![]() |
#1341 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() hahah i ja skorzystam z okazji i sie pochwale sciga mnie pol galany i mam hunted na wszystkich moich 112412414141251626 charach i podobno o wszystkich wiedza i do wszystkich dojda a i ten dziwie sie ze mnie dzisiaj nikt nie zabil jak do szkoly szedlem
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm aylitha sharuje ale 2 mln samemu nie filozofia, powiedzmy 18h exp od ss to jest 1,1mln i potem od 2 do 8 sen od 8 do 24 900 k exp, jestes wyspany gitara gra radyjko gdzies z boku, ptaszki tez spiewaja
#1343 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Apeluje o utrzymanie "porządku" w tym temacie. Dziś prześledziłem cały temat (~4h) i mogę powiedzieć, że nie zły śmietnik sobie zrobiliście. Od kiedy Raynold w czerwcu przywrócił wam4 temat to do 60 strony było w miarę dobrze. Dalej to już popis głupoty pewnych userów. Od tego mementu proszę o pisanie postów na temat. Mnie jak i wielu innych użytkowników nie interesuje to gdzie kto mieszka, jak minął komuś pierwszy dzień szkoły(ok. 40 postów), kto jest rasistą, a kto z kim idzie do baru (mlecznego) itp. Upomnienia wlepiałem od daty 1.08.2006. Wcześniejsze posty tylko usuwałem, bez konsekwencji dla userów. Od tego miejsca w dół polecą bany. Za same podwójne posty kilka osób powinno dziś je dostać, nie mówiąc o offtopach itp. Tak więc liczę na to, że przez jakiś czas będzie tu porządek
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik forum
|
![]() Aylitha czyli Maciek gra sam wy czasem takie bzdety piszecie ze szok np
Dzumior sprzedany na 70 znaczy szkodi tak mowi gratz szkodi kupienia rahilli na 72 i pasc na 70 to trzeba miec klase 2 deady w 2 dni jesli wy stwierdzacie na erig.net kto ile expa bije i ze sharuje dowod jakis sa tacy co do szkoly nie chodza i nie zdaja przez tibie np icemaster sorcer dosyc ze z rl to go z wf tez udupili Btw Catrishia moim zdaniem zle robisz teraz tak pomyslec Corlic tez napwno zaluje <moim zdaniem ze sprzedal chara i delet> bo troche serca i pracy trzeba bylo wlozyc w to aby zrobic 148 lvl |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
///Tyb jak się skończy Ban to wpadaj do nas na Galanę ![]() Ostatnio edytowany przez Azenus - 18-09-2006 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
#1346 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Cytuj:
Rahilli nie kupil tej postaci, zrobil ją sam i tego jestem pewny :-) Aylitha nie gra sam, nawet tego nie ukrywa... Corlic zrobil jak chcial, kase dostal to pewnie jest zadowolony.. |
|
![]() |
![]() |
#1347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() [quote=Sir Deathe;994155]Aylitha czyli Maciek gra sam wy czasem takie bzdety piszecie ze szok np
Nie wiem co probujesz nam wmowic... Kilka razy mialem juz taka sytuacje ze w tym samym czasie na Gadu-Gadu rozmawialem z pierwszym ownerem Aylithi, a w Tibii z drugim... Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 19-09-2006 o 07:24. |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() @Sir Deathe
Pan Rahilli (Real Szkodi) zaczął grać tą postacią na jakimś 20-30 lvl i expil nią do jakiegoś 50-60 lvl z Permem. Później ja kupiłem postać Szkodi Kastroyko i zacząłem expić z panem Rahillim do lvl 72. Później pan Rahilli zrobił lvl 74, aż w końcu przypadkiem padł na hydrach i powstał lvl 72. Kiedy była wojna ja wklepałem na Rahillim 70 lvl. Sir Deathe nie wiesz nie odzywaj się. Pozdro i poćwicz. Doggie P.S. Sir Deathe może pogadamy z real Dżumiorem i dowiemy się komu rzeczywiście sprzedał postać, bo przecież Ty jej nie kupiłeś. Ostatnio edytowany przez Doggie - 19-09-2006 o 13:17. |
![]() |
![]() |
#1351 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Crown Merfolk
Poziom: 75
Skille: 88/51
Poziom mag.: 18
|
![]() Dzumiora kupil czlowieczek z lodzi
#1352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() dzumior od zawsze byl z lodzi, znam oryginalnego ownera jeszcze z azury, ehh to przez niego tu wyladowalem a nie gdzie indziej
![]() ![]() potem kupil dzumiora jego znajomy z lodzi tez, no i chyba do tej pory go ma, nic mi nie wiadomo o kolejnej sprzedarzy, ale w sumie mnie to nie interesuje.
#1353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() a ja kupilem komandosa w niedziele i z kumplem wypilem
![]() a tak w ogole to jakby ktos mial niepotrzebne robaki to moglby mi wyslac komandos strong/venore zaczynam skillowanie ![]()
#1354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Chciałem się tylko zapytać po co? Teraz nie mam po co grać jak i Relictus pkuje razem z HWL, uważałem Relictus za poważną gildie, Krupnik mówił, że nie chcą władzy, a widząc poczynania Ratten to aż mi się śmiać chce... ///Jakbyś mógł napisz mi na priv kim jesteś ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Jezeli zabil kogos, to pewnie mial powod... nie mow ze relictus pekuje bo nikt tego nie robi. No moze Kardear, ktory juz zyc bez tego nie moze...
|
![]() |
![]() |
#1357 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Kardear: Za summonowanie czegokolwiek ![]() Nie wiem jak dokladnie on to powiedzial wiec napisalem po polsku ![]() ;] |
|
![]() |
![]() |
#1360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() mysle ze ratten mial powod bo nigdy nie pkowal 4fun wiec tak sadze
ale po tym co widzialem na filmiku ho'ena po tym jak do tej pory przeze mnie szanowana osoba, zerowolve bawila sie w pking za free to lol i omg w 2 slowach
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |