura
Poziom: 100
Blazejfhooj ma numer GG 2183428
Domyślny

a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ?
frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem"
Blazejfhooj jest offline  
stary 17-09-2006, 12:19   #3219
Marshall_Don_Doggy
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Gdynia

Profesja: Druid
Gildia: Nighthawk
Poziom: 73
Poziom mag.: 59
Cool

"@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna"

pfff, fajnie sie mowi o sobie w 3 osobie?
ty zawsze musisz cos skomentowac, dlatego kazdy wie kim jestes
ciao ;]

"a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ?
frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem" "

Przepraszam,przepraszam ale No Remorse juz nie istnieje na azurze

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-09-2006 o 16:35.
Marshall_Don_Doggy jest offline  
stary 17-09-2006, 13:01   #3220
Jacyna15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Augusty Druid Sep 17 2006, 10:17:59 CEST Killed at Level 31 by Ventar Sigon.

Gratz dla Ventara
Kolejna Niewinna osoba padła ofiara Wanted, ale wszyscy mówią "jaki ten DoF zły".

Pozdrawiam
Jacek
Jacyna15 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania