![]() |
#1821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() No cos nikt nie wkleja, ale co sie dziwic buda:S... hehe polowa ludzi wklejajacyhc tu screeny to moja guildia no milo ^^... szkoda tylko ze siim, bober i dingus przestali grac;/ zycze im powodzenia.
My new addon: ![]() R.I.P: ![]() Lvl up: ![]() Przykro mi z powodu magsona:/ Przezylem z nim dobre i zle chwile... a teraz i on i zielony skonczyli gre na Hibernie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1823 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh
![]() Do szkoły, a nie od rana na forum ![]() No to jak juz wszedlem no to tez cos dodam ![]() Level. ![]() W drodze na BK ![]() ![]() No i BK ![]() _________________ Hail Hell Dreamers ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2006
|
![]() Magson[*]....
Laz'ar Gratyslawki :> Hail HD ! Kuba Grotzor ! 5 more ![]() Cos odemnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Guest
|
![]() No to i ja cos od siebie dodam
![]() ciekawa rozmowa ![]() ![]() z nudów bk solo ![]() troche zabawy ![]() Butek ![]() ![]() i zalegly lvl ![]() Hail HD!! __________________________________________________ ______ BUY 23 Beholder Eyes, 10 Red Dragon Scales, 12 Lizard Scales, 20 Fish Fin, 10 Demon Dust || SELL : 3 Hydra Egg, 2 Naginata, 156 Power Bolts __________________________________________________ ______ Ostatnio edytowany przez Ever~ - 19-09-2006 o 15:29. |
![]() |
![]() |
#1826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2006
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() nice eq !!! nice lev oby tak dalej! GL !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() haha To sie nazywa seryjka guildiowa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
|
![]() to bylo bez sensu Magson poco rook i delete postaci ^.- troche bez sensu tyle sie nad tym meczyles i teraz tak poprostu delete a wczesniej rook -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda magsona ... ;/
Były teżdobre chwile .. Wzloty i upadki... Ale uszanujmy jego decyzje
![]() |
#1831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() No to cos takiego taka mala przerwa ^.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: KACowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Alex'Dark
Profesja: Elder Druid
|
![]() Dawno mnie tu nie bylo. Ale wracam w dobrym stylu (mam nadzieje). Jeszcze ciepłe od krwi piratów zdjęcia z ataku na fortece w Liberty Bay.
1. Atak Piratów. " Pirates have invaded the fortress. " ![]() 2. Poison Storm w akcji. ![]() ![]() 3. Niestety, nie zdążyłem uchwycić samego bossa (za szybko padł). Ale za to loot po sobie zostawił. ![]() It weighs 25.00 oz. Chyba pierwszy zlootowany na Hibernie. ![]() ![]() 4. No i przyszła reszta ekipy podobijać co zostało. Troche spuźnieni. ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#1833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jackosh Kalda
Profesja: Elite Knight
Gildia: Maniaks
Poziom: 232
Skille: 97/89
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
|
![]() Kalda, piękne ss'y
![]() Pomyśle, rozmyśle, czy opuścić Lunare? ![]() ![]()
![]() |
#1835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Magsonn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 250
|
![]() Nawet nie mysl o startowaniu na hibernie, szybciej od niej odejdziesz niz wejdziesz na tibie.com i zrobisz chara
^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Guest
|
![]() Magson ma racje... hiberna sux...
|
![]() |
![]() |
#1838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
|
![]() Dobra dzieci nie klucic sie wszyscy wiedza ze hiberna rzadzi tylko trzeba byc twardym, przeciez zawsze moze byc gorzej, do tego sytucja sie poprawia i nie slysz juz tak wiele zlego o DM a ty magson lepiej nie zniechecaj ludzi do hiberny bo dostaniesz z sca od mojego 16 sorca na refugii i bedziesz mial
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Poziom: 115
|
![]() Po trochu rozumiem magsona w koncu dostal hunta od DM ale dziwne ze ancient sonic mial napisane:
Aug 31 2006, 14:25:23 CEST Killed Magson Druid at Level 96 ok kogo upieprzyles? |
![]() |
![]() |