![]() |
#182 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Grałam z miesiąc, potem mi się znudziło.
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Grindenhald
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: :]
Poziom mag.: :P
![]() |
![]() Gram juz troche, wkreca sie i jest klimat...Najlepszym motywem w grze jest zdobywanie wiosek, walimy typa az mu sie gra znudzi i przejmujemy jego wioske x]
![]() |
#184 |
Guest
|
![]() W 100% legalne i darmowe zarbianie a potem kupowanie darmowych kont preminium na plemionach.
Po ->wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste, gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać wtedy dajemy anuluj. Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila, następnie zarejestruj się na ***.TO klikając http://***.to/?r=Pitpiw Po II->Wciskasz Register (w prawym górnym rogu) 1Username- Twój login bez jakiś specialnych znaków 2Password - Hasło (conajmniej 6 znaków) 3Confirm Password- Potwierdzenie hasła 4Email Address- E-mail 5Confirm Email Address- Kopjuj z punktu 4 (potwierdzenia e-maila) 5PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz w tym polu E-mail który podałeś i którym się logujesz na Paypal 5Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. 6Referrer - proszę o wpisanie Pitpiw , podając mój nick dosyajesz 0.30% na start ponieważ mam konto preminium. 7Terms of Service- regulamin - Przeczytalem i z regulaminu nic nie jest niezgodne. 8Security code- przepisz cyferki, które są z boku (nie trzba dużymi literami) III->Logowanie (przycisk logowania tam gdzie rejestracji) Logujesz się: Username (Twoja loginu który podałeś przy rejestracji): Password (Hasło które podałeś też przy rejestracji ![]() Security Code: (przepisać kod z obrazka również małymi literami) Jak zarabiać. Dajesz Surf Ads po zalogwaniu i masz różne linki. Wchodzisz na link pojedynczo i odczekujesz 30 sekund. Możesz w tej chwili robić co Ci się podoba oczywiście nie wyłaczać tej stornki ![]() Jeżeli widisz "No Current Ads" to link jest nieważny nie ma się nim co przejmować. Wejście na np. 8 linków dziennie zajmuje Ci 4 minuty. Więc naprawde warto. By sprawdzić stan swojego konta kikasz "MY STATS" tam masz wszystko bonusy i ile kasy zarobiłeś. Jak już chcesz wypłacić, możesz wypłacić tylko kwote przekraczająca 10$. W My Stats prawie na samym dole (przedostatnia linijka po lewej) Account Balance (cashout) dajesz to cashout i wypłaca Ci na twój paypal. W ten sposób możesz kupić konto preminium na plemionach bądź konto na RapidShare ![]() Puzniej logujesz sie na plemionach dajesz konto preminium masz np. za 20 zł dajesz paypal logujesz się i już ;D Życze miłego zarabiania. I powodzenia w grach. ;D |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() 522.149 Punktow
;D dobra gierka |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() 18 s - 238 k pkt. Fajnie się gra, wojna z jednym plemieniem które jest drugie (a w zasadzie powinno być pierwsze) na świecie, z drugim której jest w top 20 i trzecim o połowę słabszym niż nasze ;P
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Co ludzie w tej grze widzą... Wiocha.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Rocket - tak się wydaje jak się nie grało lub gra krótko
![]() ![]()
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Tiaaa już to widze jak mi woźnica pod chatę przyjeżdza -.^ Gry jak ogame plemiona/travian są według mnie mało wciągające. Może jak na browserówke to jest dobre, lecz dla mnie nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() Coś mi nie dochodzi na wp.
![]() Poradzicie coś?
![]() |
#193 |