|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Któremu klubowi piłkarskiemu kibicujesz? | |||
Widzew Łódź |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7.58% |
Legia Warszawa |
5 | 7.58% |
Wisła Kraków |
19 | 28.79% |
Cracovia Kraków |
1 | 1.52% |
Lech Poznań |
1 | 1.52% |
GKS Katowice |
0 | 0% |
Groclin Grodzisk Wielkopolski |
0 | 0% |
Jagiellonia Białystok |
8 | 12.12% |
Zagłębie Lubin |
0 | 0% |
Inny równie dobry klub... |
20 | 30.30% |
Pogoń Szczecin |
7 | 10.61% |
Głosujących: 66. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Czy wygrywasz czy nie...
Zawsze ja kocham Cię... W sercu moim JAGA! I na dobre i na złe... O ma Jagiellonio nie zdradzę Cię! O ma Jagiellonio nie zdradzę Cię! Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja... Inni Cię zdradzili, Ciebie pohańbili, ale nie ja! A jak ktoś mi powie białostocki psie... A jak ktoś mi powie białostocki psie! Jabola wypiję, mordę mu obiję za nasz BKS! Jabola wypiję, mordę mu obiję za nasz BKS Jagiellonia Pany, Żółto-Czerwone Szatany! Jagiellonia Pany, Żółto-Czerwone Szatany Jagiellonia Pany ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Jagiellonia tak trzyamc!!
|
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ja kibicuje
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Armagedon777 - 17-08-2004 o 17:50. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Drugi koniec świata
![]() |
![]() a czemu nie ma stali rzeszów?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() zaglosowalem na inny rownie dobry klub ;] a mianowicie bayern monachium
![]() wiem ze to nie polski klub ale z polskich klubow lubie eee no..... ten.... jak mu tam..... nie lubie zadnego ![]()
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
|
![]() Pogon!Pogon!Mimo ze niejestem ze Szczecina ale im kibicuje.Znwou wchodza do 1 ligi i chwala im za to!Niech teraz zdobeda pierwsze miejsce w lidze i rozwala wisle i legie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Górnik Zabrze forever!!!! Wielki klub który w tym sezonie zdobędzie tytuł Mistrza Polski!!A Odra na ryby
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Polska kopanina się nie nadaje. Real w środę rozjedzie Wisłe i się skończą marzenia
![]() 7 - Raúl González Blanco ![]() 9 - Ronaldo Luiz Nazario de Lima ![]() 5 - Zinedine Zidane ![]() 10 - Luis Filipe Madeira Caeiro Figo ![]() 23 - David Beckham ![]() 6 - Iván Helguera Bujía ![]() 3 - Roberto Carlos Da Silva ![]() 19 - Walter Samuel ![]() 18 - Jonathan S. Woodgate ![]() 2 - Míchel Salgado Fernández ![]() 1 - Iker Casillas Fernández ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 23-08-2004 o 13:59. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ja kibicuję mistrzowi polski w siatkówce halowej mężczyzn: KS Jastrzębski Węgiel Jastrzębie-Borynia (dawniej KS Ivett Jastrzębie-Borynia) oraz drużynie piłkarskiej GKS Jastrzębie (obecnie występująca pod szyldem MKS Górnik Jastrzębie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastrzębię Rlz!!!
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Popieeeeram w stu procentach :D Jagiellonia BKS :D I'm lovin' it :D To chyba jasne, bo jestem z Białegostoku, chociaż nasi kibice to skończone cioty. Lecz inni wcale nie są lepsi :D. Moi koledzy jak jechali kibice Legii na mecz wyskoczyli na ulice i zaczeli spiewac Jaga Pany :D A wtedy ich o mało nie pobili :D |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja uwielbiam jeden klub... nie dla tego że ma najlepszych zawodników ale poprsotu lubię go
![]() ![]() Hala Madrid!! ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Najlepszy klub?? Prosta odpowiedź GROM GRZECHYNIA.
Pewnie i tak nie zna, a szkoda.... |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tu zacytuje gonza:
POOOOOGOOOOOŃ PANY! POGOŃ - DUMA POMORZA! I w pełni się z tym zgadzam ! ![]()
"Idź i wychędóż się sam!" Ostatnie Życzenie - A. Sapkowski Ostatnio edytowany przez Slajt - 25-08-2004 o 22:09. |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: City of God
![]() ![]() |
![]() Moja druzyna to POGON SZCZECIN MKS
tylko zeby nie bylo tu za duzo fanatykow football-u i szalikowcow bo wpier***** od nich dostane.A i kibicuje angielskiej druznie juniorow East Coast Eagels ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Zaznaczyłem Wisłe bo jej coś wyszło, heh. Czy ktoś mi wytłumaczy jak można patrzeć na mecz "futbol"-u
![]() ![]() ![]()
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() A ja kibicuje:
Vęgoria Węgorzewo ![]() ![]() ![]()
#38 |
Guest
|
![]() Na Zawsze Ze Stalą
Stal Sanok !!! Boja Sie Nas Karpaty Krosno Boją Sie nas Jasielskie Psy Boją Sie Nas Wszyscy Wokoło Bo My Jestesmy ZKS!!! HoOlIgAnS FroM StaL SaNoK www.stal.sanok.pl |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Skoro mieszkam w Białymstoku to musze kibicować Jagiellonii (choć piłka mnie nie rajcuje -.-). Mój brat cioteczny jest zagorzałym kibicem (we wszystkich tego słowa znaczeniach
![]() ![]()
Ani IXI, ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO ![]() Ostatnio edytowany przez Makilili - 28-12-2004 o 13:16. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() JKS 1909 Jarosław. Do klubów które niby są wrogami JKSu nic nie mam. A z zagranicznych to Juventus Turyn i FC Bayern Munchen EV.
Lubie też NHL. Florida Panters i Dallas Stars rządza, szkoda że z tego pierwszego odszedl mój ulubiony hokeista Viktor Kozlov. Ale w Dallas gra Mike Modano i jest git ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Sith - 28-12-2004 o 13:26. |
![]() |