|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3201 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Jelon666 = Jasmin, tego jestem pewien
![]() @Julita(Kiti) Teren jak teren, tylko przypominam ![]() ![]() ![]() ![]() @Klaudia(Jasmin) Nigdy nie lizałem nikomu dupy bo nie mam takiej potrzeby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @FirstRiderOfTheApocalypse (trudny nick ![]() Jesteś jedną z nielicznych osób którę to zauważyły ![]() ![]() ![]() @Gammbler Zgadzam się z Tobą, one zawsze szukają sponsora ![]() @Cors~ Jeśli czytasz jeszcze te forum bądź mężczyzną a nie miękkim dydkiem jak zawsze i pogadaj ze mną na RL fraglesie, a nie uciekasz jak mnie widzisz a później mnie i moich ziomków wyśmiewasz na ventrilo. @All Wiem, jestem noobem ale mam wene ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 16-09-2006 o 23:54. |
![]() |
|
![]() |
#3202 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
• • • tym helmem sie napewno wzbogaciles ;s |
|
![]() |
![]() |
#3203 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Tosik Tepek(Emilek :))
Profesja: Knight
Gildia: Defenders Of Fangorn
Poziom: 33
Skille: 64/62
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tosik Tepek - 17-09-2006 o 00:10. |
|
![]() |
![]() |
#3204 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po tym co tu wypisujesz nie wiem jak dlugo bedziesz FRee....
Jest taka zasada ktora sie sprawdza prawie w 100%, kto zaplacil raz bedzie placil... Tobie wroze to samo.. XD
#3205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No chodz, chodz ze mna do lozka zrobie to bys bac sie przestala... chodz, chodz ze mna do lozka bez ambicji grzechu , wstydu i leku...
![]()
#3206 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
pokazuje to ze spierdolilem z pz lockiem 2 ziomkom , bez boh itp. gdyby lehen przyszedl sam to bym nie s*******al, obiecal ze sam przyjdzie ale widac jego obietnice ze bedzie solo. to jak zobaczylem mastera to zaczolem s*******ac a te noobki chyba nie wiedza ze EXIVA istnieje. jak by bylo solo byl by niezly filmik ;]
![]() |
#3207 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Sulechów
|
![]() @up
Hmmm... Nie wiemy co to exiva? Gdybyśmy nie wiedzieli to nie znaźlibyśmy Ciebie, ponieważ obaj nie mielismy odkrytej mapy i mówiłem Ci to wczoraj, ale jak widać nie cyztasz ze zrozumieniem ![]() |
![]() |
![]() |
#3208 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
natrafilem na hydre nawet wiec wiesz ;] bieglem na slepo. a ze zrozumieniem czytam ![]()
![]() |
#3209 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3210 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak masz takie problemy to se przekopiuj na plytke mapy i jak zainstalujesz tibie to je poprostu wklej i masz tak jak przed formatem..... wiec kto tu jest glupi ?? ![]()
![]() |
#3211 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() Cytuj:
~~~~To byś sie nie przyznawal przynajmniej, że jesteś noobem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3212 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Formata miałem tydzień temu, a jak wiesz jestem retired, więc nie miałem możliwości odkrycia mapy |
|
![]() |
![]() |
#3213 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Marshall Don Doggy
Profesja: Druid
Gildia: Nighthawk
Poziom: 73
Poziom mag.: 59
|
![]() Powiem wam tak, po co sie wszyscy tutaj tak bluzgaja to bez sensu.
Peace ![]() |
![]() |
![]() |
#3214 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiem. ale to nie ja zaczolem ten caly konflikt tylko lehen komentowal to ze zaplacilem najbardziej ze wszystkich , wyzywal itd mowil ze mnie upierdoli to wiesz.....
![]() |
#3215 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() Do Lehena i Zembola !! Jak chcecie prowadzic jebane dialogi to pogadajcie kurwa na gadu albo na priv !! a Nie pierdolicie na forum o gluoptach !! to jest o wojnie ktora cos znaczy a nie o 2 noobach co sie ubijaja na 50 lvl !! Chcem "pogratulowac" odwagi bohatera z dof-u !!
![]() ![]() a na koniec nie przyjemne slowa jedego z dof-koe do sathana : 23:41 Cezarius [102]: zajbei ciebie 23:41 Cezarius [102]: za to ze mi 23:41 Cezarius [102]: kumpla 23:41 Cezarius [102]: ujebales 23:41 Cezarius [102]: juz se u mnei przejebales moze mi odpisze ktos z dof ? gdzie hoori, nosoo, cors i reszta forumowiczow? ![]() |
![]() |
![]() |
#3216 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#3217 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna... |
|
![]() |
![]() |
#3218 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
Świat: azura
Poziom: 100
![]() |
![]() a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ?
![]() frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem" ![]() |
![]() |
![]() |
#3219 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Marshall Don Doggy
Profesja: Druid
Gildia: Nighthawk
Poziom: 73
Poziom mag.: 59
|
![]() "@ Tosik
Nie porownuj mnie to tej, hmmm jakby to powiedziec panienki lekkich obyczajow, bo az zal... Jestem jednym z jej facetow , ktorych miala duzo.. Owszem nadal z nia rozmawiam, nadal mi sie zwierza etc. ale moge smialo powiedziec ze masz co doniej troche racji, nie zdziwilbym sie jakby teraz byla w WA spowrotem.. Chociaz moze sie mylimy i bedzie chodz raz lojalna" pfff, fajnie sie mowi o sobie w 3 osobie? ![]() ty zawsze musisz cos skomentowac, dlatego kazdy wie kim jestes ciao ;] "a ty azerus wyjdz z tego forum i sie nie udzielaj !! Powinienaes sie schowac z powodu swojego jebanego psiego podejscia do zycia.... No Remorse same mieso armatnie i jebane lizodupy wymieszane a teraz podlizujesz dofowi ? frajer jest ... "Kapitan nawet tonie ze swoim statkiem" " Przepraszam,przepraszam ale No Remorse juz nie istnieje na azurze Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-09-2006 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#3220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Gildia: Steel Enclave
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
|
![]() Augusty Druid Sep 17 2006, 10:17:59 CEST Killed at Level 31 by Ventar Sigon.
Gratz dla Ventara ![]() Kolejna Niewinna osoba padła ofiara Wanted, ale wszyscy mówią "jaki ten DoF zły". Pozdrawiam Jacek |
![]() |