|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta zadreczyli tylko szkoda ze wtedy kiedy normalni ludzie spia...
caramban Sep 17 2006, 03:26:56 CEST Killed at Level 127 by Zunri and by Euh Know szoszo aka curtis bo to on na nim gral ;] Sep 17 2006, 03:40:02 CEST Killed at Level 123 by Zunri and by Avajan sergei petronov Sep 17 2006, 02:51:56 CEST Killed at Level 100 by Ertill and by Euh Know filmy sa na forum Rexis hf...
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() jak dla mnie to Rexis rox ;] wogole ludzie z Pat~ podniecaja sie ze ubija jakis ~50 lvl ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw jeszcze jak bylo RR to padlem za nic ![]() jesli kogos interesuje to na Xerenie tez hunta maja ;] ale podobno sie wyplacaja ... ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada
![]() A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Dobra. Wyglada na to, ze wlasnie pat~ przegrali. Gildia zaczela sie rozpadac polowa graczy nie gra a inni nie maja paca. Do rexis dochodza coraz to nowi ludzie.....ehh PA again.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
|
![]() Teraz to już nie ma większego znaczenia czy jest ich więcej czy mniej. Od początku było wiadomo kto wygra. Zawsze byłem po stronie Rexis, ale po ostatnim razie, kiedy to zostalem zabity za nic właśnie przez nich... szkoda słów. Pózniej mi się tłumaczyli, że jakiś noob spamował żeby mnie zabić, nastepnie, że ukradłem loota, a później, że to była pomyłka -.-. Doceniam przynajmniej "gest" Agrina, który chciał oddać mi loota i przynajmniej mnie przeprosił.
@Oris Palladyn Hahaha. A któż to założył konto. Popatrz ty się ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: Żagań
Imię: Meemento
Poziom: 140
Skille: 89/80
|
![]() Zgadzam się z Szyder'cą...Najważniejsza jest Lojalność i honor...braterstwo...To jest miłe gdy człowiek czuje że ma wsparcie w innych.Nie ważne ile razy sie padło na wojnie...ludzie patrzą inaczej na człowieka który biegnie pomóc kumplom i pada z 10 razy niż na takiego który siedzi cały czas w Pz i boi sie o swoje lvle..Najwazniejszy jest honor.Btw Najwazniejsza jest dobra zabawa bo tibia to tylko gra i na chleb nią nie zarobi grając w nią..ja sam gram w tibie dlatego aby zapomnieć o problemach i sie troche odstresować to nie znaczy że zapominam o obowiązkach codziennych.Denerwują mnie tutaj wypowiedzi niektórych dzieci którzy wogóle nie mają pojecia o wojnach i prawdiwym braterstwie w wypowiadają się jakby byli najlepsi w tej grze
![]() ![]() ![]() p.s.Pamietajcie Jedno :Honor Braterstwo Lojalność..O To Warto walczyć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 188
|
![]() @up
zdecydowanie zgadzam sie z Tobą, ja tez nie rozumiem takich ludzi ;/ kiedys mialem kumpla na innym servie ja mialem ~50 lvl on ~40 i ja zbyt czasu nie mialem grac wracam po 3 tygodniach patrze on 80 lvl napisalem ze nie mialem czasu bo nauka itp a on mnie olal i...... ![]() ![]() ![]() btw jesli ktos chce pomoc to need Team na OF ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Dębica
Imię: Du~
Poziom: 8
Skille: --/--
Poziom mag.: -
![]() |
![]() Cytuj:
![]() człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące... Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~ REXIS ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() Cytuj:
Skoro tak to twoj kolega to COWARD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ?
![]()
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() obecnie z ich zaplat wychodzi 3mln gp~
![]() |
#117 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
![]() |
![]() niezły hardkor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Na miejscu Rexis podzielilbym kase na tych co brali udzial w wojnie
![]() Cytuj:
Dark morav: Sep 16 2006, 12:35:34 CEST Killed at Level 67 by Deeyaj Quarion and by Flakon Del Fifik Zeby na wojnie tak kozaczyl a nie zabijajac 67 lvl z kolega na 139 LVL ! boshe ...ja bym mu dal 20 GP za bycie w gildi conajwyzej.
![]() Ostatnio edytowany przez Anvortis - 24-09-2006 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2.. Nie strasze nikogo wojną tylko powtarzam to co już było powiedziane.. To ktos od was groził Exixition wojną -.- Do której naszczescie nie doszło .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() bump, co sie dzieje?
|