![]() |
#1321 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() no ale co tam, do 3x sztuka jak to sie mowi ;P my albo cipsoft ![]()
|
![]() |
#1322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() Uhuh co tak śmiechawo w nocy robiliście? Nie lepiej z samego rana po restarcie?
![]() ![]() Doggie |
![]() |
![]() |
#1323 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ale to bylo za czasow kiedy jeszcze mialem ochote grac w tibie, a teraz nawet nowych questow nie chce mi sie odkrywac, i to nie dlatego ze padlem czy cos, ja juz od paru miesiecy jakos nie mam ochoty w to grac, siedze on line glownie tylko dla tego ze gadam z ludzmi, no ui ostanio ta wojna no to zeby pomoc i tyle.
#1326 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Dubi padł za nic od Ratten i Grudging :S
|
![]() |
![]() |
#1327 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Azenus
Powód się i tak znajdzie. Jakiś głupi, ale będzie ![]() @pawlon Fakt to już nie te czasy kiedy z Burakiem zwiedzaliśmy deserta. Btw. kiedy kolejna próba annihilatora? ![]() Doggie |
![]() |
![]() |
#1328 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() ak z opoznieniem przegladam erig.net i co widze?
1 Tharrin (*) Paladin 120 -556,416 3 Mytant (*) Knight 110 -434,664 5 Navoxiv (*) Paladin 108 -264,936 mythant stal najdluzej ale czy to oznacza ze ktos zrobil annihilatora? brakuje mi 4 osoby |
![]() |
![]() |
#1329 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() krupnik byl z nimi i tez padl
|
![]() |
![]() |
#1331 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Up@ Dawid padles na DH...?? Bo takei mnei sluchy doszly a iz nie gram i nei odwiedzam Tibia.com to nie wiem...??
|
![]() |
![]() |
#1332 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie łaska zobaczyć na tibia.com?
Btw, bye bye Galana Banished: until Sep 24 2006, 20:26:25 CEST because of excessive unjustified player killing I tak nikt się nie bedzie tym interesował
#1333 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() moze i troche racji, ale 2 najsilniejsze gidlie sa mieszane, glownie szwedzke wiec jak sie chce byc w dobrej sytuacji to trzeba sie dostosowac do nich, albo poprostu nie grac
![]()
#1334 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Catrishia
Święte słowa ![]() @pawlon To Ty teraz expaj tam, a nie chodź na annihilatory ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Ja mam zycie i to wlasnie widac w moich statystykach ![]() Jakby cie moje problemy nie obchodzily to bys nie odpisal ![]() Jak to nie wiem jak zyje?- Chlopaczyna zyje jak warzywko czasem go pieski podleja ![]() P.s. doskonale wiadomo ze nie gra ta postacia 1 czlowiek wiec po co wciaz sie wypieracie... Ja moge powiedziec dla calego forum ze tez kupilem 2bp, ale uhs a nie sd i sie z tego powodu ciesze.. szkoda ze zmarnowalem 15bp w ciagu tygodnia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1336 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jak wszyscy się chwalą to ja też moge, no bo co w końcu kurde blade! Z rookowałem sobie postać i co łyso?!
![]() Doggie |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Ad 1 . Skoro okreslasz kogoś życie po statystykach w tibi no to jesteś niezwykle mądrą osoba (Gz dla Ciebie)(sam pewnie masz życie wyglądające jak loot z rata ![]() ![]() Ad.2 Hummmm skoro już o problemach nie poruszyłem twoich problemów ,chyba że są tak wielkie że dotyczą nawet mojego posta (hahaha) Ad 3. Niby skąd wiesz jak żyje. Rozmawiałeś z nim kiedyś na ten temat? Popytaj sie ludzi którzy z nim rozmawiali (ale Ty jestes taki głupi że nie potrafisz i tylko krytykujesz) Albo inna opcja wpadnij do niego na browara. (hahhaah lepiej nie bo sie popłaczesz ![]() Pozdro dla Ciebie człowieku który masz super żeycie bo masz słabe statsy na tibi hhahahahaha |
|
![]() |
![]() |
#1338 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
az 15 bp?? buehehe skoncze pisac ile zuzyliscie bp uhow, albo za ile sprzedaliscie swoje p sety. Prosze was piszcie co jest na galanie !! Mimo ze nie gram od dawna chcialbym wiedziec co i jak sie kreci. |
|
![]() |
#1339 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Qreew - 18-09-2006 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
#1340 |
Użytkownik Forum
|
![]() kuczer@
nie kupilem life ringa bo mi braklo kasy, wszelkie datki zapraszam: Tharrin/thais co do zycia czy nie zycia, no sorry alb masz nas za glupcow? postac jest sharowana, wiec albo piszcie: gz dla "x" ownerow(czy tam staska, henka, ziutka) za wbicje xxx expa, a nie gz dla "nick" bo to brzmi jakby to jedna osoba wbila, a jesli to wbija jedna osoba, to kim by nie byla musiala siedziec on line prawie 24h na dobe, i to prawdopodobnie przez prawie 2 dni(liczac to jak erig liczy expa) - bo po prostu inaczej sie nie da wbic expa jak nie siedzac godzinami i expic - wiec nie wiem co chcesz nam wmowic? ze postac botowala przez caly weekend? ![]() koza@ no sory ale to ze sobie kupilem 2 bp sd jest wydarzeniem z galany jakby na to nie patrzec ![]() ![]()