|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
Imię: Megareign
Profesja: Sorcerer
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Mam wielki problem, otóż w chwilach wolnych od pracy pogrywam sobie w tibie (pracuje w delegacji daleko od domu) kilka razy na miesiąc.
Wczoraj gdy wróciłem do domu nie mogłem odpalic swojego konta (nie pasuje hasło i email) ale z tego co wiem konto nie zostało schakowane (nikt się nie logował od miesiąca). Ocb? Czy ma to związek z update?? z góry dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Skad masz pewnosc ze niezostalo shakowane jesli niemozesz sie na konto zalogowac to chyba wlasnie to oznacza albo poprostu zapomniales passow to niemoze byc wina updata
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() A nie masz czasami wciśniętego Caps Lock'a?
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Raczej hack... A mam pytanko. Wczoraj mojemu kumplowi ktoś groził że mu dzisiaj schakuje konto - i schakował. Ale odzyskał je. Teraz znów grozi hackiem. Można to gdzieś zgłosić na tibia.com?
|
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Po ostatnim update "stere" porsonalizacje zostały wyczyszczone i trzeba było personalizować konto ponownie. Jeżeli tego nie zrobiłeś i hacker spersonalizował konto na siebie .. marne szanse na odzyskanie.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |