![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Mój plecak kryje : Zeszyty i najpotrzebniejsze ksiażki, kanapke, bluze, piórnik, batona jakiegoś i mirinde/pepsi/moutain dew.
W kieszeniach : chusteczki, komórka, mp3, pieniązki, plan lekcji :>
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() ksiązke do polaka, zeszyty, ksiazke do matmy, cola, dwa długopisy,ołowek, zapałki,jedzenia,portfel,komorka;D
Ostatnio edytowany przez henry[tm] - 21-09-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Początkujący
Imię: Niewarzne
Profesja: Knight
Gildia: niemam ;(*
Świat: Aldoraa
Poziom: 8
Skille: 20/19
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() O kurde Raul!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
|
![]() A ja nie mam ani torby, ani tornistra.
Mam natomiast torbe na ramię, ale może moge sie wypowiedzieć. Więc co ja tam mam zazwyczaj ? Max. ~4 zeszyty i 3 książki, żeby sie nie przeciążać, pudełko spinaczy (zawsze mozna komuś w łape wbić), zestaw kosci (k4, k6, k8, k10, k12, k20), mp3 player, słuchawki (2x), pare baterii AAA, kabel player<->USB, portfel, zapalniczke, temblak na złamaną łape i jakiś apap. I to tyle ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ![]() Głupi temat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() A ja jestem normalny i mam same książki i zeszty!
![]()
![]() |
#88 |
Guest
|
![]() A ja was zagne...
Kiedys w podstawowce wstalem bardzo pozno, szybko sie zebralem i wyszedlem do szkoly. Jak juz schodzilem po schodach na dol to skaplem sie ze nie mam tornistra ¬¬ alb o raz wyszedlem w klapkach eh.. ale to powody poznego chodzenia spac ; < |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Ale mnie zagiąłeś, do szkoły poszedłeś bez plecaka... Dobry motyw był jak w gimnazjum nagle deszcz duży był i trochę zalało wszystko, kałuże były wszędzie i do szkoły się wchodziło górnymi drzwiami, do szatni nie było wejścia, a nagle typ z klasy przychodzi w klapkach, wyjmuje z plecaka ręcznik i wyciera stopy.
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Heh... To będzie tak:
1. CDA 2. Jakieś tam książki Sapkowskiego i Prachetta. 3. Debilne rysunki (czyt. rysunki debilnych kolegów) 4. Ołówki, długopisy, linijki. 5. Czasem kanapki i puszencję Pepsi. No to na razie tyle... @2x up Heh a ja cię zagne, że miałem to samo tylko że kapłem się dobiero po przebyciu 1 kilometra (do szkoły mam 1.5). Pamiętam, że to było moje najszybsze półtora kilometra w życiu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Eeeee... Na wycieczce w trzeciej klasie zapomniałem, że nie ubrałem sandałów(sandały sux) tylko mam laczki... I tak oto łaziłem po muzeach, i w błędne skałki w laczkach, a że było mokro to kolega mnie wjebał po kostki w błocko...
A i 10 kilometrów do Dolska na biwaku w laczkach też się liczy? xD
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 22-09-2006 o 08:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Plecak używam raz na dwa tygodnie na zjazd
![]() Otwieracz do butelek, imbusy, bilety z clubów, indeks, zgnieciona puszka po piwie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() No to i ja sobie ponabijam posty
![]() W prawdzie rok się jeszcze dla mnie nie zaczął, ale na podstawie ubiegłego roku i przewidtwań przyszłego :
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Perfect City.
|
![]() I widać jakie ciekawe rzeczy niektórzy z was noszą...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
![]() |
![]() Cytuj:
A tak zeby offtopu nie bylo to opisze moj rekordowy plecak z drugeij klasy pods. Oczywiscie ksiazki, zeszyty, porozwalane dlugpoisy,kredki i inne. Ale... byla tam tez kanapka sprzed 5 miesiacy xD. Jak wyjmowalem to smierdziala tak zeby bombe biologiczna mozna by z niej zrobic ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Podstawówki?
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ja na swoim czarnym mam naszywkę Pink Floyd (kolor różowy), w środku jest nóż, śrubokręt i paski do spinania kabli(świetne jako kajdanki, kolegów przypinałem do kreseł ;>)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Kiedyś znalazłem w kieszonce zgniecioną kanapkę która nieźle śmierdziała... BTW. Kieszonaka pod tornistrem xD Skąd miałem wiedzieć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Dzis szukałem w plecaku gum (do żucia, a co?! xD) i znalazłem 5zł. Niewiem skad one, ale miałem na fajki przynajmniej
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Ksiazki, zepsute sluchawki do mp3, kilka dlugopisow, duzo papierkow, cd z San Andreas nieraz jakas gazetke ![]()
![]() |