|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() miałem 53 więc sam się zamkni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vappy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pandemonium
Świat: Dolera
Poziom: 93
Skille: 19/25
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Cytuj:
OmG co powiedziec ja caly czas mam pacc'a xD ale Ue to tylko do expienia przydatne a nie do pk bo Ue zabronione!!!!!!!!!przy pk!!!a do expienia mozna uzywac exevo gran mas vis POzdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ta postać w profilu to znajomego czy z allegro ? A może w ogóle jej nie masz? Zabronione powiadasz ; ) A teraz mi powiedz, kto mi zabroni uzyć UE w trakcie pk, hm? Ty ? O jaaa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Jak ktos ma byc noobem to niezeleznie czy wybierze sorca, druta czy najta to i tak nim bendzie w 2 lata zrobi 10lvl a jak ktos naprawde ma ambicje i potrafi grac to przeczyta co lepsza wypowiedz i bendzie sumiennie gral nawet zbesztanym przez wszystich knightem-mozliwe, ze knightem bendzie expil szybciej niz ktos grajacy druidem (przy czym druid bendzie stal pod dp i robil runy-koledzy z bloku tak robia to on tez musi)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Według mnie najlepszą postacią bez Pacc jest knight ma duzo szybkich i tanich expowisk np.Elf fortess,Orc fortess,Guardy.Bez pacca nie istnieje druid i sork pozbawieni najlepszych czarow (exura sio,exori vis)Po środku stawki znajduje sie pall ktory aż tak pacca nie potrzebuje aczkolwiek przydaje się mu,bez pacca może expic bardzo dobrze na poh i d lair
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Ja uważam że najlepsza prof. dla osoby która nie planuje mieć PACC'a to Knight, expic mozna nawet do 100 lv (bardzo trudno) ale nie widze druta, ani sorca bez pacc'a, do 30 lv mozesz poexpic bez pacc'a ale juz pozniej troche trudniej. Co do Pall. można spokojnie na facc'u expic do 80 lv. : )
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Knight potrafi praktycznie tylko blokowac, do samotnej gry sie zupelnie nie nadaje bo z broni zadaje smieszne obrazenia.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Knight nie powinnien blokowac wogole jesli ma to byc wyscig szczorow a do samotnej gry nadaje sie idealnie-nie musi przeciez koniecznie bic potworow majacych ogrmony def i duzo HP-wystarczy duzo cierpliwosci i zdrowego rozsadku a knightem mozna spokojnie nadganiac nietorych sorcow/druidow nie umiejacych grac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Wlasnie knight wcale nie traci tak malo, ma kilka czarow przydatnych dla pacca + dobre expowiska wlasnie dla knighta (scaraby, cycopolis) , jak dla mnie pallem mozna bez problemow grac bez pacca, ma OF, dragi wcale nie gorsze niz te w ank, Poh dla wiekszych troche lvli, guardy, itp z czarow to tylko utani hura
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() dla 75+ tak...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Dla mnie bez pacc najlepszy knight i pal. Nie ma tego nudnego i powolnego odnawiania soul piontsow co u sorca i druta. Mam sorca to wiem. Ostatnio zaczalem robic knighta i nie jest tak klopotliwe granie nim co sorcem.
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() ehhh może i nie ma SP ale są skille co skutecznie podważa twą teorie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
|
![]() @Eston
Mylisz sie ! Standart u knighta 20 lvl to 65/65 a u sorca/druta 25 mlvl . Na 50 lvlu knight powinien mieć 80/80 a sorc 50 mlvl .W knighta wkładamy bardzo dużo czasu a sorcem to bot/siedzimy całą noc i gotowe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Z własnego doświadczenia.
Gdy nie miałem Premuim Account zrezygnowałem z grania druidem (podobnie by było z sorcem), przyczyniło się do tego: - brak czarów ofensywnych (exori mort, exori vis) - powolna regeneracja many - powolne odnawianie Soulpoints Jedyna możliwość expienie to wand / rod lub summony - nuda ![]() Knight: - wytrenić do 60/60 i spokojnie można pobiegać po Mintwallin, to robiłem będąc na facc mojim wtedy 48 Knight 67/68 skille. Palladyn: - najbardziej mi odpowiadał, palek 42 lvl od zawsze Facc skill 70 bez problemowe expienie w Orc Fortess, Dwarf Mines, Mintwallin. Podsumowanie: Trochę poświęcenia czasu na wytrenowanie i najlepszy na facc jest Knight i/lub Palladyn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: NOBBSTAYER
Profesja: Rookstayer
Poziom mag.: 0~
|
![]() najlepszy jest knight bo pacc niewiele w nim zmienia !!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Niewiele:
-wolniejszy exp na terenach facc -nie ma exori, co często się przydaje w pvp -nie ma utani hur, które też często przydaje się w pvp -nigdy nie będzie blokował takich stworów jak hydra czy też demon -na 200 lvl jego najlepszą metodą expa będzie nadal hunt dragon lordów (który niekoniecznie musi się zwracać) ![]() Tak naprawdę to najlepszy jest paladyn bez PACC. Huntuje w teamie jak i solo dosłownie wszędzie. Na wyższym levelu może z powodzeniem expić na dl i na high lvl (100-200) dl będą mu się zwracać bardzo dobrze, więc po co mu się przerzucać? Co do strat to przede wszystkim te kilka użytecznych czarów i tworzenie pb, ale pb można wylootować z dl ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 27-09-2006 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Najlepszy bez pacc jest sorc i wasze lamenty tego nie zmienia. Z paccem tez jest najlepszy. (ewentualnie tak samo dobry jak drut)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bez PACC najlepiej wybrac jest robotnika drogowego albo rzeznika i zarobic na PACC pracujac 2 dniowki -.-'
(ewentualnie dekarz ale po flaszce mozna opuscic miejsce pracy w niekatrolowany sposob) |
![]() |
![]() |