|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
Witam...!
. Gram na świecie Harmonia wraz z ziomkami z RL (pozdro dla nich) postanowiliśmy zamieścić tutaj ss z naszego życia. No to na początek ja coś rzuce. ![]() Na początek przedstawie staty postaci. ![]() Tutaj natmiast Necro Quest.... Thx Norrin ... ![]() Bk Quest... ![]() Jakiś tam hunt DL i ... marne rozdanie expa... ![]() A tu wczorajszy nalot nieumarlaków na Darashie... xD ![]() ... ![]() ![]() Koment PLEASE ![]() Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 18-09-2006 o 09:23. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
No, klasa. Tak 3maj. Zapowiada się jeden z lepszych tematów na forum
? Utrzymajcie poziom i dawajcie więcej ss'ów a napewno sie uda . PZdr.Jak masz rozcrack'owanego TibiaBot Ng to wiesz, nie obraże sie jak podrzucisz ;d ! Ostatnio edytowany przez Sand - 17-09-2006 o 23:38. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
niestety ale nie ... ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 18-09-2006 o 15:57. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam.... ponownie
.... świeży ss z dragów na których właśnie jestem ![]() 1 drag no i... ![]() ![]() Na koniec hunta wrzuce coś więcej... ![]() No i jak obiecałem wrzuce... cały loocik ![]() ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 18-09-2006 o 17:30. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
Stan: Na Emeryturze
|
No widac
TibiaBot ng -.- |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Ziomuś.... powiedz mi gdzie go widzisz?
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
Zdjecie zacytowane specjalnie
wiec jak chcecie to mozecie skasowac ale Bot ng jest |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Opole
Profesja: Druid
|
i co z tego ze gosc uzywa tibia "tools" ?? kto ne uzywa niechpierwszy zyci kamien
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: Warszawa
|
dajcie mu spokój, jesli chce uzywa botów to jego sprawa, przeciez mu nie zabronisz tego
@topic nice ss, ile osob padlo na "nalocie nieumarlaków" ?
"Na trzy cztery składamy litery Litery w wyrazy, które we frazy a Te z kolei w obrazy bez skazy obrazy te wiele razy... giną bez wieści..." Ostatnio edytowany przez Eriziel - 18-09-2006 o 18:04. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
|
Dzięki ! xD ... a na nalocie... nikt nie padł bo za dużo H lvl wpadło ... wiec nie było co zbierać
...
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2005
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
Pozazdroscic ss i chara a co to bota to przeciez skoro ma niech uzywa.. ;p
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Lubaczów
|
Wazup!
Po małym przyskillowaniu (ok. miesiąca), po kupieniu PACC'a wracam do expienia. Na początek stan postaci (90/90 nie ma, bo PACC nadszedł za szybko, a skillowanie na PACC'u to idiotyzm): ![]()
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
|
Yo Yo Gari...
no wkońcu ... myślałem że sie nie doczekam jakiegoś ss od Ciebie . Tak trzymać .... może będą jakieś ss w weekend bo zamierzamy z Markiem skoczyć na hydry ... ;D
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam... ponownie
dzisiaj urwałem się ze szkoły... byłem na Hero .. na DL... ale niestety loot to tylko Fs. ;/ w wolnej chwili postanowiłem poukładać w domq... i oto tego efekt... prawda że ładnie??![]() ![]() A tutaj coś starszego... chyba jeszcze na 25 lvl ... nie pamietam to było tak dawno... POZDROWIENIA dla pracowitego Funmana ... ;D który nie ma czasu grać, a szkoda... ;/ ![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D Ostatnio edytowany przez Misio_bobo - 19-09-2006 o 14:45. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
|
Witam... i dziekuje
tak to jest Eq... Funmana ![]()
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 11 09 2006
Imię: Amura Tao
Profesja: Elite Knight
Gildia: After Life
Świat: Fortera
Poziom: 106
|
Omg ladnie skille na 64 lvl'u ;]
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
.... już się z Wami dzisiaj witałem
... wiec przejde do rzeczy... .. wracam własnie z piratów i mam jakies marne 3 ss ale zawsze cos... ![]() ![]() ![]() no i loot.... byłem tylko chwile bo zaraz wraca matka z pracy... wiec do książek lece... ![]()
|
|
|